Εμετός και ανορεξία

ioannathess

Member
22 Οκτωβρίου 2011
8
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΞΑΦΝΚΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΥΧΝΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ. Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ PRIMPERAN ΑΝΤΙΕΜΕΤΙΚΟ Κ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ FLAGIL. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ Κ ΠΕΡΑΣΑΝ 5ΜΕΡΕΣ Κ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΧΑΝΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΤΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ.ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΚΑΘΩς ΚΟΣΤΙΣΑΝ 50 ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν γίνεται μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι δύσκολο στο ανάγνωσμα.

Ο σκύλος έχει κάνει τα απαραίτητα εμβόλια και αποπαρασιτικά?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θα ήθελες να μας πεις την ηλικία της σκυλίτσας και τι σκύλος είναι;
Βασικά πρώτη φορά ακούω περί πρόωρης περιόδου και εμετού.

Εγώ θα έπαιρνα και τρίτη και τέταρτη γνώμη...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μήπως της άλλαξες τροφή κ έπαθε αλλεργία? Γτ τα ίδια έκανε κ η δική μου όταν έπαθε τροφική δηλητηρίαση. Συν πρίξιμο στο πρόσωπο αλλά δν είναι απαραίτητο... Πάντως πάρε κ άλλη γνώμη. Προφανώς αφού έχεις κάνει εξετάσεις ήδη, απλά τσεκάρησε τι διάγνωση θα κάνει κ άλλος ένας γιατρός γτ δν μπορω να καταλάβω τι σχέση έχει ο οίστρος με το στομάχι... Σου εξήγησε μήπως ο γιατρός που στο είπε?

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Θα ήθελες να μας πεις την ηλικία της σκυλίτσας και τι σκύλος είναι;
Βασικά πρώτη φορά ακούω περί πρόωρης περιόδου και εμετού.

Εγώ θα έπαιρνα και τρίτη και τέταρτη γνώμη...
Eίπε οτι είναι 5,5 μηνών.. τώρα για το τι σκυλάκι είναι.. αυτό δεν το είπε... :p

ioannathess

Member
22 Οκτωβρίου 2011
8
0
Είναι golden retriever .μενω στον Αγιο Ιωαννη στη Καλμαρια. Θεσσαλονικη. την πηγα ση κλινικη Αγιος ιωαννης.Τροφη δε της εχω αλλαξει. Ο γιατρος ειπε πως καμια φορα αλλαζει η συμπεριφορα κλπ και παρυσιαζει διαφορα συμτωματα πριν τη 1η περιοδο. Αλλιως ειπε πιθανο ειναι να καταπιε κατι

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη

ioannathess

Member
22 Οκτωβρίου 2011
8
0
Κανενας καπου εδω υπαρχει?Γιατι εχει θεμα με το αμαξι το φοβαται κ οταν μπαινεικανει εμετο και εχει σαλια....γνριζετε εαν η Κλινικη Αγιος Ιωαννης ειναι καλη?

ioannathess

Member
22 Οκτωβρίου 2011
8
0
Τελικά κάναμε βιοχημικες εξετασεις ολα οκ και μετα ακτινογραφιες...εχει μαλον ειλεο..ποφραξη λεπτου εντερου και αυριο παινουμε αναγκαστικα χειρουργειο...δε ξερει αν οφειλεται σε καταποση αντικειμενου η αν το επαθε οργανικα θα το δει οταν τη εγχειρησει...ταλαιπωρια και κοστος τελικα.............

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Αμασλίδης Αναστάσιος
Αιγαίου και Ανδριανουπόλεως 33
Καλαμαριά
Τηλέφωνο : 2310 437456

Έχω ακούσει και έχω διαβάσει οτι είναι πολύ καλός!
Ο δικός μας κτηνίατρος είναι στον εύοσμο, οπότε μάλλον δε σε βολεύει... :S

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Τελικά κάναμε βιοχημικες εξετασεις ολα οκ και μετα ακτινογραφιες...εχει μαλον ειλεο..ποφραξη λεπτου εντερου και αυριο παινουμε αναγκαστικα χειρουργειο...δε ξερει αν οφειλεται σε καταποση αντικειμενου η αν το επαθε οργανικα θα το δει οταν τη εγχειρησει...ταλαιπωρια και κοστος τελικα.............
Αγαπητή Ιωάννα δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ με τον σκύλο σου αλλά εγώ αν ήμουν στην θέση σου δεν θα έκανα τόσο βιαστικά βήματα!
Και πόσο μάλλον για νυστέρι!
Η κατάποση αντικειμένου δεν αποκλείεται εφόσον κάνατε ακτινογραφίες?Πως δεν ξέρει?
Με τι λόγο θα "ανοίξει" τον σκύλο?Πάμε και βλέπουμε?

Πολύ εύκολη λύση το χειρουργείο...δεν ξέρω...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
εχει μαλον ειλεο..ποφραξη λεπτου εντερου και αυριο παινουμε αναγκαστικα χειρουργειο...δε ξερει αν οφειλεται σε καταποση αντικειμενου η αν το επαθε οργανικα θα το δει οταν τη εγχειρησει
με το μάλλον ειλεό.....προσωπικά θα ζήταγα και άλλη γνώμη δεν είναι κακό!!!!

ioannathess

Member
22 Οκτωβρίου 2011
8
0
Τελικα στις ακτινογραφιες εδειξε αποφραξη εντερου...και καλα που δε πηρα αλλη γνωμη γιατι σημερα χειρουργηθηκε και ειχε γινει ριξη εντερου...αν καθυστερουσαμε λιγο ακομη θα τη χαναμε....ξεπερασε το χειρουργειο αλλα οι επομενες ωρες θα ειναι κρισιμες για πιθανη συψαιμια......μακαρι ολα να πανε καλα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Τελικα στις ακτινογραφιες εδειξε αποφραξη εντερου...και καλα που δε πηρα αλλη γνωμη γιατι σημερα χειρουργηθηκε και ειχε γινει ριξη εντερου...αν καθυστερουσαμε λιγο ακομη θα τη χαναμε....ξεπερασε το χειρουργειο αλλα οι επομενες ωρες θα ειναι κρισιμες για πιθανη συψαιμια......μακαρι ολα να πανε καλα
Περαστικά σας...τελικά στο χειρουργείο φάνηκε τι είχε αποφράξει το έντερο;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η κατάποση αντικειμένου δεν αποκλείεται εφόσον κάνατε ακτινογραφίες?Πως δεν ξέρει?
Πολλά υλικά λόγω της φύσης τους δεν απεικονίζονται στις ακτινογραφίες ή για την ακρίβεια δεν απεικονίζονται διαφορετικά από ότι οι ιστοί που βρίσκονται γύρω τους!

Γενικά πάντως ο ειλεός είναι επείγουσα κατάσταση ειδικά αν έχει καθυστερήσει και για κάποιο διάστημα η προσέλευση στον ιατρό!

Περαστικά στο σκυλάκι!