Μπορείς να κάνεις εξετάσεις αίματος, αλλά το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο.
Οι εξετάσεις αίματος για την ερλίχεια (ή για ότι άλλο έκανες θεραπεία) που βγούν αρνητικές δεν θεωρούνται αξιόπιστες για όσο παίρνει αντιβίωση + 5-7 μέρες.Είναι κάτι άλλο που θές να ελέγξεις στο αίμα του;
Οχι δεν εχουν κανει....το κτηνιατρειο που τον πηγαμε τη μερα που τον βρηκαμε ειπαν πως δεν εχει νοημα η εξεταση κ τη θεραπεια θα την παρει ετσι κι αλλιως.γιατί να κάνει τώρα και όχι μετά το τέλος της θεραπείας? Εχετε κάνει τίτλο για την ερλίχεια πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία?
ειναι πολυ μικρο ακομα.... ακομα και να εχει κατι δε θα εχει δειξει ακομα. Εγω το πηγα 6 μηνων για εξετασεις και ο γιατρος μου ειπε οτι δε θα εχει φανει κατι και ειναι ασκοπο. Μετα απο επιμονη δικη μου εκανα πρωτη φορα στους 9 μηνες.Θελω να ελεγξουν οτιδηποτε αλλο μπορει να φανει στο αιμα ( δε ξερω ομως τι αλλο θα φαινοταν)....
Στους 9 μηνες ειπε κ η κτηνιατρικηειναι πολυ μικρο ακομα.... ακομα και να εχει κατι δε θα εχει δειξει ακομα. Εγω το πηγα 6 μηνων για εξετασεις και ο γιατρος μου ειπε οτι δε θα εχει φανει κατι και ειναι ασκοπο. Μετα απο επιμονη δικη μου εκανα πρωτη φορα στους 9 μηνες.