Είναι off topic αλλά ξέρεις οτι αν συμβεί οτιδήποτε θα φαίνεται το σκυλί ανεμβολίαστο ...και άντε ξεμπέρδευε μετά...Ειμαι κατα των εμβολιων γενικοτερα, στα ζωα μου κανω καθε 2 χρονια .
Είναι off topic αλλά ξέρεις οτι αν συμβεί οτιδήποτε θα φαίνεται το σκυλί ανεμβολίαστο ...και άντε ξεμπέρδευε μετά...Ειμαι κατα των εμβολιων γενικοτερα, στα ζωα μου κανω καθε 2 χρονια .
Το σκυλι μου δεν μπορει ακομα να κανει εμβολια λογω καλαζαρ. Οταν ερθει εκεινη η ωρα θα το σκεφτω πολυ καλα για το τι θα κανω, μονο και μονο γιατι γνωριζω οτι αν γινει κατι δεν θα μπορω να αποδειξω τα αυτονοητα. Αλλιως και σε αυτο καθε 2 χρονια θα κανω εμβολιο.Είναι off topic αλλά ξέρεις οτι αν συμβεί οτιδήποτε θα φαίνεται το σκυλί ανεμβολίαστο ...και άντε ξεμπέρδευε μετά...
Μιλαμε γενικα για τα εμβολια, ναι.Μιλατε για το εμβολιο του καλαζαρ ή γενικα τα εμβολια?
Ηλιανα δεν μπορεις να κανεις εμβολια(λυσα,λεπτοσπειρωση κτλ) λογω καλαζαρ?
Το εμβόλιο για την λύσσα τι διάρκεια έχει;Hlianna , σεβαστό ( αν και διαφωνώ , αλλα δεν μου πέφτει λόγος ) το οτι αποφεύγεις τα εμβόλια .
Ωστόσο απο την στιγμή που πλέον στην Ελλάδα επανεμφανίστηκε η Λύσσα που ως πρότινως είμασταν απαλλαγμένη ως χώρα , θα σε παρότρυνα να κάνεις αν θες ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο εμβόλιο .
Και αυτό διότι η Λύσσα είναι μια ζωοανθρωπονόσος και σε περίπτωση προσβολής του ανθρώπου , είναι θανατηφόρος . Επομένως εμπλέκεται και θέμα της Δημόσιας Υγείας .
Δεν ρώτησα αυτο.Σύμφωνα με την Νομοθεσία πρέπει να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση .
Kαι σύμφωνα με τις οδηγίες του σκευάσματος;Σύμφωνα με την Νομοθεσία πρέπει να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση .
Donzouan δεν ειπα οτι δεν κανω γενικα εμβολια στα ζωα μου. Ειπα οτι κανω καθε 2 χρονια και αυτο γιατι δεν βγαινουν απο το σπιτι, παρα μονο στο μπαλκονι. Οτι αδεσποτο μπαινει στο σπιτι μου ειναι γατα και αυτη πρωτα περναει απο κτηνιατρικο ελεγχο. Αυτα σε σχεση με τις γατες.Hlianna , σεβαστό ( αν και διαφωνώ , αλλα δεν μου πέφτει λόγος ) το οτι αποφεύγεις τα εμβόλια .
Ωστόσο απο την στιγμή που πλέον στην Ελλάδα επανεμφανίστηκε η Λύσσα που ως πρότινως είμασταν απαλλαγμένη ως χώρα , θα σε παρότρυνα να κάνεις αν θες ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο εμβόλιο .
Και αυτό διότι η Λύσσα είναι μια ζωοανθρωπονόσος και σε περίπτωση προσβολής του ανθρώπου , είναι θανατηφόρος . Επομένως εμπλέκεται και θέμα της Δημόσιας Υγείας .
I.KyveliΌταν η νομοθεσία λέει κάθε χρόνο ο μόνος τρόπος να το κάνεις κάθε τρία χρόνια που λέει η εταιρία είναι να παρανομήσεις.
Εγώ προσωπικά βρίσκω ότι με κρούσματα λύσσας στην χώρα μας καλό θα ήταν να αφήσουμε τα πειράματα.