Εμετους..Τι φταιει..?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμεις ειμαστε ακομα διακοπες- με χαλια προσβαση στο Νετ!!

Οι επεμβασεις μαλακιας υπερωας θελουν μεγαλη προσοχη.
Εαν γινονται με την συμβατικη μεθοδο, με νυστερι- συνηθος η διαρκεια βελτιοσης των προβληματων ειναι πολυ περιορισμενη, επειδη η μαλακια υπερωα ξαναμεγαλονει.
Ακομα και οι επεμβασεις με Laser θελουν μεγαλη προσοχη!!

Εγω πραγματικα μονο σε μια και μοναδικη κλινικη θα πηγαινα με τον σκυλο μου σε τετοια περιπτοση- και αυτη ειναι στo Leibzig της γερμανιας (εκει πηγε και η Βασω με τον γιωργο!).
Ειδικα στης δυσκολες περιπτοσεις!
στην γερμανια πχ εχει και αλλη μια κλινικη στο Hamburg που κανει την 'ιδια' επεμβαση οπος στο Leibzig με το 1/10 των χρηματων- ΑΛΛΑ απο δυο φορουμς που ξερω εγω, πεθαναν μεσα σε μερικους μηνες 5-6 σκυλια μετα απο επεμβαση εκει. Ενω τετοια δεν εχουμε ακουσει καθολου απο την περιπτοση τoυ Leibzig.

Μια φυλη μου που μενει βελγιο, δεν ηθελε να παει Leibzig και εκανε επεμβαση στην πανεπιστιμιακη κλινικη στο Liege /Βελγιο- με αποτελεσμα να πανε το χειμονα Leibzig- επειδη δεν εγινε καθολου καλη δουλεια.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλως τες..ελπιζω να περνατε καλα...
Ελπιζω να μην χρειαστουν ολα αυτα μιας και δεν συμβαινει και πολυ συχνα..και απο τι βλεπω το παθαινουν συχνα τα bulldogakia..
Να ρωτησω κατι..αν συμβει κατι τετοιο μπορεις να ζητησεις ευθυνες απο τον εκτροφεα?το ρωταω γιατι μου ειχε διαβεβαιωση οτι κανενα σκυλι του δεν ειχε ποτε προβλημα και οτι δεν θα εχουμε και εμεις..
κατι που απο τι βλεπω δεν μπορεις να το ξερεις νωριτερα..δεν ειναι δηλαδη γενεολογικο προβλημα..
Θα προχωρησω στη καλυτερη παρακολουθηση του προβληματος..να δω και τι συχνοτητα των αφρωδες εμετων και θα σας ενημερωσω..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.622
11.018
Athens
κατι που απο τι βλεπω δεν μπορεις να το ξερεις νωριτερα..δεν ειναι δηλαδη γενεολογικο προβλημα..
Λάθος! Είναι κληρονομικό! Ο δικός μου το "βούτηξε" από τον πατέρα του που είχε επίσης προβλήματα αναπνευστικού, κάτι που μάθαμε εκ των υστέρων βέβαια, όταν φτάσαμε να τρέχουμε στους γιατρούς (γιατί "ψωνίσαμε" σκύλο σαν τους ηλίθιους από όπου νά 'ναι...)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Τοτε οπως λες αφου εστω και λεκτικα μου εγγυηθηκε ο εκτροφεας οτι δεν θα εχει προβλημα θα μπορω να του ζητησω το λογο..ετσι δεν ειναι?
Αν και σαν ανθρωπος ειναι πολυ αξιολογος και δεν εχω κανενα παραπονο..
Τεσπα ελπιζω να μην χρειαστει να φτασουμε σε αυτο το σημειο..

