Εξόγκωμα

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Μόλις τώρα που χάιδευα τη μικρή έπιασα ένα περίεργο εξόγκωμα στη ράχη της κάπου εκεί

ενώ από την άλλη μεριά δεν υπάρχει.. Και κλασικά είναι Σάββατο βράδυ :evil: . Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να είναι?? :( :(

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος μια φορα που ειχε κανει η δικια μου εμβολιο για πνευμονια- κανα 2μηνο μετα ειχε ενα εξογκομα σε αυτο το σημειο.

Ναι, θα μπορουσε να ειναι και απο τσιμπιμα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.617
11.008
Athens
Έχει κι δικός μου ένα - ανάμεσα στο τελευταίο παϊδι και στη λεκάνη σε μακρόστενο σχήμα. Ο γιατρός είπε ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε - είναι τώρα 4-5 μήνες περίπου, κάτι σαν λίπωμα. Σε κανένα μήνα που θα ξαναπάμε στον κτηνίατρο θα το τσεκάρω πάλι.
Το χάσκυ μιας φίλης πάντως έχει ένα τεράστιο λίπωμα στο στήθος πολλά χρόνια - της είχε πει ότι δεν είναι κάτι κακό και δεν χριεάζεται να βγει. Το σκυλί είναι 15 χρόνων τώρα και κοτσονάτο :D.
Να το δει οπωσδήποτε κτηνίατρος αλλά μην τρελλαίνεσαι ότι είναι κάτι κακοήθες πριν μάθεις...

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
εμενα εχει περιπου 7 χρονια ενα λιπωμα,που μεγαλωνει αλλα ο κτηνιατρος ειπε οτι δεν πρεπει να το πειραξουμε,το σκυλι ειναι τωρα 15 χρονων και ειναι μια χαρα.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Πήρα πριν τον κτηνίατρο τηλέφωνο.. Φυσικά ο άνθρωπος μου είπε τί να σου πώ τώρα από το τηλέφωνο πρέπει να το δω και τέτοια.. Τον ρώτησα για λίπωμα αλλά μου είπε έτσι ξαφνικά δε νομίζω..(δεν ξέρω αν έχει βάση αυτό..).
Αφήστε που μου φαίνεται ότι μετακινείται κιόλας..!! Έχει πάει πολύ πιο μπροστά.. :roll: :roll:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Επειδή δεν είμαστε Θεσσαλονίκη πήγαμε σε άλλο κτηνίατρο..Μου είπε ότι το βλέπει μαλακό σχετικά και "κινούμενο" και κρίνει πως δεν είναι ανησυχητικό ούτε είναι λίπωμα..Μάλλον ενεσίωμα είπε αν και είχε κάνει ένεση πολύ καιρό πριν..Μπορεί να μην το είχα καταλάβει :roll: τί να πώ..
Πήρε και υγρό από μέσα και είπε ότι είναι αίμα με πύον και κάτι άλλα που δε θυμάμαι και ότι πιθανότατα σιγά σιγά θα μικραίνει ..
Όταν πάω Θεσσαλονίκη θα πάρω και 2η γνωμη.
Αυτά!
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! :)

malavita

Member
11 Μαρτίου 2008
6
0
Καλησπέρα και απο εμένα. Το μποξεράκι μου έβγαλε ένα τέτοια καρούμπαλο στο ίδιο ακριβώς σημείο. Πήγαμε στο γιατρό και έβαλε ενέσα να πάρει υγρό αλλά δεν βγήκε τίποτα. Μου είπε ότι απο το εμβόλιο που είχα κάνει νωρίτερα μια εβδομάδα δεν είναι γιατί έχει απόσταση απο το σβέρκο που το κάναμε. Τέλος μας έδωσε BRASAN πρωί βράδυ πριν 3-4 μέρες και τώρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Εσείς σε τι κατάσταση είστε τώρα? Γιατί και εμένα με φόβησε στην αρχή

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
καθε φορα που κάναμε εμβόλιο εβγαζε.Μετα Απο λίγο καιρό εφευγε απο μόνο του.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εγώ ξέρω οτί μετά απο τσίμπημα τσιμπουριού μπορεί να εμφανιστεί ένα εξώγκομα το οποιό δεν είναι σοβαρό.

Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και εύχομαι περαστικούλια της!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εμάς έχει μικρύνει πάρα πολύ αλλά και εγώ αμφιβάλλω ότι είναι από ένεση γιατί εμφανίστηκε πολύ καιρό μετά.
Πήγαμε και σε άλλο κτηνίατρο και μας είπε ότι δεν είναι τίποτα και θα περάσει γρήγορα. Δεν μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή.
Περαστικά σας!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Milou said:
Εγώ ξέρω οτί μετά απο τσίμπημα τσιμπουριού μπορεί να εμφανιστεί ένα εξώγκομα το οποιό δεν είναι σοβαρό.
Τσιμπουριού???!!!!!!!! :shock: :shock:
Μή μου λες τέτοια!

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Ξέρω οτι άμα δεν βγάλεις σωστά το τσιμπούρι, μένει το κεφάλι μέσα και γίνετε μια κίστη-εξώγκομα.

Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι αλήθεια..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Τσιμπούρι δεν έχω βρεί στη μικρή και πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρω ούτε πώς είναι :oops: :oops: :shock: :shock:
Άλλά πιστεύω ότι αν είχε θα το καταλάβαινε η κυρία στο κομμωτήριο και θα μου το έλεγε.. :roll:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr