Εντονο λαχανιασμα υπερκινητικος

Andriana24

Member
19 Φεβρουαρίου 2021
23
2
28
Καλησπερα παιδια εχω το σκυλακι μου(16 χρονων) εδω και 1μιση μηνα περιπου παραλυτο με αρκετα προβλημα υγειας στην κτηνιατρο που πηγα κατι με χαλαει γνωριζεται καποιον καλο στην θεσσαλονικη; επισης γνωριζει καποιος τι μπορει να σημαινει το λαχανιασμα; το κανει συνεχεια στα ξαφνικα ειναι ανήσυχος δεν κοιμαται ουτε αυτος ουτε εμεις δεν ξερω τι να κανω το μονο καλο ειναι οτι με το καροτσακι εχει βρει την υγεια του ειναι αρκετα δραστηριος αλλα αυτο με το λαχανιασμα με ανησυχεί αρκετα! Ευχαριστω πολυ

Last edited:
  • Sad
Reactions: spyv

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.034
Athens
Καλησπερα παιδια εχω το σκυλακι μου(16 χρονων) εδω και 1μιση μηνα περιπου παραλυτο με αρκετα προβλημα υγειας στην κτηνιατρο που πηγα κατι με χαλαει γνωριζεται καποιον καλο στην θεσσαλονικη; επισης γνωριζει καποιος τι μπορει να σημαινει το λαχανιασμα; το κανει συνεχεια στα ξαφνικα ειναι ανήσυχος δεν κοιμαται ουτε αυτος ουτε εμεις δεν ξερω τι να κανω το μονο καλο ειναι οτι με το καροτσακι εχει βρει την υγεια του ειναι αρκετα δραστηριος αλλα αυτο με το λαχανιασμα με ανησυχεί αρκετα! Ευχαριστω πολυ
Το λαχάνιασμα είναι δείγμα ενόχλησης που μπορεί να προκύπτει από ένα σωρό αιτίες.
Τι σκυλί είναι και προβλήματα υγείας έχει?
Κτηνίατρους στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω - ας γράψουν τα μέλη που είναι από εκει.

Andriana24

Member
19 Φεβρουαρίου 2021
23
2
28
Το λαχάνιασμα είναι δείγμα ενόχλησης που μπορεί να προκύπτει από ένα σωρό αιτίες.
Τι σκυλί είναι και προβλήματα υγείας έχει?
Κτηνίατρους στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω - ας γράψουν τα μέλη που είναι από εκει.

Εχει καρκινο στο στομαχι και στο υπαρ 3 σπασμενους σπονδυλους...και απο τοτε που παρελυσαν τα ποδια του εχει αλλαξει τελειως αν και με το καροτσακι ειναι αρκετα καλα του αρεσει απλα το λαχανιασμα ειναι πολυ εντονο κυριως το βραδυ επισης εχει διάρροια απο τοτε που παρελυσαν τα ποδια του οσο πηρε αντιβιωση ηταν καλα τωρα παλι ετσι ετσι σκεφτομαι οτι ισως ποναει η κοιλιτσα του η γενικα λογο του ογκου παιρνει κορτιζόνη για τους πονους αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το τοσο εντονο( ηταν αδεσποτο απο τοτε που γεννηθηκε δεν νομιζω να ειναι ρατσα γιατι ο καθε κτηνιατρος κατι αλλο μου ελεγε) μεσσαιου μεγεθους 10 κιλ

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.034
Athens
Εχει καρκινο στο στομαχι και στο υπαρ 3 σπασμενους σπονδυλους...και απο τοτε που παρελυσαν τα ποδια του εχει αλλαξει τελειως αν και με το καροτσακι ειναι αρκετα καλα του αρεσει απλα το λαχανιασμα ειναι πολυ εντονο κυριως το βραδυ επισης εχει διάρροια απο τοτε που παρελυσαν τα ποδια του οσο πηρε αντιβιωση ηταν καλα τωρα παλι ετσι ετσι σκεφτομαι οτι ισως ποναει η κοιλιτσα του η γενικα λογο του ογκου παιρνει κορτιζόνη για τους πονους αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το τοσο εντονο( ηταν αδεσποτο απο τοτε που γεννηθηκε δεν νομιζω να ειναι ρατσα γιατι ο καθε κτηνιατρος κατι αλλο μου ελεγε) μεσσαιου μεγεθους 10 κιλ
Δύσκολη κατάσταση... :(
Τρώει - πίνει?
Το λαχάνιασμα μπορεί να είναι από οτιδήποτε από όλα αυτά μαζί. Ίσως και οι κορτιζόνες πια να μην δουλεύουν...

Andriana24

Member
19 Φεβρουαρίου 2021
23
2
28
Εχει καρκινο στο στομαχι και στο υπαρ 3 σπασμενους σπονδυλους...και απο τοτε που παρελυσαν τα ποδια του εχει αλλαξει τελειως αν και με το καροτσακι ειναι αρκετα καλα του αρεσει απλα το λαχανιασμα ειναι πολυ εντονο κυριως το βραδυ επισης εχει διάρροια απο τοτε που παρελυσαν τα ποδια του οσο πηρε αντιβιωση ηταν καλα τωρα παλι ετσι ετσι σκεφτομαι οτι ισως ποναει η κοιλιτσα του η γενικα λογο του ογκου παιρνει κορτιζόνη για τους πονους αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το τοσο εντονο
[/QU
Δύσκολη κατάσταση... :(
Τρώει - πίνει?
Το λαχάνιασμα μπορεί να είναι από οτιδήποτε από όλα αυτά μαζί. Ίσως και οι κορτιζόνες πια να μην δουλεύουν...

Ναι ναι πολυ νερο και φαι την κορτιζονη την παιρνει ουτε μηνα λετε να μην δουλευει; 1 την ημερα παιρνουμε

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.034
Athens
Νομίζω πως δεν μπορεί να απαντήσει κανείς σε αυτό.
Συζήτα και με ένα (άλλο αν δεν σε καλύπτει αυτός) κτηνίατρο την κατάστασή του και βλέπετε.

Andriana24

Member
19 Φεβρουαρίου 2021
23
2
28
Νομίζω πως δεν μπορεί να απαντήσει κανείς σε αυτό.
Συζήτα και με ένα (άλλο αν δεν σε καλύπτει αυτός) κτηνίατρο την κατάστασή του και βλέπετε.

Ευχαριστω για την απαντηση σιγουρα θα βρω καποιον αλλον η συγκεκριμενη με το ζορι μιλαει στο τηλεφωνο..

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κτηνίατρο να προτείνω, ίσως μια κλινική θα ήταν η λύση μια και έρχεται Σαββατοκύριακο.
Η Κτηνιατρική κλινική του ΑΠΘ θα ήταν όντως η ιδανικότερη επιλογή για την περίπτωσή σας, αλλά είναι κλειστή λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.
Οπότε, Αγ. Μοδέστος στο Ωραιόκαστρο αν είστε Δυτικά, κλινική του Ψυχογιού στην Πυλαία αν είστε ανατολικά.

Andriana24

Member
19 Φεβρουαρίου 2021
23
2
28
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κτηνίατρο να προτείνω, ίσως μια κλινική θα ήταν η λύση μια και έρχεται Σαββατοκύριακο.
Η Κτηνιατρική κλινική του ΑΠΘ θα ήταν όντως η ιδανικότερη επιλογή για την περίπτωσή σας, αλλά είναι κλειστή λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.
Οπότε, Αγ. Μοδέστος στο Ωραιόκαστρο αν είστε Δυτικά, κλινική του Ψυχογιού στην Πυλαία αν είστε ανατολικά.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση η αληθεια ειναι οτι θελω κατι γρηγορα αλλα δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για να βγει ο μηνας και δεν ξερω τι να κανω ξερω οτι μια κλινικη θελει αρκετα λεφτα τα οποια μεχρι να πληρωθω δεν τα διαθετω πυλαια ειμαστε διπλα εχω ακουσει και καλα και κακα σχόλια ειναι η αληθεια εχετε εσεις προσωπικη γνωμη για την κλινικη ψυχογιου;

Andriana24

Member
19 Φεβρουαρίου 2021
23
2
28
Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Αγαθαγγελίδη από φίλη, ωστόσο δεν έχω προσωπική εμπειρία. Η κτηνιατρική σχολή ίσως;
Τωρα μου απαντησαν οτι ειναι κλειστα δυστυχως..το πρωτο που σκεφτηκα αυτο ηταν θα ψαξω για τον κτηνιατρο που ειπατε παντως

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση η αληθεια ειναι οτι θελω κατι γρηγορα αλλα δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για να βγει ο μηνας και δεν ξερω τι να κανω ξερω οτι μια κλινικη θελει αρκετα λεφτα τα οποια μεχρι να πληρωθω δεν τα διαθετω πυλαια ειμαστε διπλα εχω ακουσει και καλα και κακα σχόλια ειναι η αληθεια εχετε εσεις προσωπικη γνωμη για την κλινικη ψυχογιου;
Δεν έχω προσωπική γνώμη για την κλινική του Ψυχογιού και η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις για τις υπηρεσίες του διίστανται. Και το κόστος σίγουρα παίζει ρόλο, είναι όμως και η ηλικία του σκύλου σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιστορικό που ίσως χρήζουν άμεσων ενεργειών από μέρους σας.
Να σας δώσω επομένως 2 ονόματα κτηνιάτρων χωρίς όμως πάλι να έχω προσωπική εμπειρία πέρα από μια απλή αιματολογική στον 1ο (κος Κίτκας-Χαριλάου, κα Φαλτσή-Πανόραμα).

• Like
Reactions: Andriana24

Andriana24

Member
19 Φεβρουαρίου 2021
23
2
28
Δεν έχω προσωπική γνώμη για την κλινική του Ψυχογιού και η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις για τις υπηρεσίες του διίστανται. Και το κόστος σίγουρα παίζει ρόλο, είναι όμως και η ηλικία του σκύλου σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιστορικό που ίσως χρήζουν άμεσων ενεργειών από μέρους σας.
Να σας δώσω επομένως 2 ονόματα κτηνιάτρων χωρίς όμως πάλι να έχω προσωπική εμπειρία πέρα από μια απλή αιματολογική στον 1ο (κος Κίτκας-Χαριλάου, κα Φαλτσή-Πανόραμα).

Το γνωριζω πραγματικα εχω κανει οτι περναει απο το χερι μου γι αυτο το πλασμα τον αγαπαω απιστευτα πολυ αλλα ειμαι παγιδευμένη χωρις χρηματα και σιγα μην υπαρχει κτηνιατρος που θα περιμενει να τον πληρωσω την επομενη βδομαδα...ωστοσο αν δω επιδείνωση πρεπει να παω καπου και να τους εξηγησω δεν μπορω να τον αφησω ετσι, ωστοσο ευτυχως τωρα κοιμαται ελπιζω να νιωθει καλυτερα, ευχαριστω παντως θα κοιταξω και για τους 2

• Like
Reactions: dimitris-skg

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Δεν έχω καλές εμπειρίες για την κλινική στην Πυλαία. Ο Αγιος Μόδεστος - λίγο τσούζει αλλά πολύ καλοί ιατροί και δεχονται 24/7 για επίγοντα περιστατικά. Ο Αγαθαγγελίδης πολύ καλός επίσης. Είναι όμως και οι 2 δυτική Θεσσαλονίκη.

Andriana24

Member
19 Φεβρουαρίου 2021
23
2
28
Δεν έχω καλές εμπειρίες για την κλινική στην Πυλαία. Ο Αγιος Μόδεστος - λίγο τσούζει αλλά πολύ καλοί ιατροί και δεχονται 24/7 για επίγοντα περιστατικά. Ο Αγαθαγγελίδης πολύ καλός επίσης. Είναι όμως και οι 2 δυτική Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστω δεν νομιζω να μας ενοχλει αυτο ενα ταξι και παμε

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.919
7.493
Αγαθαγγελίδης
Αγ. Μοδεστος και
Νίκος Δασκαλόπουλος

καλύτερα από όλα για τέτοια περιστατικά.

• Like
Reactions: Andriana24

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.083
Νεότερο μέλος
Avra mummy