Εμβολιο και χρηματα..

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Παντως και εγω κατι τετοιο φανταστηκα..οτι και καλα ομαδικη παραγγελια και εχει μαζι ολα τα αυτοκολλητακια...
τουλαχιστον με καθυσηχασε λιγο η frenchiefan...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και στο ιατρειο εμβολια της Intervet χρησημωππει!

Απο το φιαλιδιο, η καλυτερα, απο την συγγιγα ξεκολλαει ετικεττες μονο, οταν για τον Α ή των Β λογο δεν φτανουν τα μικρα αυτοκολλητακια (π.Χ, οταν καποιος εχασε το βιβλιαριο του, αλλα εκανε τα εμβολια στο ιατρειο μας- τα εχει γραμμενα στο PC και βγαζει καινουργιο βιβλιαριο.Αυτα τα αυτικολλητακια μετα λειπουν ομος και βαζει της ετικεττες), η σε κατι συρριγες για εμβολια γατας, που δεν εχουν ξεχοριστα αυτοκολλητακια.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Mιας και ανεφερε η FrenchieFan τα αδεσποτα.
δλδ μπορω να αγορασω τα εμβολια και να τα κανω μονος μου στα σκυλια???ειναι περιπου 3 σκυλακια αδεσποτα και ηθελα να τα εμβολιασω αλλα δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα να τα παω ολα σε κτηνιατρο... :?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
nikos_x said:
Mιας και ανεφερε η FrenchieFan τα αδεσποτα.
δλδ μπορω να αγορασω τα εμβολια και να τα κανω μονος μου στα σκυλια???ειναι περιπου 3 σκυλακια αδεσποτα και ηθελα να τα εμβολιασω αλλα δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα να τα παω ολα σε κτηνιατρο... :?
Δεν ειναι και οτι καλητερη ιδεα!
Παντα υπαρχει το ενδεχομενο ενος αλλεργικου σοκ- ξερεις τοτε τι πρεπει να κανεις???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr