Εντερικές ανησυχίες

Vickygr

Active Member
15 Οκτωβρίου 2015
29
14
Παιδιά καλησπέρα! Χρειάζομαι άμεσα συμβουλές μιας κ ο κτηνίατρος μας δεν σηκώνει τα τηλ. του! Ο Σκυλάκος μου, 13 μηνών περίπου, έκανε διάρροια μέσα στο σπίτι κάτι που το κάνει πρωτη φορα, σημάδι πως δεν μπορούσε να κρατηθεί! Το πρωι στην βόλτα, πάλι εκανε αλλά σε πιο ήπια μορφή οπότε δεν έδωσα βάση μιας και σκέφτηκα οτι ισως είναι κ απο την τροφή, ιαι αλλξάμε απο Junior σε Adult! Μέχρι να επικονωνησω με τον κτηνιατρο κ αν τον βρω μιας κ ειναι και Τεταρτη απογευμα, υπαρχει κατι που πρεπει να κανω εγω στο σπιτι;;;

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Καλησπέρα, την τροφή την άλλαξες κατευθείαν ή σταδιακά; Μόλις πήρες το καινούργιο τσουβάλι έβαλες μόνο από την καινούργια ή και λίγη από την παλιά;

Vickygr

Active Member
15 Οκτωβρίου 2015
29
14
Καλησπέρα, την τροφή την άλλαξες κατευθείαν ή σταδιακά; Μόλις πήρες το καινούργιο τσουβάλι έβαλες μόνο από την καινούργια ή και λίγη από την παλιά;
Eιχε τελειώσει η παλιά και έβαλα κατευθειαν την καινουρια... :(

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Εε γι αυτό έκανε διαρροιέςς. Έπρεπε σιγά σιγά να την αλλάξεις. Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα απλά την επόμενη φορά άμα αλλάξεις τροφή θα το κάνεις σταδιακά.

Vickygr

Active Member
15 Οκτωβρίου 2015
29
14
Εε γι αυτό έκανε διαρροιέςς. Έπρεπε σιγά σιγά να την αλλάξεις. Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα απλά την επόμενη φορά άμα αλλάξεις τροφή θα το κάνεις σταδιακά.
Mιλησα κ με τον κτηνιατρο κ μου ειπε να του δωσω ρυχι με κοτοπουλο κ να του βαλω μεσαπολυ λιγες κροκετες καθε φορα! Σε ευχαριστω!

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Κατά προτίμηση πρώτη μέρα μόνο ρύζι και κοτόπουλο να ησυχάσει το στομαχακι του και την δεύτερη μέρα βάλε λίγες κροκέτες μέσα. Και μετά βάζεις λίγες λίγες κροκέτες κάθε μέρα μέχρι να χρειαστεί να τρώει μόνο κροκέτες.