Εμβολιο και χρηματα..

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλημερα σας και χρονια πολλα...
Σημερα ηρθε η μερα για τη μικρουλα μου να κανει το επαναληπτικο εμβολιο..
Ο γιατρος που εχω χρεωνει 30 ευρω για το εμβολιο..(για τα αλλα ειναι standard 25 ευρω η επισκεψη)..
Ομως υπαρχει κι αλλος ενας τον οποιο μου συστησε μια φιλη, ο οποιος εχει ενα ιατρειο κυριως απο την αγαπη του για τα ζωα ωστε να προσφερει φτηνα τις υπηρεσιες του στους ανθρωπους..Δεν ειναι γιατρος που εμπιστευεται η φιλη μου για σημαντικα πραγματα αλλα χρεωνει για το εμβολιο 15 ευρω..τον εχω γνωρισει προσωπικα και οντως καπως ετσι ειδα την κατασταση..
Μιση τιμη δηλαδη και απ οτι ξερω τα εμβολια ειναι αρκετα φτηνα..
Μηπως ειναι καλυτερα να προτιμησω τα 15 ευρω αφου προκειται για εναν απλο εμβολιασμο?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Κλαημερα!
για μενα θα πας στον κτηνιατρο που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ!
μαζι με το εμβολιο θα το ελεγξει κιολας...και πρεπει αν εχεις εμπιστοσυνη στον ανθρωπο που κouραρει το ζωο σου. :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
puzzle said:
Μηπως ειναι καλυτερα να προτιμησω τα 15 ευρω αφου προκειται για εναν απλο εμβολιασμο?
Και βέβαια όχι! Δεν είναι αυτό κριτήριο για να επιλέξουμε κτηνίατρο!

@puzzle, ρίξε μια ματιά σε αυτό το θεμα: εμβόλια

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
ναι αλλα και ο ''φτηνος'' γιατρος που τον εχω γνωρισει θεωρω οτι ειναι καλος..δεν ειναι οπως ο αλλος που εχει κτηνιατρικη κλινικη κτλ κανει εγχειρησεις και πληρωνεις μονο και μονο για επισκεψη 25 ευρω..
ειναι πιο απλος ανθρωπος με αγαπη προς τα ζωα που ουσιαστικα κανει αυτη τη δουλεια με φτηνες τιμες για να βοηθαει ολους τους ανθρωπους που δεν τα καταφερνουν οικονομικα.. δεν χρεωνει καν επισκεψη..
2 φορες τον ειχα επισκεφτει για να δει αυτα που ειχα παρει απο petshop(το 1 κουφο το 2 με τυφο) και δεν μου πηρε δραχμη..επειδη ενιωσε πολυ ασχημα που ειχαμε πεσει σε αυτες τις περιπτωσεις..
Θεωρω λιγο κοροιδια να εχει ενα εμβολιο 5 ευρω και επειδη στο κανει ενας κορυφαιος γιατρος να του δινεις αλλα 25 για το κερδος του..
Ακομα και στους ανθρωπους τα εμβολια τα κανουν απλα μαθητευομενοι γιατροι..
Εννοω οτι σωστο ειναι να εμπιστευεσαι το γιατρο σου σε ολα αλλα οχι και να φτανουμε στην κοροιδια..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εάν είναι έτσι, γιατί το συζητάμε? Απ’ ότι γράφεις, έχεις βρει τον τέλειο κτηνίατρο! Καλό επιστήμονα και υπέροχο άνθρωπο!
Γιατί αμφιβάλλεις και έχεις επιφυλάξεις?

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Δεν ειπα οτι ειναι ο τελειος επιστημονας γιατι δεν μπορω να κρινω...εννοω δεν τον εχω δει σε σοβαρες καταστασεις..δεν εχει κλινικη..ενα μικρο κτηνιατρειο μαζι με μια νεα κτηνιατρο για να εξυπηρετει τετοιες καταστασεις...
Και μια φιλη μου τρελλαμενη με τα σκυλια τον εμπιστευεται χρονια για εμβολιασμους κτλ..
Απλα με φοβιζει μιας και νεος στο χωρο...η διαφορες των τιμων..
δηλαδη αυτος με τα 30 ευρω κανει κατι καλυτερο? χρησιμοποιει πιο ποιοτικα εμβολια? δεν ξερω..
15 ευρω διαφορα χ 4 εμβολια που της εχει γραψει μεχρι τελος μαιου ειναι 60 ευρω..
Δεν ειναι λιγο παραλογο που μου εχει γραψει για τη μικρη 4 εμβολια μεχρι τελος μαιου?
Το σημερινο ειναι το επομενο απ το puppy..

