Εξετασεις αιματος

Mourgitsa

Active Member
30 Μαρτίου 2018
33
63
38
Καλημερα

Ο βαγγελης παιρνει κ θα παιρνει για 28 μερες αντιβιωση λογω τσιμπουριων.μπορει να κανει εξετασεις αιματος;
Αλλος κτηνιατρος ειπε ναι κι αλλος οχι

Θυμιζω αδεσποτο 3 μηνων ανεμβολιαστο

Ευχαριστώ

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
γιατί να κάνει τώρα και όχι μετά το τέλος της θεραπείας? Εχετε κάνει τίτλο για την ερλίχεια πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία?

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Μπορείς να κάνεις εξετάσεις αίματος, αλλά το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο.
Οι εξετάσεις αίματος για την ερλίχεια (ή για ότι άλλο έκανες θεραπεία) που βγούν αρνητικές δεν θεωρούνται αξιόπιστες για όσο παίρνει αντιβίωση + 5-7 μέρες.Είναι κάτι άλλο που θές να ελέγξεις στο αίμα του;

• Like
Reactions: aliki_s

Mourgitsa

Active Member
30 Μαρτίου 2018
33
63
38
Μπορείς να κάνεις εξετάσεις αίματος, αλλά το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο.
Οι εξετάσεις αίματος για την ερλίχεια (ή για ότι άλλο έκανες θεραπεία) που βγούν αρνητικές δεν θεωρούνται αξιόπιστες για όσο παίρνει αντιβίωση + 5-7 μέρες.Είναι κάτι άλλο που θές να ελέγξεις στο αίμα του;

Θελω να ελεγξουν οτιδηποτε αλλο μπορει να φανει στο αιμα ( δε ξερω ομως τι αλλο θα φαινοταν)....

Mourgitsa

Active Member
30 Μαρτίου 2018
33
63
38
γιατί να κάνει τώρα και όχι μετά το τέλος της θεραπείας? Εχετε κάνει τίτλο για την ερλίχεια πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία?
Οχι δεν εχουν κανει....το κτηνιατρειο που τον πηγαμε τη μερα που τον βρηκαμε ειπαν πως δεν εχει νοημα η εξεταση κ τη θεραπεια θα την παρει ετσι κι αλλιως.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Θελω να ελεγξουν οτιδηποτε αλλο μπορει να φανει στο αιμα ( δε ξερω ομως τι αλλο θα φαινοταν)....
ειναι πολυ μικρο ακομα.... ακομα και να εχει κατι δε θα εχει δειξει ακομα. Εγω το πηγα 6 μηνων για εξετασεις και ο γιατρος μου ειπε οτι δε θα εχει φανει κατι και ειναι ασκοπο. Μετα απο επιμονη δικη μου εκανα πρωτη φορα στους 9 μηνες.

Last edited:
  • Like
Reactions: ioanna a

Mourgitsa

Active Member
30 Μαρτίου 2018
33
63
38
ειναι πολυ μικρο ακομα.... ακομα και να εχει κατι δε θα εχει δειξει ακομα. Εγω το πηγα 6 μηνων για εξετασεις και ο γιατρος μου ειπε οτι δε θα εχει φανει κατι και ειναι ασκοπο. Μετα απο επιμονη δικη μου εκανα πρωτη φορα στους 9 μηνες.
Στους 9 μηνες ειπε κ η κτηνιατρικη