Εξογκωμα στη κοιλια


teomsd

New Member
31 Ιανουαρίου 2023
4
1
20
Καλησπερα,εχω μια σκυλα 8 χρονων κοκονι με κοκερ σπανιελ(το πιο πιθανο) και παρατηρησα ενα εξογκωμα στη κοιλια της κοντα καπως στις θηλες της οι οποιες ειναι σχετικα πρισμενες μιας και τις εχουν ανεβει οι ορμονες,το εξογκωμα ειναι απολυτα κυκλικο με διαμετρο 1 1μιση εκατοστα και εχει χρωμα ασπρο κυριως,ειναι μαλακο και να πω πως οταν της το πιεζω δεν δειχνει να ποναει.περιμενω τον γιατρο της αλλα οποος ξερει να μιυ πει κατι θα με βοηθησει πολυ,τρεφετε με μπαρφ εδω και λιγους μηνες,τις τελευταιες εξετασεις αιματος της το καλοκαιρι ηταν πολυ καλες,δεν ειναι ακομα στηρωμενη μιας και την υοθετισα τοτε,και εδω και αρκετο καιρο εχει μια φαγουρα σε διαφορα σημεια τηου σωματος της και ο γιατρος ειπε πως εχει δερματιτιδα,απο τη φαγουρα σε δυο τρια σημεια εχει δημιουργησει καποιες φορες πληγες που αργησαν να κλεισουν γιατι της πειραζε συχνα,ειναι δραστηρια,εχει ορεξη και δεν εχω δει καποιο παραξενο συμπωτμα εκτος απο μια δυο φορες σε διαστημα μηνων που την εχει πιασει ενας βηχας σαν να πνιγετε και να θελει να βγαλει κατι απο το λαιμο της και πριν λιγες μερες που το επαθε εβγαλε μετα λιγο σαν σαλιο εμμετος.γραφω αναλυτικα ωστε οποιος ξερει να καταλαβει αν ειναι κατι κακο.Ευχαριστω προκαταβολικα
 


Sammie

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2022
283
255
41
Ακουγεται λιπωμα (καλοήθης όγκος λιπώδους ιστου) από την περιγραφή, ακινδυνο. Ομως ο γιατρός θα σου πει σίγουρα προφανώς :giggle: Ο εμετος έτσι όπως το περιγράφεις,δεν μου φαίνεται να αξιολογείται.
 
  • Like
Reactions: teomsd


Try2CU

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2022
131
123
33
εμενα η λαμπραντορινα ειχε προπερσι ενα μαλακο εξωγκομα στο πλαι αριστερα διαγωνια απο τα πλευρα. Ηταν οντως απλο λιπωμα. εγινε εγχειριση και αφαιρεθηκε.
 
  • Like
Reactions: teomsd


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.118
4.785
Οι πιθανότητες παντως σε αστειρωτη σκυλα 8 ετων κοντα στους μαστους είναι μεγαλες για νεοπλασια. Τσέκαρε το όσο το δυνατόν συντομότερα.
 
  • Like
Reactions: Sammie


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3