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
γτ δεν ρωτας και αλλους π πανε στο συγκεκριμενο???κανε ερευνα!εγω ετσι ειχα κανει!εβλεπα ανθρωπο με σκυλο και τον εβαζα στο κυνηγι ν μ πει π παει το σκυλο του και γτ στον κτηνιατρο αυτο! :eek:

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
nikos_x said:
γτ δεν ρωτας και αλλους π πανε στο συγκεκριμενο???κανε ερευνα!εγω ετσι ειχα κανει!εβλεπα ανθρωπο με σκυλο και τον εβαζα στο κυνηγι ν μ πει π παει το σκυλο του και γτ στον κτηνιατρο αυτο! :eek:
εκει που μενω πατησια δηλαδη θεωρητικα ολοι μου λενε αυτον που πηγα τωρα τη σκυλιτσα μου..αν και καποια πραγματα που μου ειπε με παραξενεψαν..οπως το γεγονος οτι μπορω να της κανω μπανιο απο τωρα κτλ..
Ο αλλος που αναφερω ειναι σε αλλη περιοχη..
Αλλα να τους παιρνω ολους απο πισω και να ρωταω δεν ειναι και πολυ του στυλ μου..χαχαχα!!!!
Τι να πω θα δω τι θα κανω..

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
puzzle said:
για να εξυπηρετει τετοιες καταστασεις...
..
οταν λες να εξυπηρετει τετοιες καταστασεις τι εννοεις?ποιες καταστασεις δηλαδη?
καταλαβες που βγαινουν οι οικονομικες διαφορες σ'εκεινο το topic που ρωτησες αν εχω αγελη???
στον τοσο λιγο καιρο που εχεις το σκυλακι σου αρχισες κιολας να σκεφτεσαι τα χρηματα?απορω δηλαδη :shock:

σημασια εχει να βρεις καλο γιατρο ,εμπιστοσυνης για ολες τις περιπτωσεις
καμια σχεση με χρηματα!

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
Πολύ παλιά και εγώ είχα γνωρίσει έναν τέτοιο κτηνίατρο ,αλλά στο έμβόλιο η ένεση έμπαινε απο την μία και έβγαινε απο την άλλη..... :lol: :lol: :lol:
Δεν είναι κριτήριο η τιμή!
Δεν θα κάνεις κάθε εβδομάδα εμβόλιο!!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Δεν ειναι το προβλημα μου τα 15 ευρω διαφορας...τουλαχιστον αυτα τα αντεχει η τσεπη μου...απλα προσπαθω να καταλαβω τις διαφορες για ενα απλο εμβολιο..
Αυτο εννοω τετοιες καταστασεις..εμβολια..καμια αλλεργια κτλ...
Τοτε που σου ειχα πει για το μηνιατικο που διαθετεις για το σκυλι νομιζω οτι δεν ημουν ο μονος που θεωρουσε οτι ειναι πολλα αυτα..(δεν εχω κατι προσωπικο,απλα συζητηση καναμε)..
Τωρα περι γιατρων..ας πουμε η φιλη μου η οποια ειναι τρελλαμενη..εχει ενα spitz και 2 αδεσποτα..
αυτη παει στο φτηνο γιατρο που ειπα για εμβολια και για σοβαρες καταστασεις εχει εναν αλλον στο χαλανδρι ο οποιος βεβαια εχει 50 ευρω την επισκεψη αλλα τον θεωρει κορυφαιο..
Γι αυτο και εχω μπερδευτει..ακομα και ο εκτροφεας μου, μου ειπε οτι ειναι χαζομαρα να δινεις τοσα ποσα για ενα εμβολιο..
Τι να πω..παντως σιγουρα συμφωνω στο να εχεις εναν που να τον εμπιστευεσαι και να τα κανεις ολα εκει..ετσι σε γνωριζει κιολλας και ισως αποκτας και μια καλυτερη συμπεριφορα του..

