Ήρθε και η σειρά μας να αρρωστήσουμε... λοιπόν ολα ξεκίνησαν Σάββατο απόγευμα με έναν εμετό...
που δεν έδωσα σημασία και δεν με ανησύχησε και ιδιαιτερα.
Κυριακη πάλι τα ίδια... λέω δεν είναι tpt και έδωσα zantac και πριμπεραν...
φαινόταν μια χαρά και από διάθεση ακμαία!!!
πήγαινε καλά μέχρι που δευτερα απόγευμα ξανά εμετός... άρχισα να ανησυχώ...
πήρα τον γιατρό και μου είπε να τον αφήσω χωρίς νερό μέχρι αργά το βραδυ και χωρίς φαΐ μέχρι την επομενη το πρωί όπου και κανονίσαμε να τον πάω για όλες τις εξετάσεις...
το πρωί μας ξύπνησε βγάζοντας μονο λίγο σάλιο (άδειο και το στομάχι)
τον πήγα λοιπόν χτες το πρωί... κάναμε αιματολογικες και βιοχημικές και καλαζάρ και ερλιχία και ακτινογραφία στομάχου- εντέρου η οποια δεν έδειξε κάτι.
είχε λίγα δέκατα (39,1) και δώσαμε και ορο γιατι είχε αφυδατώσει...
του χορηγήθηκε ενέσιμη αντιβίωση με την υποψία κάποιας λοίμωξης ενέσιμο αντιεμετικό και για το στομάχι.
χτες λοιπόν η διάθεση του έπεσε... υπνηλία δεν θέλει να φάει και να πιει νερό και άρχισε και βήχας... ο βήχας εμφανίζεται οποτε πάει να γαβγίσει. μίλησα το απόγευμα με τον γιατρό βγήκαν οι γενικές και οι βιοχημικές και από το τηλ. δεν φάνηκε να ανησυχεί για κάτι ο γιατρός έντονα
είναι κάποια λίγο ανεβασμένα (δεν θυμάμαι ποια μου είπε ) αλλα όχι σε σημείο τραγικό.
πήρα επίσης και κροκετα και κονσέρβα που ενδείκνυται για γαστρεντερικά...
έφαγε λίγο και από τα 2 αλλα ελάχιστες ποσότητες...
ας ξύπνησε το πρωί στις 6 με βήχα (μοιάζει σαν kennel cough αλλα δεν ξέρω αν απλά έχει ερεθιστεί η τραχεία του από τους εμετούς της ξηράς τροφής) και έβγαλε και φλεμμα...
τώρα σε λίγο θα τον ξαναπάω... και έχω χάσει κι εγώ τον ύπνο μου που τον βλέπω έτσι γιατί δεν αρρωσταίνει σχεδόν καθόλου και τώρα τον έχει ρίξει αυτό το πράμα ότι κι αν είναι...
που δεν έδωσα σημασία και δεν με ανησύχησε και ιδιαιτερα.
Κυριακη πάλι τα ίδια... λέω δεν είναι tpt και έδωσα zantac και πριμπεραν...
φαινόταν μια χαρά και από διάθεση ακμαία!!!
πήγαινε καλά μέχρι που δευτερα απόγευμα ξανά εμετός... άρχισα να ανησυχώ...
πήρα τον γιατρό και μου είπε να τον αφήσω χωρίς νερό μέχρι αργά το βραδυ και χωρίς φαΐ μέχρι την επομενη το πρωί όπου και κανονίσαμε να τον πάω για όλες τις εξετάσεις...
το πρωί μας ξύπνησε βγάζοντας μονο λίγο σάλιο (άδειο και το στομάχι)
τον πήγα λοιπόν χτες το πρωί... κάναμε αιματολογικες και βιοχημικές και καλαζάρ και ερλιχία και ακτινογραφία στομάχου- εντέρου η οποια δεν έδειξε κάτι.
είχε λίγα δέκατα (39,1) και δώσαμε και ορο γιατι είχε αφυδατώσει...
του χορηγήθηκε ενέσιμη αντιβίωση με την υποψία κάποιας λοίμωξης ενέσιμο αντιεμετικό και για το στομάχι.
χτες λοιπόν η διάθεση του έπεσε... υπνηλία δεν θέλει να φάει και να πιει νερό και άρχισε και βήχας... ο βήχας εμφανίζεται οποτε πάει να γαβγίσει. μίλησα το απόγευμα με τον γιατρό βγήκαν οι γενικές και οι βιοχημικές και από το τηλ. δεν φάνηκε να ανησυχεί για κάτι ο γιατρός έντονα
είναι κάποια λίγο ανεβασμένα (δεν θυμάμαι ποια μου είπε ) αλλα όχι σε σημείο τραγικό.
πήρα επίσης και κροκετα και κονσέρβα που ενδείκνυται για γαστρεντερικά...
έφαγε λίγο και από τα 2 αλλα ελάχιστες ποσότητες...
ας ξύπνησε το πρωί στις 6 με βήχα (μοιάζει σαν kennel cough αλλα δεν ξέρω αν απλά έχει ερεθιστεί η τραχεία του από τους εμετούς της ξηράς τροφής) και έβγαλε και φλεμμα...
τώρα σε λίγο θα τον ξαναπάω... και έχω χάσει κι εγώ τον ύπνο μου που τον βλέπω έτσι γιατί δεν αρρωσταίνει σχεδόν καθόλου και τώρα τον έχει ρίξει αυτό το πράμα ότι κι αν είναι...