Εντερίτιδα

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
σας ειχα γραψει κ πριν μερες..το σκυλακι μου σταματησε ξαφνικα να τρωει τις κροκετες του κ τελικα σημερα τον πηγα στο γιατρο οπου μετα απο εξεταση κ ακτινογραφια βρηκαμε οτι μετα απο καταποση καποιου κοκκαλου που μου ειχε ΄΄κλεψει΄΄πριν μερες του δημιουργησε εντεριτιδα..του εδωσε ορο κ αντιβιωση κ μου εδωσε κ αντιβιωση στο σπιτι..ηθελα καταρχην να καταγκειλω τον πρωτο κτηνιατρο που τον πηγα που μετα απο μια απλη ψηλαφηση στη κοιλια του μου ειπε οτι το σκυλι μου ειναι πολυ σοβαρα κ οτι δεν μπορει να κανει κατι κ οτι το χανω..καταλαβαινετε οτι μου κοπηκαν τα ποδια ..ευτυχως μετα τον πηγα σε μια πολυ καλη κτηνιατρο..ηθελα να σας ρωτησω αν αυτο που εχει ειναι κατι σοβαρο??? ρωτησα κ την γιατρο βεβαια κ μου ειπε οτι δεν ειναι κατι απλα θελει παρακολουθηση κ θεραπεια..σημερα ευτυχως εφαγε κ κοτοπουλο κ λιγες κροκετες... :)

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Φιλε μου το ειχε παθει η δικια μου (HPA-Pit Bull R.I.P :neutral:) και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν απο νερο που ειχε πιει απο λαστιχο στην πλατει στην περιοχη μου δεν την προλαβα και ηπιε σχετικα μικρη ποσοτητα...μας ειχε δωσει μονο αντιβιωση οσο για τον γιατρο οταν με το καλο γινει καλα το σκυλακι σου να πας να το δει απο κοντα αυτο ειναι η καλυτερη απαντηση...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν ενα κουταβι κανει διαρροιες και δεν εχει ορεξη μπορει να ειναι απο βαρια λοιμοδες ασθενια ( Τυφος), παρασιτα του εντερου ( σκουλικια αλλα και giardia/Neospora) μεχρι και κατι απλο, οπος "εφαγε μια βλακεια και το πειραξε".
Το εαν η κατασταση του κουταβιου σου ειναι σοβαρη- μονο ο ιατρος σου ξερει! Εαν ξερει να την εκτιμησει σωστα!

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
Φιλε μου το ειχε παθει η δικια μου (HPA-Pit Bull R.I.P :neutral:) και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν απο νερο που ειχε πιει απο λαστιχο στην πλατει στην περιοχη μου δεν την προλαβα και ηπιε σχετικα μικρη ποσοτητα...μας ειχε δωσει μονο αντιβιωση οσο για τον γιατρο οταν με το καλο γινει καλα το σκυλακι σου να πας να το δει απο κοντα αυτο ειναι η καλυτερη απαντηση...
ενοειτε πως θα τον παω μολις τελειωσει η αντιβιωση..εγινε καλα ομως το σκυλακι σου ετσι δεν ειναι???

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
Ναι μια χαρα λιγες μερες μας πηρε αλλα ολα καλα
αχ μακαρι να γινει κ μενα γρηγορα καλα!! να σε ρωτησω κατι εσενα ετρωγε?? γιατι εμενα τρωει με το ζορι!! βεβαια μου ειπε η γιατρος να προσπαθω να τον ταιζω συνεχεια εστω κ λιγο..

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
Οταν το ειχε παθει δεν εβαζε μπουκια...πριν και μετα έτρωγε κανονικά
κ μενα το ιδιο .. με το ζορι το ταιζω για να περνει κ την αντιβιωση... αλλα το περιεργο ειναι οτι εμενα δεν κανει διαρροια ουτε εμετο..τα κακα του ειναι μια χαρα.. εχω πολυ ανυσηχησει!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3