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
συζητηση κανουμε φιλε μου εννοειται :D
η τιμη φυσικα και δεν ειναι κριτηριο :wink:
αν η φιλη σου ειναι ευχαριστημενη και σου τον συστηνει ανεπιφυλακτα φυσικα και θα πας....
εφοσον ειναι και σωστος στις τιμες μου και σωστος επαγγελματιας,
το εμβολιο δε μπορει να ειναι και το ιδιο απλα ο ενας να χρεωνει διπλα λογω τυπου εργασιας κατι,τι να πω :roll:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
σιγουρα δεν επιλεγουμε βαση χρηματων..

ουτε αν ειναι φτηνος...ουτε ακριβως...!!!
επιλεγουμε εναν κτηνιατρο αναλογα ποσο τον εμπιστευομαστε και ποσο μας εμπνεει..και αυτα τα κρητιρα δεν εχουν να κανουν με τα χρηματα..
βεβαια οταν προκειτε για εμπορα αλαζει..αλλα γενικα εμπιστευομαστε την κριση μας βαση του τι εχουμε ακουσει και τι εμπειρια εχουμε εμεις απο αυτον αλλα και γενικα..

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Τελικα πηγα στο γιατρο μου..
της εκανε τωρα το nobivac dhp, και το nobivac lepto πρεπει να ειναι της intervet..κατι τετοιο γραφει επανω..
Εχει κολλησει 2 αυτοκολλητακια..
Ξερει κανεις να μου πει περι τινος προκειται αυτα τα 2?
..τον ρωτησα και μου ειπε για τυφο κτλ..
το παραξενο ειναι οτι τα αυτοκολλητα τα εβγαλε και τα εβαλε μεσα απο μια ζελατινα που τα ειχε ολα μαζι..
βεβαια απ οτι ειδα της εβαλε ολη τη δοση κανονικα..

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
καποιες πληροφοριες βρηκα τελικα για τα εμβολια αυτα...

Nobivac® DHP Μικτό ζωντανό εμβόλιο κατά της νόσου του Carré του σκύλου, της λοιμώδους ηπατίτιδας του σκύλου που προκαλείται από τον αδενοϊό τύπου 1 (ΙCH) και του αναπνευστικού νοσήματος του σκύλου που προκαλείται από τον αδενοϊό τύπου 2 (CAV2) και της παρβοΐωσης του σκύλου.

Nobivac® Lepto : Διδύναμο αδρανοποιημένο εμβόλιο κατά της λεπτοσπείρωσης του σκύλου με ικανότητα εγκατάστασης 12μηνης ανοσίας

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
puzzle said:
Ξερει κανεις να μου πει περι τινος προκειται αυτα τα 2?
Μορβα, ηπατίτιδα, τύφος, λεπτοσπειρωση.
puzzle said:
το παραξενο ειναι οτι τα αυτοκολλητα τα εβγαλε και τα εβαλε μεσα απο μια ζελατινα που τα ειχε ολα μαζι..
Αυτό πρώτη φορά το ακούω.

Edit: Απ’ ότι είδα βρήκες τις πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια πιο γρήγορα απ’ ότι βρήκα εγώ το βιβλιάριο του σκύλου μου! :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εχει τυχει και ο δικος μας κτηνιατρος πριν 2μιση χρονια να βγαλει το αυτοκολλητο απο σακουλακι και να το κολλησει μιας και τα μπουκαλακια δεν ειχαν πανω αυτοκολλητα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν ο κτηνιατρος αγοραζει ολοκληρο κουτι εμβολια- συνοδευονται και με μια "κολλα" αυτοκολλητακια- οσα ειναι τα εμβολια δηλαδη.
Και απο κει τα ξεκολλαει και τα κολλαει στο βιβλιαριο.

Ετσι γινεται και στο ιατρειο που δουλεβω εγω!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αυτό δεν το ξέρω.
Τι να σας πω βρε παιδιά…Εγώ πάντως είχα την εντύπωση πως η ετικέτα βρίσκεται πάνω στο φιαλίδιο…

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr