Εντυπώσεις από κτηνίατρο Καλογερόπουλο Σ.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Επειδή σκέφτομαι μέσα στην εβδομάδα να επισκεφτώ τον κο Καλογερόπουλο Στέλιο στην Καισαριανή θα ήθελα όποιος τον γνωρίζει ως γιατρό να μου παραθέσει τις εντυπώσεις του...

Ευχαριστώ πολύ εκ τ ων προτέρων

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Στέλιο, δυστυχώς δε μπορώ να διαβάσω πατώντας πάνω....

Επίσης την έκανα την αναζήτηση αλλά δεν έχω καλυφθεί πλήρως.

Τελοσπάντων, αν είναι πρόβλημα το νήμα, κλειδώστε το και όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Μου τον σύστησαν παλιά και ήταν ο κτηνίατρος των δύο θηλυκών σκύλων που είχα τότε. Εξαίρετος γιατρός, εξαίρετος άνθρωπος, τις καλύτερες εντυπώσεις έχω γι αυτόν.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Η vek τον ξερει από παλια ως κτηνιατρο σε ολα τα σκυλια της. Και από όσα μου εχει πει και αυτή αλλά και αλλη κοπέλα που παει εκει, προκειται για εξαιρετικό άνθρωπο και επιστημονα.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Τα ιδια εχω ακουσει κι εγω και θα κλεισουμε μαλλον ραντεβου να παμε για τα ποδια της μικρης :)

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Κι εγώ σκέφτομαι να του κάνω ένα τηλεφώνημα αύριο για να κλείσουμε ένα ραντεβού μετά το Πάσχα γιατί πολύ φοβάμαι ότι το έπιασα το "τζόκερ".

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εγω κανονιζω ήδη το πρόγραμμα μου για να κλεισω ραντεβού για εξεταση προ θέρους, και να ερθω από Πατρα!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Μένω Καισαριανή κ γενικά τον ακούω αρκετά από διάφορους σκυλογονείς..
Δεν τον έχω επισκεφτεί ποτέ, οπότε και δεν έχω προσωπική άποψη.
Θα μεταφέρω μόνο ότι έχω ακούσει..
Σε γενικές γραμμές ακούω πως πρόκειται για εξαιρετικό άνθρωπο, πως γνωρίζει καλά το αντικείμενο του και πως είναι κ καλές οι τιμές του.
Δεν τον έχω επισκεφτεί ποτέ (ίσως το κάνω κάποια στιγμή) , αλλά το έχω αποφύγει λόγω ενός περιστατικού που μου έχουν αναφέρει- ξαναλέω πρόκειται για απόψεις τρίτων.
Μια κοπέλα με ημίαιμο (κατά πάσα πιθανότητα) πιτμπουλ , στην οποία πρότεινε να κάνει 1 γέννα κ μετά να στειρωθεί.

marg mb

Member
29 Απριλίου 2013
8
0
Δεν τον ξέρω, ξέρω όμως σίγουρα πως ο δικός μας είναι εξαιρετικός επιστήμονας,τον εμπιστεύονται όλοι οι πελάτες του (και είναι πάρα πολλοί) με κλειστά μάτια. Φοβερή εμπειρία και ικανότητα,σε πολύ δύσκολα περιστατικά. Ιδιαίτερος σαν άνθρωπος,λιγομίλητος και..κυνικός χιχι. Θωμάς Μαραγκός, Χαλάνδρι.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Τώρα εγώ τι να πω ? Τον ξέρω απο το 1984 , τον εμπιστεύομαι 100 % έχουμε καταφέρει μαζί, τα σκυλούνια μου να πηγαίνουν 14 + χρονών και ξέρω ότι θα είναι δίπλα τους ότι και συμβεί και όποια ώρα.
Βέβαια να πω ότι ο Στέλιος Καλογερόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος απο το 1985 ή 1986 που κάναμε θεραπεία για 1,5 χρόνο για καλαζαρ στο ντόπερμαν που είχα τότε, οπότε ας μλήσει και κάποιος άλλος που δεν είναι κολητός του.
Τώρα για τις γέννες δεν ξέρω,γενικά είναι χαλαρός αλλά εμένα δεν μου είπε ποτέ να ζευγαρώσω τα σκυλιά μου και την δική του σκύλα δεν την ζευγάρωσε ποτέ, αλλά δεν νομίζω να πει και μην ζευγαρώσεις σε κάποιον που θέλει.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Πηγα την προηγουμενη βδομαδα για εξετασεις δυσπλασιας.
Αψογος σε ολα, "ψυρρας" και ενδιαφερεται να σου εξηγησει πραγματα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Η αποψή μου είναι ότι έχουμε έναν καλό κτηνίατρο και έναν δεύτερο εξίσου καλό στα υπόψην. Ποτέ όμως δεν εφησυχαζόμαστε, στα δύσκολα ή περίεργα παίρνουμε πάντα και 2η γνώμη. Και φυσικά για εξιδικευμένα πράγματα π.χ. ορθοπεδικά, μάτια κλπ. πάμε σε "εξειδικευμένους".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3