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Αυτο για το αντιστροφο-φτερνισμα πιο μικρος το ειχε παθει 3-4 φορες τωρα πλεον δεν τον εχω ξανα ακουσει να το κανει.
Για ασπρους αφρους μονο οταν πινει νερο και τρεχει σαν παλαβος.Αν παραδειγμα τον βγαλω βολτα να παιξει με την φιλη του την Σαφιρα στο παρκο τρεχει κανα μισαωρο μετα πεφτει κατω σαν πτωμα τον παω σπιτι πινει νερακι και κοιμαται.Απλα βαριανασενει δεν κανει εμετους.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Λάθος! Είναι κληρονομικό! Ο δικός μου το "βούτηξε" από τον πατέρα του που είχε επίσης προβλήματα αναπνευστικού, κάτι που μάθαμε εκ των υστέρων βέβαια, όταν φτάσαμε να τρέχουμε στους γιατρούς (γιατί "ψωνίσαμε" σκύλο σαν τους ηλίθιους από όπου νά 'ναι...)
NAI, ειναι κληρονομικο- αλλα παρουσιαζεται αρκετες φορες και σε σκυλια,
των οποιων οι γονεις δεν ειχαν προβληματα- η πιθανοτητες να το παθει ο σκυλος σου, οταν το εχουν και οι γονεις, ειναι οστοσο πολυ μεγαλητερες- απο οταν δεν εχουν προβληματα.
Σε πολλα σκυλια παροθσιαζεται και μετα απο τα 3-4 τους- στο γερμανικο φορουμ ειχαμε τωρα μια περιπτοση που ο σκυλος μεν ειχε προβλημα απο μικρο- αλλα οχι σοβαρο και στα 7 του χειροτερεψε τραγικα.
Δεν νομιζω, οτι υπαρχει εκτροφεας να μπορει να προβλεπει κατι τετοιο. Οσο σοβαρος και καλος και να ειναι.
Πιστευω, οτι αν προσεχουμε απ οπου παρουμε τον σκυλο- και οι γονεις δεν εχουν προβληματα και ο δικος μας σκυλος παρουσιαζει κατι μετα απο τα 2-3 χρονια της ζωης του- πρεπει να το παρουμε αποφαση και δεν μπορουμε να ζητησουμε τον λογο κανενος- βγαινουν πολες φορες λιγο εως πολυ προβληματικα τα γαλλικα- και οποιος παρει θα πρεπει μαλλον να περιμενει και προβληματα.

Οπος περιμενει και προβληματα με ισχθακη δυσπλασια, οποιος παρει γερμανικο ποιμενικο π.χ. και ας μην ειχαν τα ζωα εκτροφης.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
θα συμφωνήσω

το ότι οι γονείς δεμ εχουν πρόβλημα δεν σημαίνει ότι το σκυλί μας δεν θα εχει με την σειρά του

απλά οι πιθανότητες ελλατώνοντε δραματικά

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
48
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Αυτο για το αντιστροφο-φτερνισμα πιο μικρος το ειχε παθει 3-4 φορες τωρα πλεον δεν τον εχω ξανα ακουσει να το κανει.
Για ασπρους αφρους μονο οταν πινει νερο και τρεχει σαν παλαβος.Αν παραδειγμα τον βγαλω βολτα να παιξει με την φιλη του την Σαφιρα στο παρκο τρεχει κανα μισαωρο μετα πεφτει κατω σαν πτωμα τον παω σπιτι πινει νερακι και κοιμαται.Απλα βαριανασενει δεν κανει εμετους.
Κάποιες φορές κι εγώ την άκουσα να κάνει αυτό το αντίστροφο φτέρνισμα και νόμιζα πώς έτσι γρυλλίζουν τα γαλλικά:D:D
Όσο γι'αυτό που είπες Frenchie,ότι παρουσιάζουν λίγο πολύ προβλήματα τα γαλλικά,νομίζω πώς αυτό ισχύει για κάθε καθαρόαιμη φυλή,η οποία έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας,άλλες φορές πιό σοβαρό και άλλες λιγότερο σοβαρό.
Και δεν νομίζω,όπως είπες κι εσύ Frenchie,να μπορεί να κάνει κάτι ένας εκτροφέας (συγχωρήστε με αν κάνω λάθος).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr