Εμετός κάθε μέρα....

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
τρώει μονο τα βράδυα αλλα και πάλι θα φάει λιγο... και τωρα πριν λίγο πηγε και έφαγε απο την τροφη του αλλα παλι λίγο.... σαν να του εχει κοπεί η όρεξη....
(τον ματιασα μαλλον γιατι τον ελεγα χοντρο επειδη έτρωγε και το δικό του φαγητό και των άλλων σκυλίων που εχουμε στο σπιτι :p :p )

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Μου φαίνεται σαν να κάνει "εμετό" επειδή είναι άδειο το στομάχι του. Πότε τον ταΐζεις;
Η Λούση εάν δεν φάει πρωινό κάνει εμετό κίτρινο επειδή είναι άδειο το στομάχι της, είναι τα υγρά που βγάζει, μήπως είναι η ίδια περίπτωση;

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Eγώ θα σου έλεγα να τον πας μια βόλτα από την κτηνίατρο να τον εξετάσει.
Το πιο πιθανό είναι να μην έχει τίποτα ο μικρός και απλά να έχει ερεθιστεί το στομάχι του με τους εμετούς, την τροφή κτλ.
Αν είναι όντως έτσι, καλό θα ήταν να συνεχίσεις το ρύζι με κοτόπουλο για καμιά βδομάδα με σταθερά γεύματα 2 φορές τη μέρα, να ηρεμήσει το στομάχι του.
Ξαναλέω όμως, πήγαινέ τον μια βόλτα στην κτηνίατρο να τον δει, αν χρειάζεται μπορεί να σου δώσει και κάποιο σιρόπι για να ηρεμήσει άμεσα ο μικρός.
Το έχω περάσει κι εγώ αφού κι ο δικός μου έχει ευαίσθητο στομάχι.
Ελπίζω να είναι μόνο αυτό, καλή σας ανάρρωση!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αν είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορεί να μένει νηστικη για να αρχίσει να τρώει ξηρά τροφή, ίσως το καλύτερο να είναι να της μαγειρευεις.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
μπορει να ειναι η ιδια περίπτωση I.Kyveli αλλα εμένα ποτε δεν έτρωγε το πρωι... όσο κι αν αφηνα το φαγητό πρωινο δεν έτρωγε... παντα απο το απογευμα κι μετα πεινουσε και τρωγε.... (κουκλος ο καινουργιος σου σκυλάκος!!! :) :) :) )

θα περασω μια βολτα απο τον γιατρο να τον δει.... αν δω και δεν τρωει τοτε θα παμε....
ευχαρστουμε πολυ nyfitsa

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εχει δικιο η berna! για καμια βδομαδα δινε του καθε πρωι και βραδακι ρυζι βραστο με κοτοπουλο και μετα
την βδομαδα αρχισε να του βαζεις και ξηρα τροφη μεσα και σιγα σιγα να λιγοστευεις το μαγειρευτο (αν θες να
ταιζεις μονο ξηρα) να στρωσει το στομαχακι του και να ξερει ποιες ωρες πρεπει να τρωει. Αν οι εμετοι
και παλι επιμεινουν στον κτηνιατρο βουρ.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
δηλαδη να του φτίαξω παλι κοτοπουλακι με ρύζι???... να μη του βάλω ξηρα τροφή το μεσημέρι??... φοβάμαι οτι θα καλομαθει και δεν θα θελει την ξηρα τροφη μετα...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ψυχραιμία Γωγώ μου,

Χρειάζεται λίγο χρόνο για να στρώσει το στομαχάκι του. Φαντάσου εμάς όταν αρρωσταίνουμε με στομαχικά. Δε χρειάζεται λίγος χρόνος, μέχρι να επανέλθουμε πλήρως;;;;
Αν δεις ότι σήμερα - αύριο συνεχίζεται η κατάσταση, αμέσως στο γιατρό.

Περαστικά του....

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
τωρα ειναι καλα ευτυχως... αλλα να ρωτησω κατι μιας κ το ανεφερες... ποσο κανει ενας πληρης ιατρικος ελεγχος??....

bilkon

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
109
0
serres
μπραβο ρε σταματια.Χαιρομαι που γνωριζεις πολλα.Δεν θα το πιστεψεις τι βλεπω και τι ακουω καθε μερα εξω.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Σήμερα είναι η τρίτη μέρα που το κάνει και μένα. Εμετός κάθε πρωί και δεν βγάζει τπτ παρα μόνο κίτρινα υγρά... Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες 3-4 μέρες δεν τρώει το φαγητο του το βράδυ. Μόνο μια φορα τη μέρα, οπότε μπορεί να είναι απο την πείνα. Εχω ανησυχησει θα ρωτησω και τον γιατρο αλλα δεν μου φαινεται αρρωστος. Ολη μερα ειναι μια χαρα και πολυ ευδιαθετος, απλα το παθαινει το πρωι.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
1 εβδομαδα?Να αλλαξεις κτηνιατρο και να του δινεις 1 τροφη καλης ποιοτητας.Τα παιδια εχουν δικιο,να του δωσεις ρυζι κλπ για να στρωσει το στομαχι του.Αν δεν ηταν απο την τροφη δηλαδη και ο σκυλος ειχε κολλησει καποια αρρωστεια μπορει μεσα σε 1 εβδομαδα να ειχε παθει τα χειροτερα και να ηταν αργα...

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
1. ειναι μικροθλη ακομα κ μπορει να εχει φαει κατι τυπου πλαστικο η χαρτι η κατι τετοιο κ να το εχει πειραξει.
2. αν ηταν κατι πολυ σοβαρο ο σκυλος σου θα ειχε σταματησει να τρωει...
3. ειναι λογικο να αδυνατισει λιγο.

ειχα τα ιδια θεματα κ ισως τοεχω ακομα περιστασιακα...
απλα χρειαζεται να το προσεξεις γτ μπορει να αποκτησει πολυ ευαισθητο πεπτικο με οτι συνεπαγεται αυτο!!!