Ενόχληση στο λαιμό

Gallakos

Member
27 Νοεμβρίου 2008
11
0
επανέρχομαι στην αναφορά μου με την ημερήσια εξέλιξη του μικρού... είναι καλλίτερα από θέμα "μιξουλες" απλά σήμερα κοιμάται πιο πολύ και έχει λίγο πιο έντονο βήχα από όρεξη ίδιος:D...έχω παρατήρηση ότι όταν έχει βήχα και τον παίρνουμε αγκαλιά σταματάει...ύπαρξη περίπτωση να είναι ψυχολογικό η απλά να μας εκπαιδεύει????:confused:

Gallakos

Member
27 Νοεμβρίου 2008
11
0
Y.G εδώ και 6 μέρες σήμερα που τον έχω στα χερια μου τον μικρό δεν έχω ακούσει ούτε μια φορα γάβγισμα η κλάμα μονο ροχαλητό μου φαίνεται πολύ παράξενο το ότι δεν έχω ακούσει την φωνούλα του ακόμα

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Κάποια ενόχληση στο λαιμό είχε και ο μικρός μου πρίν κάποιες μέρες. Πολλή ζέστη και άρχισε να το κάνει στη βόλτα, σα να ήθελε να βγάλει κάτι από το λαιμό του!
Ταράχτηκα :eek:γιατί του είχα δώσει πρώτη φορά ένα κόκκαλο να μασουλήσει οπότε τον πήρα όπως ήταν και πήγαμε στον κτηνίατρο (ευτυχώς είναι κοντά).
Όταν τον άκουσε ο κτηνίατρος μου είπε ότι δεν είναι τίποτε παταπάνω από αλλεργία!!!
Του έκανε μια αντισταμινική και από την επόμενη μέρα δε το ξαναέκανε. Μου είπε βέβαια ο γιατρός να μη του ξαναδώσω κόκκαλο για καλό και για κακό!:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αλλεργία στα κόκαλα? Περίεργο δεν είναι? Τι κόκαλο ήταν αυτό?
Προς Θεού, δεν θέλω να αμφισβητήσω τον κτηνίατρό σου, απλά μου κάνει εντύπωση.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπαρχει μικρη πιθανοτητα, αλλα κοιτα με τον κτηνιατρο και την περιπτωση προβληματος με την τραχεία.
Ελεγξε το περιλαιμιο να μην ειναι πολυ σφικτο και σκεψου μηπως στη βολτα το τραβας μερικες φορες βίαια.

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Δεν είναι αλλεργια από τα κόκκαλα, όσο για την τραχεία φαίνεται να είναι μια χαρά. Το σκυλί δεν έχει ξανακάνει τέτοιο ήχο μετά την ένεση.
Ο γιατρός όταν άκουσε τον ήχο (γιατί στην αρχή ο γόκας μου ήταν κύριος και δεν έβγαζε άχνα) ηρέμισε και μου είπε ότι είχε ξανακούσει τον ίδιο ήχο από την πινσερίνα του :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Περισσοτερο να προσεχετε τα χορτα η δενδρα τα οποια υπαρχουν εκει που πατε βολτα,πλατανια ακακιες φλαμουριες ειναι τωρα ανθισμενα και οταν φυσαει παρουσιαζονται προβληματα στον λαιμο,για τον σκυλο που ειναι και χαμηλοτερα απο εμας ειναι ακομη πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι υπαρχει πολυ γυρη στο χωμα ακομη και τα αγριοχορτα τα οποια αν ειναι ακουρευτα εχουν στις κορφες τους νομιζω στα ελληνικα πρεπει να λεγονται ακαρια οπως στο κρεββατι,

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
θα κολλουσε εαν λεγοντουσαν ακαρεα.
τωρα, που λεγονται αγανα, δεν κολλαει:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ακαρια καλα το λεει , ειναι μικροοργανισμοι ,ενω τα αγανα ειναι μυτερα χορτα!
Απ’ ότι γνωρίζω, αλλεργία μπορεί να προκαλέσουν τα περιττώματα των ακαρεων της οικιακής σκόνης και όχι τα ακαρεα που παρασιτούν στα φυτά.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Ακαρεα ναι σωστα ....

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι το βασικό αίτιο της αλλεργίας στη σκόνη .
Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί με οκτώ πόδια και τα περιττώματά τους όταν εισπνέονται , προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα καί / ή βρογχικό άσθμα. Τρέφονται με την πιτυρίδα του ανθρώπου και θέλουν υγρασία για να αναπτυχθούν. Εκτιμάται ότι υπάρχουν 5.000 έως 15.000 ακάρεα ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος.
Τα ακάρεα ζουν μέσα στα στρώματα, τα μαξιλάρια, τα χαλιά και τις μοκέτες ή στα παιδικά παιγνίδια (π.χ.αρκουδάκια). Επειδή υπάρχουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους τα συμπτώματα μπορεί να είναι συνεχή .Η διάγνωση της ευαισθητοποίησης γίνεται με τα αλλεργικά tests

Μαλλον ξαδερφακια τους θα ειναι :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Υπαρχουν και ακαρια τα οποια ζουν σε κορφες χορτων,και για αυτο οταν κουρευουμε το γκαζον πρεπει να πεταμε τα υπολοιπα,ειδικα οταν ειναι τα χορτα βρεγμενα μπορουν να βγουν και σπυρακια στις κοιλιες των σκυλων(φαγουρα),εξαρταται βεβαια και απο το αμυντικο συστημα του σκυλου συνηθως κουταβια την πατανε.
Αλλα και η γυρη των δενδρων ειναι υπευθυνη ειδικα για τον βηχα ξεχασα τα πευκα και τις λευκες πιο πριν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr