την ρώτησα και μου είπε τα ίδια απλα εινα διακοπές ο γαλλος και δεν μπορεί να τον δει και είπα να ρωτήσω έτσι να μου λυθεί η απορία παντός ευχαριστωΑν είναι στο σημείο που έκανε το εμβόλιο (δεν κατάλαβα - επίσης τι είναι εμβόλιο για το τρίχωμα; ), τότε κάποια εμβόλια το κάνουν αυτό. Συνήθως δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, είναι από το φάρμακο και υποχωρεί μόνο του.
Για αυτά όμως δε ρωτάνε όποιον να'ναι, για να σιγουρευτείς πάρε το γιατρό σου ένα τηλεφωνάκι.
ένεση για την δεμοδηκωση αλλα το παρουσιασε μετά απο 5 μέρες και εμφανίστηκε απότομαΕπέμβαση οχι δεν νομίζω. Το πολυ να εκανε κάποιο οίδημα απο
το εμβόλιο. Τι εμβόλιο ηταν;
http://www.iatronet.gr/ktiniatriki/ygeia/article/3101/i-demodikwsi-ston-skylo.htmlΠοια ειναι η ενεση για την δεμοδηκωση?
όταν το πρώτο πήραμε είχε ενα δείγμα απο δεμοδηκωση και μας είπε η κτηνίατρος ότι θα του κάνει ένεση και όχι Χαπι γιατί έχει άμεσα αποτελέσματα,και πράγματι η τρίχα του έλαμψε.Ξερω τι ειναι η δεμοδηκωση...
Για την ενεση δεν ειχα ξανακουσει...
αιμοτωμα απο τι?Αιμάτωμα είναι. Θα περάσει. Μπορείς να κάνεις μασάζ να σπάσει πιο γρήγορα.