Εμετός κάθε μέρα....

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
και εγω απο την αρχη εμφιαλωμένο του εδινα... με το σκεπτικο αφου δεν το πινω εγω γιατι να το πινει ο σκυλάκος μου... σε θερμοκρασια δωματιου ειναι αυτο που του δινω...

(ελπιζω να σταματησει να κανει εμετο να μην στεναχωριεμαι κ εγω)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Θα στρώσει μην στεναχωριέσαι. Μέχρι να παντρευτεί θα είναι καλά:D. Παρεπιπτόντως είναι κουκλάκι.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
καλημερα!!!...
εχθες ο πριγκηπας δεν εκανε εμετό αλλα σημερα τον έκανε ολο μαζεμένο... γυρισα σπιτι μετα το μαθημα κ ολο μου το κρεβατι ηταν γεμάτο εμετό... δεν τον μάλωσα βεβαια...
εχθες δεν εφαγε παλι τιποτα... πηρα την καινούργια τροφή (Royal) αλλα δεν την εχει ακουμπήσει ακόμα... τι να του κάνω για να φάει??... να ρίξω τίποτα πάνω απο το φαγητό του να το κάνω πιο γευστικό???.....
ειμαι έτοιμη να σκάσω με τον σκατούλη μου....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
καλημερα!!!...
εχθες ο πριγκηπας δεν εκανε εμετό αλλα σημερα τον έκανε ολο μαζεμένο... γυρισα σπιτι μετα το μαθημα κ ολο μου το κρεβατι ηταν γεμάτο εμετό... δεν τον μάλωσα βεβαια...
εχθες δεν εφαγε παλι τιποτα... πηρα την καινούργια τροφή (Royal) αλλα δεν την εχει ακουμπήσει ακόμα... τι να του κάνω για να φάει??... να ρίξω τίποτα πάνω απο το φαγητό του να το κάνω πιο γευστικό???.....
ειμαι έτοιμη να σκάσω με τον σκατούλη μου....
Νομίζω να πας σε άλλο κτηνίατρο πρώτα.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
απο κει που πήρα σήμερα την τροφή του μικρού ειναι κτηνίατρος (τον είχα παει μια φορα για ενα εμβόλιο στην συγκεκριμένη)... πηγα και της ειπα οτι κανει εμετό και οτι δεν τρώει και μου λεει να μιην ανησυχώ και οτι ειναι απο την αφαγία...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πες γλυκειά μου που μένεις ..κάποιο μέλος μπορεί να σου συστήσει κάποιους κτηνιάτρους στην περιοχή.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Στο ηράκλειο κρήτης μένω....
ξέρω μερικούς κτηνιάτρους εδώ... αυτη που αγόρασα την τροφή ειναι πολυ καλή και μου εχουν πει τα καλυτερα...
δεν βρίσκω τον λογο να την αλλάξω... :confused:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν κάνεις μια βόλτα απο εκεί να το εξετάσει ?να σιγουρευτείς

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
εχθές δεν εκανε εμετό... και υπέθετα οτι δεν θα κανει και σημερα... αλλα τελικα εκανα λαθος... 1 βδομαδα κανει εμετο... αλλα κανει μονο τα πρωινα... αν ειχε κατι σοβαρό δεν θα εκανε ολη μερα???....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Τα κίτρινα υγρά από το άδειο στομάχι δεν είναι ανησυχητικά. Πρέπει όμως να βάλεις το σκυλάκι σε ένα ρυθμό Μην του αφήνεις τροφή όλη την ήμερα Άρχισε με 3 ή 4 γεύματα μέχρι να στρώσει το στομάχι του.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
ίσως αυτο φταίει και σταμάτησε να τρώει... απο ενα διάστημα και μετα του αφηνα την τροφή εκει ολη μερα για να τρώει οποτε θελει αυτος... 3 γευματα του εδινα απο τοτε που τον έχω... και με 3 θα συνεχίσω τώρα.... ελπιζω σιγα σιγα να αρχισει να τρώει....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δηλαδη δεν τρωει καθολου? Του εχει κοπει η ορεξη η απλα μειωσε την ποσοτητα?
Βαλτον σε ενα προγραμμα και αν συνεχιστουν οι εμετοι καλο θα ειναι να πετε σε ενα
γιατρο.