Ενα ξαφνικό φουσκοματακι

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
20447081_160607084497266_1574007907_o.jpg πριν 5 μέρες κάναμε εμβόλιο για το τριχωμα και σήμερα έβγαλε ενα φουσκομα στην ραχη πίσω απο το λαιμό μήπως κάποιος γνωρίζει τι ειναι.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Αν είναι στο σημείο που έκανε το εμβόλιο (δεν κατάλαβα - επίσης τι είναι εμβόλιο για το τρίχωμα; ), τότε κάποια εμβόλια το κάνουν αυτό. Συνήθως δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, είναι από το φάρμακο και υποχωρεί μόνο του.

Για αυτά όμως δε ρωτάνε όποιον να'ναι, για να σιγουρευτείς πάρε το γιατρό σου ένα τηλεφωνάκι.

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
Αν είναι στο σημείο που έκανε το εμβόλιο (δεν κατάλαβα - επίσης τι είναι εμβόλιο για το τρίχωμα; ), τότε κάποια εμβόλια το κάνουν αυτό. Συνήθως δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, είναι από το φάρμακο και υποχωρεί μόνο του.

Για αυτά όμως δε ρωτάνε όποιον να'ναι, για να σιγουρευτείς πάρε το γιατρό σου ένα τηλεφωνάκι.
την ρώτησα και μου είπε τα ίδια απλα εινα διακοπές ο γαλλος και δεν μπορεί να τον δει και είπα να ρωτήσω έτσι να μου λυθεί η απορία παντός ευχαριστω

• Like
Reactions: Estranged

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αν ειναι στο σημειο του εμβολιου τοτε ειναι επειδη του την "βάρεσε" κ μετα δεν το τριψε τι σημειο...δεν μπορω να στο εξηγησω...
Θαχεις το νου σου παντα αμα βλεπεις κ του κανουν εμβολιο κ μετα εστω δεν τριβουν το σημειο για καποια δευτερα να το κανεις εσυ...
Τωρα,δεν ειναι κατι,ετσι όπως κάθεστε,να του κανεις μαλαξεις εσυ σε εκείνο το σημειο,κ σιγα σιγα θα υποχωρησει!

• Like
Reactions: Nick777

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
το φουσκοματακι συνεχίζει να υπάρχει ακόμα η μόνη διαφορα ειναι ότι σκληρυνε βλέπω να θέλει επέμβαση.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Επέμβαση οχι δεν νομίζω. Το πολυ να εκανε κάποιο οίδημα απο
το εμβόλιο. Τι εμβόλιο ηταν;

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
Επέμβαση οχι δεν νομίζω. Το πολυ να εκανε κάποιο οίδημα απο
το εμβόλιο. Τι εμβόλιο ηταν;
ένεση για την δεμοδηκωση αλλα το παρουσιασε μετά απο 5 μέρες και εμφανίστηκε απότομα

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
Ξερω τι ειναι η δεμοδηκωση...
Για την ενεση δεν ειχα ξανακουσει...
όταν το πρώτο πήραμε είχε ενα δείγμα απο δεμοδηκωση και μας είπε η κτηνίατρος ότι θα του κάνει ένεση και όχι Χαπι γιατί έχει άμεσα αποτελέσματα,και πράγματι η τρίχα του έλαμψε.

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
τελικά το φουσκοματακι προήλθε από την ένεση ηταν μια αντίδραση του οργανισμού θα παραμείνει ίσως για αρκετές μέρες αλλα με κάποιες μαλάξεις θα εξαφανιστεί συντομότερα,αν το εμφανιζε αμέσως τότε θα μπορούσαμε να πουμε ότι ειναι αλλεργία,όλα καλα ευχαριστώ και για δικες σας συμβουλές.