Εμμετος

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γεια σε ολους!
Απο το πρωι το σκυλι μου κανει εμμετους - το πρωι ειχε μονο σαλιο (γιατι δεν ειχε τιποτα να βγαλει), τωρα το μεσημερι παλι εκανε εμμετο (αυτη τη φορα το φαΐ του).
Χθες το πρωι του ειχα δωσει χαπια για αποπαρασιτωση (λετε να ειναι απ αυτο?), ηταν ομως μια χαρα μεχρι σημερα το πρωι.
Απο τροφη του δινω μονο ξηρα - αυτη που τρωει παντα. Χορτα δεν τον ειδα να εφαγε (ουτε να εβγαλε). Διαρριες δεν εχει. Ειναι χαρουμενος και παιχνιδιαρης οπως παντα.
Τι να το προκαλεσε;
Ευχαριστω.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aν έχεις αμφιβολίες για την υγεία του σκυλου σου, μονο ο κτηνίατρος απο κοντά μπορεί να σου δώσει πιο εμπεριστατωμένη απαντηση...;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Ο Foibos εχει απολυτο δικιο....αλλα εμενα μια φορα που εκανε εμετους θυμηθηκα οτι το προηγουμενο βραδυ του ειχα δωσει ενα κοκκαλο απο μοσχαρι μαγειρεμενο.. Μεγα λαθος αφου εκτος του οτι ειναι επικινδυνο, του χαλασε το στομαχι αφου δε μπορουσε να το χωνεψει..;)

Δωσ'του λιγο ρυζακι με βραστο κοτοπουλο και παρακολουθησε τον :)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Κοιτα αφου το σκυλι δεν θελει να παει στον γιατρο μην το πας.:):):)
δηλαδη οποτε κανει εμετο ο σκυλος τον παμε στο γιατρο?
στο λεω γιατι εκανε και εμενα 2 φορες
εχτες και σημερα μονο σαλια
και λεω κατι θα τον πειραξε
εαν το κανει και αυριο θα τον παω

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
2 φορες ειχε κανει εμμετο χθες. Σημερα τιποτα.
Εγω προσωπικα δεν ειμαι απο εκεινους που τρεχουν στους γιατρους για το παραμικρο. Σορι κι ολας. Αν συνεχιζοταν και σημερα, ναι, θα τον πηγαινα.
Δεν μου αρεσουν καθολου αυτα τα ειρωνικα υφακια.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οταν καποιος γραφει οτι"απο το πρωι το σκυλι μου κανει εμετους" και δεν παει στον γιατρο η εστω δεν παιρνει ενα τηλεφωνο σε αυτον,αλλα ρωταει στο φορουμ,ε μαλλον ειναι σωστες η λιγο ειρωνικες απαντησεις.
Εγω ειμαι ο τελευταιος που τρεχει στους γιατρους,αλλα οταν κανει λιγο εμετο δεν δινω καν σημασια,αλλα οταν καποιος λεει απο το πρωι,τοτε μαλλον ανησυχει,και οταν ανυσηχεις πας στον γιατρο,η τον παιρνεις τηλεφωνο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48