Εμβόλιο καλαζαρ

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Καλησπέρα σας,θα ήθελα να σας κάνω μια εώτηση σχετικά με το εμβόλιο καλαζαρ τη πρώτη φορα που του το έκανα ο κτηνιατρος μου πήρε 70 ευρώ και την δεύτερη φορα ίδιο θα είναι το ποσο?:confused:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :D

Mags&Bella

New Member
30 Δεκεμβρίου 2013
4
0
εγω παω σε κτηνιατρο που δεν παιρνει λεφτα για εργασια αλλα μονο για το κοστος των εμβολιων 10 ευρω περιπου αν μενεις αθηνα να σου πω που ειναι

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
εγω παω σε κτηνιατρο που δεν παιρνει λεφτα για εργασια αλλα μονο για το κοστος των εμβολιων 10 ευρω περιπου αν μενεις αθηνα να σου πω που ειναι
Δεν παίρνει λεφτα?λιγο περιεργο δεν ειναι? Πάντως ευχαριστώ

Mags&Bella

New Member
30 Δεκεμβρίου 2013
4
0
ειχε χασει το σκυλακι της και απο τοτε εχει ορκιστει οτι δν θα παιρνει λεφτα οσο αφορα την υγεια των σκυλιων.για κουρεματα κλπ παιρνει κανονικα

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
ειχε χασει το σκυλακι της και απο τοτε εχει ορκιστει οτι δν θα παιρνει λεφτα οσο αφορα την υγεια των σκυλιων.για κουρεματα κλπ παιρνει κανονικα
οκ thanks....

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
μας κουφανες τωρα..Επαγγελματίας κτηνίατρος , συντηρεί Ιατρείο και δεν αμοιβεται;

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
κτηνίατρος σου ζήτησε 10 ευρώ για το εμβόλιο του καλαζααρ? Φαντάζομαι οτι εννοείς οτι δεν σου παίρνει επίσκεψη! Εξετάσεις κτλ δηλ δεν πληρώνεις?

Pook νόμιζω οτι το εμβόλιο του καλαζααρ ειναι ακριβό! Από οτι εχω ακουσει ειναι περίπου 50 ευρώ η δόση

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
μας κουφανες τωρα..Επαγγελματίας κτηνίατρος , συντηρεί Ιατρείο και δεν αμοιβεται;
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά .... τεσπα ξέρεις κανείς για αυτό που ρώτησα?Το έχει κάνεις κανει στο σκύλο του?

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
κτηνίατρος σου ζήτησε 10 ευρώ για το εμβόλιο του καλαζααρ? Φαντάζομαι οτι εννοείς οτι δεν σου παίρνει επίσκεψη! Εξετάσεις κτλ δηλ δεν πληρώνεις?

Pook νόμιζω οτι το εμβόλιο του καλαζααρ ειναι ακριβό! Από οτι εχω ακουσει ειναι περίπου 50 ευρώ η δόση
ευχαριστώ

jimar

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
46
75
50 ευρω πληρωσα εγω πριν 20 μερες (την πρωτη δοση) και 50 θα πληρωσω σημερα....70 ειναι πολλα

εκτος αν πληρωσες και 20 για την εξεταση αιματος που προηγειται του εμβολιου, στην περιπτωση αυτη στη 2η δοση θα ειναι μονο 50

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
50 ευρω πληρωσα εγω πριν 20 μερες (την πρωτη δοση) και 50 θα πληρωσω σημερα....70 ειναι πολλα

εκτος αν πληρωσες και 20 για την εξεταση αιματος που προηγειται του εμβολιου, στην περιπτωση αυτη στη 2η δοση θα ειναι μονο 50
ναι είχε κάνει και το τεστ αίματος ευχαριστώ πολύ!:)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Το εμβολιο εχει περιπου κοστος 50ευρω και αναλογα τον γιατρο την περιοχη που ειναι το ιατρειο ισως το πληρωσεις και 60ευρω. Ειναι νομιζω 3 δοσεις με δεκα μερες διαφορα η μια δοση με την αλλη ακι απο κει και περα εχει το επαναληπτικο εμβολιο μια φορα καθε χρονο που κοστολογειται στα 50ευρω.
Γενικα εγω ειμαι επιφυλακτικος...οσο αφορα το εμβολιο μιας και οι μονες στατιστικες ειναι απο αγγλια και βραζιλια (χωρες που δεν απαρτιζεται λογο κλιματος η φλεβοτομος σκνιπα με εξαιρεση την βραζιλια που εχει τα ελη και εκει συνανταται μια ποικιλια αυτης της σκνιπας). Οπως και να χει...εγω αν ειχα υγιη σκυλο δεν θα του εκανα εμβολιασμο πριν να βλεπα καποια στατιστικη μελετη απο Ισπανια,Ιταλια,Ελλαδα,Κυπρο που απανταται η σκνιπα που φερει την νοσο λεισμανιωσης. (το παραπανω ειναι καθαρα προσωπικη τοποθετηση και δεδομενου οτι καθε εποχη του χρονου που ξεκινα η σκνιπα... ψεκαζω με σπρευ σιτρονελας,χρησιμοποιω σκαλιμπορ και αμπουλα εξωπαρασιτωσης!)

Σε καμια περιπτωση ΡΟΟΚ δεν θελω να σε προκαταβαλω...νομιζω οτι οπως λενε πολυ προκειμενου να τρεχεις με θεραπειες ακι εξετασεις μετα...καλυτερα να κανεις κι ενα εξτρα εξοδο και να μειωσεις τις πιθανοτητες παρα αν τρεχεις μετα.....απλα μεχρι τωρα δεν εχει εμφανιστει ερευνα με παρενεργεις,ουτε και στατιστικη ερευνα με τον αριθμο τον εμβολιασμενων σκυλων και αν νοσουν ανα τα χρονια η οχι.

Mags&Bella

New Member
30 Δεκεμβρίου 2013
4
0
ναι κραταει μονο τα λεφτα που κοστιζουν τα εμβολια..για το καλαζαρ συγκεκριμενα δν ειμαι σιγουρη αλλα το εμβολιο π κανω στην μικρη μ σκυλιτσα το ετησιο μου παιρνει 5 ευρω.βεβαια εχει πολυ κοσμο και γω στην αρχη δεν το πιστευα τωρα μονο εκει παω

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Το εχω κανει εγω πριν 2 χρονια,ειναι 3 δοσεις τον 50 ευρω συνολο 150 κ κανα 30αρι αιματολογικες πριν αρχισεις συνολο στα 180 μου ειχε φτασει εμενα..
Μετα το πρωτο εμβολιο η επαναληψη γινεται καθε 21 ημερες..

υγ ο δικος μου σκυλος δεν ειχε την παραμικρη παρενεργεια..