Εμετός μετά το δεύτερο εμβόλιο. Φυσιολογικό;

nansi

New Member
18 Ιουλίου 2011
3
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΡΕΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ¨ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΜΕΤΟ.. Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?? ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΑΣΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΖΕΣΤΗ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
αν κ λιγο καθυστερημενα καλησπερα!!!πριν 2 βδομαδες εκανα κ εγω το 2 εμβολιο στο μικρο κ κανα 2 ωρες μετα αρχισε να κανει εμετο..ολο το βραδυ το περασαμε με αυτον να παραπαταει κ μενα να μαζευω τα...απομειναρια του!ο γιατρος ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο ακομη κ λιγο πυρετο να ανεβασει..κ οντως την επομενη μερα εκανε παλι παλαβομαρες σαν να μην ειχε συμβει τιποτα

nansi

New Member
18 Ιουλίου 2011
3
0
χαχα!! σε ευχαριστω πολυ! και εμενα οντως την αλλη μερα ηταν μια χαρα! εσυ το βγαζεις καθολου εξω τωρα που εκανε το εμβολιο? ο γιατρος μου ειπε πως ειναι λιγο επικυνδινο αλλα δεν μπορω αλλο να το εχω κλεισμενο στο σπιτι και που και που το βγαζω..:!...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Το "που και που" είναι εξίσου επικίνδυνο με το "συνεχώς".
Αν δεν τελειώσει τα εμβόλιά του, είναι μεγάλο ρίσκο να κυκλοφορεί. Ακόμη και μέσα στο σπίτι, κινδυνεύει απ' όσα κουβαλάμε εμείς με τα παπούτσια μας πχ. Αν δεν θέλεις να τον έχεις κλεισμένο, να τον παίρνεις αγκαλιά και να πηγαίνετε όπους θέλεις. Σε καμμία περίπτωση όμως, δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με αδέσποτα, δρόμους, πεζοδρόμια κλπ.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
χαχα!! σε ευχαριστω πολυ! και εμενα οντως την αλλη μερα ηταν μια χαρα! εσυ το βγαζεις καθολου εξω τωρα που εκανε το εμβολιο? ο γιατρος μου ειπε πως ειναι λιγο επικυνδινο αλλα δεν μπορω αλλο να το εχω κλεισμενο στο σπιτι και που και που το βγαζω..:!...
Κανε υπομονη να κανει ολα τα εμβολια του και μετα να τον βγαζεις.Αυτο ειναι το σωστο και νομιζω οτι ακομα και να εχει κανει ολα τα εμβολια πρεπει να περασουν λιγες ημερες 7-10 για να δρασει και το τελευταιο εμβολιο.Ο σκυλος σε μικρη ηλικια ειναι ευαισθητος,αν κολλησει κατι σοβαρο δυσκολα θα θεραπευτει.Αν θες να τον βγαζεις που και που να τον εχεις στην αγκαλια σου,μην το ρισκαρεις...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Κι εμενα στο 2ο και στο 3ο εμβολιο ειχε κανει εμετο περιπου 6 ωρες μετα. Τιποτε παραπανω ομως. Μετα ολα μια χαρα.
Δεν ξερω αν συνδεεται με το εμβολιο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Υπάρχουν πολλές "σχολές" σε αυτό το θέμα..
Άλλοι είναι υπέρ για να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος κοινωνικοποίησης..και άλλος κατά λόγο επικινδυνότητας.., τα ζυγίζεις και αποφασίζεις..

nansi

New Member
18 Ιουλίου 2011
3
0
καλά και εγώ όταν λέω το βγάζω δεν εννοώ ότι το αφήνω κάτω!!! μονο αγκαλιά το παίρνω και το αφήνω λίγο να περπατήσει στο εξοχικό μου που είναι περιφραγμένο και δεν "κουκοφορουν" αδέσποτα κλπ.. σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Last edited by a moderator: