Εντοπίστε το σκύλο σας με το smartphone!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Μία εκπληκτική εφαρμογή που θα βοηθήσει τους ιδιοκτήτες των άτακτων και μη σκύλων.
Η τεχνολογία Pet Check Technology δημιουργήθηκε από … κατόχους σκύλων, για τους κατόχους και προσφέρει μια πολύ απλή λύση στον εντοπισμό του αγαπημένου σας κατοικίδιου σε περίπτωση που αυτό το σκάσει από το σπίτι.

Η εταιρία δίνει σε κάθε χρήστη έναν QR κωδικό που αντιστοιχεί στο σκύλο του και στη συνέχεια σκανάροντας τον με την iOS ή Android συσκευή του μπορεί να δει με τη βοήθεια του GPS μέσα από την ειδική εφαρμογή που έχει που πάει ο σκύλος του αλλά και αρχείο από όλες τις βόλτες που έχουν κάνει παρέα…
http://techit.gr/

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
ότι να ναι, η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο. Στο Αμέρικα υπάρχει υπηρεσία που σου βγάζουν το σκύλο βόλτα επί πληρωμή, η συγκεκριμένη εταιρία λοιπόν σου δίνει και τη δυνατότητα να εντοπίζεις ότι το σκυλί σου όντως πήγε βόλτα από κάποιον και που είναι ανά πάσα στιγμή, λές και δεν μπορούν και πάλι να σε ξεγελάσουν. Τέσπα, βλακώδες το όλο θέμα. Το GPS το έχει αυτός που βγάζει βόλτα τα σκυλιά και έχει σκανάρει τα QR των σκύλων που πάει βόλτα, έτσι έχοντας το QR του σκύλου σου μπορείς να δείς σε real time που βρίσκεται ο υπάλληλος.

http://www.petchecktechnology.com/

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
τσάμπα χάρηκα από τον τίτλο. υπέθεσα ότι θα είναι κάτι σαν microchip με gps.
όντως, μούφα
Δεν καταλαβαινω ενα καρο μ....ες εχουνε βγαλει και ενα καρο αχρηστα πραγματα γιατι δεν βγαζουν και ενα τετοιο τσιπ να λυθουν ολα μας τα προβληματα?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
υπάρχει τέτοιο πράγμα
δεν γνωρίζω αν υπάρχει σε μορφή εμφυτευόμενου τσίπ
αλλά όταν η εταιρία που δουλεύω έβαλε κάτι τέτοιο στα φορτηγά της (και μπορεί να βλέπει σε real time που είναι το κάθε φορτηγό-με πόσα πάει-πότε σταμάτησε,που και για πόσο-και διάφορα άλλα τέτοια στοιχεία)
ο μάστορας που τα εγκαθιστούσε μου είπε ότι υπάρχει και σε μπρελόκ ή σε κολιέ ή σε μενταγιόν ,για πιτσιρίκια ας πούμε
και ότι με λίγα παραπάνω χρήματα (τα οποία δεν είναι και λίγα ούτε για το απλό σύστημα των φορτηγών) μπορείς να έχεις και real time ήχο και εικόνα απο κάθε πομπό

δηλαδή η τεχνολογία υπάρχει σίγουρα
το εμφυτευόμενο ίσως να μην υπάρχει,ακομη
και η τιμή θα είναι ακόμη ακριβή
πάντως εγώ θα έβαζα κατευθείαν στο Κρητικάτσι μου που θα πήγαινε ευχαρίστως με οποιονδήποτε κλέφτη
γιατί για τα κοκόνια είμαι ήσυχος..........
ελπίζω να μεγαλώσει και να πονηρευτεί λίγο το άτιμο γιατί προς το παρών το βλέπω πολύ εύκολο θύμα κλοπής

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπαρχει GPS και εμφυτευομενο, υπαρχει και σε κρυμενο στο λουρι. Απο ολα υπαρχουν.

Εμφυτευομενα βαζουν και σε ανθρωπους για στρατιωτικους σκοπους.

Sookie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2011
74
1
Αθήνα
στα φορτηγά και στο κολάρο γνωρίζω ήδη ότι υπάρχουν. Αν και στο κολάρο είναι σαν να μην το έχεις, γιατί αν χαθεί ο σκύλος και τον βρει κάποιος γνώστης, πάπαλα το κολάρο.

@harryf3 γνωρίζεις που μπορούμε να εμφυτέψουμε microchip με gps σε σκύλο στην Ελλάδα?
Ευχαριστώ

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το πιο πιθανο παντως ειναι να χαθει ενας σκυλος που κακως αφεθηκε ελευθερος στην βολτα, εξοχη κλπ ή κατεφερε και λυθηκε ή οτιδηποτε, παρά να κλαπει.

Με ενα gps κολαρου καλυπτεις τις περισσοτερες περιπτωσεις.

http://www.gpslocate.gr/pet-locator-gps-device-tracking.aspx

Βεβαια "χτυπαει" στο ματι οπότε σε περιπτωση κλοπης θα το ακυρωσουν αμεσως οι κλεφτες.

Μπορει και να υπαρχει κατι πιο διακριτικο και εξυπνο, κατι πλατυ που μπαινει μεσα στο κολαρο και δεν φαινεται αμεσως. Θελει ψαξιμο.

Υπαρχουν για παραδειγμα ζωνες για ανθρωπους με κρυφες "τσεπες" για χρηματα, πολυτιμα εγγραφα κλπ.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
GPS εμφυτευόμενο σίγουρα υπάρχει? Ότι έχω ψάξει μου το βγάζει σε κολάρο... Και κάτι χαζό-απαντήσεις στην ίδια ερώτηση που έχουν κάνει κάποιοι που λένε ότι δεεεν..

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Δεν υπάρχει εμφυτευόμενο σίγουρα γιατί ως γνωστόν καταναλώνει αρκετή ενέργεια ένας δέκτης GPS, πώς θα φορτίζει;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παιδια, θα ορκιζομουν οτι πέρυσι διαβασα οτι υπαρχουν τετοια μαραφετια.
Το ξαναεψαξα και μαλλον (δηλαδη σιγουρα) εκανα λαθος.
Ζητω ταπεινα συγνωμη για την παραπληροφορηση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini