Θελω να ρωτησω τι θα μου κοστισει το 3ο και το τετταρτο εμβολιο που θελω να κανω μονος μου στον σκυλο μου..??
Οταν λεω μονος μου εννοω να μην το παω σε κτηνιατρο γιατι εδω ολοι δεν ειναι και τοσο καλοι το κανουν μονο για τα λεφτα. Ο μπαμπας μου ξερει γιατι απο μικρος ειχε σκυλια. Οταν λες οτι κατω απο 10 ευρω εννοεις και τα δυο μαζι ή 10+10?? Πειραζει που εχω αργησει να του τα κανω λογω οικονομικης δυσκαιρειας??Το κοστος ειναι πολυ μικρο, κατω απο δεκα ευρω. Το προβλημα ομως ειναι οτι αν δεν εισαι εστω και λιγο εξοικιωμενος με τις ενεσεις μαλλον θα εχεις προβλημα. Δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα θελει μια πειρα. Αν δεν την εχεις και θες να μαθεις στο σκυλο σου θα πρεπει να προσεξεις οταν θα τρυπισεις να εχεις τραβηξει το δερμα και να μπει ολη η βελονα μεσα αλλα προσεχε μην βγει απο την αλλη, οπως τραβας το πετσι, και παει χαμενο το περιεχομενο. Επισης τρυπας με τη μια, δεν πας σιγα σιγα γιατι παιδευεσαι εσυ και παιδευεις και το ζωο. Αν παντως δεν εχεις πειρα εγω θα σε συμβουλευα να μην τα κανεις μονος. Ετσι κι αλλιως μετα απο αυτα τελιωνεις και θα ξανακανεις σε τρια χρονια, εκτος απο της λυσσας που θα το επαναλαμβανεις καθε χρονο μεχρι νεωτερας.