Εμείς ενα Γεια σας να μην πούμε?

doli

Member
21 Οκτωβρίου 2017
11
19
41
Γεια σας λοιπον και απο εμας.
Λέγομαι Νατασα ειμαι απο Θεσσαλονίκη και ειμαι μια ακομα χαζο μαμά. Αυτη ειναι η Φαίδρα μας ,ειναι 6.5μηνων american stafford terrier .
Ένα έχω να πω . Μας εχει πάρει τα μυαλά.
Για εμενα ειναι το πρώτο μου σκύλος για τον σύζυγο μου το τέταρτο.
Εχει 3 χρόνια που με προσπαθούσε να με ψήσει ο σύζυγος να πάρουμε, εγω δυστυχώς επειδή μεγάλωσα σε σπίτι που δέν είχαμε ποτε σκύλο δίσταζα.
Τωρααααα .. απλα το μετανιώνω που δεν είχα πάρει πιο νωρίς .
Η Φαίδρα για μενα ειναι ενα έντονο χρωμα στον πινακα τής ζωής μου μαζί με ολα τα άλλα χρώματα που οταν τα βλέπεις σε κανουν ευτυχισμένο

Και κάτι ακόμα .. εισται ολοι καταπληκτική εδωμεσα . Σας διαβάζω από όταν πήρα την Φαίδρα. Σας ευχαριστώ πολυ

Attachments

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
37
Κορυδαλλός
Είναι μια κούκλα!!! Να σας ζήσει!!!!

Κ καλώς ήρθατε στο φόρουμ !!!

Πες μας λίγα παραπάνω λόγια για την καθημερινότητα σας! Το χαρακτήρα της μικρής ! Τις ζαβολιές της !!

doli

Member
21 Οκτωβρίου 2017
11
19
41
Ευχαριστώ πολυ @Taitienitsa .
Πριν ενα μηνα η μικρή έβγαινε βόλτα πρωί και απόγευμα απο 1:30 ώρα την κάθε φορά. Αυτό άλλαξε πλέων δυστυχώς . Λογο επαγγελματικών υποχρεώσεων οπότε βγενουμε το πρωί ενα 30 λεπτο και το απόγευμα 1:30 ωρίτσα
Πολυ παιχνιδι και οχι μόνο με εμάς (ανθρώπους) αλλα και με αλλα σκυλιά.
Ειναι τρελή με μπαλάκια. Μπορείς να παίζεις μαζί της ασταμάτητα..

Όταν μπαίνουμε στο σπίτι το μεσημέρι η το απόγευμα κάνει σαν τρελή. Δονητε ολόκληρη χαχαχαχα. Αλλο πράγμα να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε. Απο την χαρά τής δεν ξέρει τι να κάνει τρέχει αριστερά δεξιά μας φιλάει ξανα τρέχει , ξανα έρχεται ,σου φέρνει παιχνιδια για να παίξεις μαζί της. Χαχαχαχ
Το αλλο που μας κάνει τωρα τελευταία ειναι οταν κάθεται και την χαϊδεύεις γουργουριζει σαν να ειναι γάτα.
Απο ζημιές στο σπίτι δεν μας έχει κάνει τρομερά πράγματα.
Να μωρε μονο κατει φιλαδια εχει φαει και ενα σακουλάκι με λιχουδιές που βρήκε καταλάθος χαχαχαχ