Εμβόλιο για το σκουλήκι της καρδιάς?

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Ο κτηνιατρος μου ειπε τον αλλον μηνα να κανουμε αυτο το εμβολιο και να σταματησουμε το interceptor και οτι ειναι για 6 μηνες ξερετε τιποτα?

Last edited:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Το έκανα στο Δία. Κάνεις πρώτα ένα τεστ και αν είναι αρνητικό τότε το κάνεις.
Τι άλλο θες να ξέρεις που δεν στο είπε ο κτηνίατρος????

Last edited:

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Εχω δωσει ηδη 2 φορες χαπι δεν το ηξερα το εμβολιο αυτο,ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με το χαπι,παρενεργειες εχει και ποσο κανει?

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Είναι το ίδιο αποτελεσματικό αλλά κάπως ακριβό σε σχέση με το χάπι επειδή διαρκεί 6 μήνες. Ακριβώς τιμή δεν μπορώ να σου πω γιατί το έκανα μαζί με πολλές άλλες κτηνιατρικές υπηρεσίες και δεν θυμάμαι πόσο κοστίζει. Εξαρτάτε σίγουρα και από τα κιλά του σκύλου.
Για παρενέργειες ρώτα καλύτερα τον κτηνίατρο. Ο Δίας άργησε να συνέρθει ΑΛΛΑ μαζί με το εμβόλιο είχε υποστεί και νάρκωση και ένεση με αντιβίοση άρα δεν μπορώ να ξέρω τι έφταιξε. Πιθανολογώ ότι έφταιξε που έγιναν και τα τρία την ίδια μέρα.

Last edited:

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Σκεφτομουνα οτι καλυτερα ειναι να συνεχισω τα χαπια και εμβολιο να κανω οταν τελειωσε η αναπτυξη της δεν θελω να επιβαρυνεται χωρις λογο(δεν βαριεμαι να δινω το χαπι καθε μηνα).

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αν το καταπίνει συνέχισε με το χάπι μέχρι να μεγαλώσει. Ο δικός μου έφτυνε τα χάπια και για αυτό του έκανα το εμβόλιο.

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Δεν το καταπινει το ΤΡΩΕΙ σκετο κιολας λαιμαργη μεχρι τελικης πτωσης.