Εξόρμηση στο Νέστο!!! άλφυ

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
παιδια ως λατρης του βορα και περισοτερο της ξανθης το προτεινω ανεπιφυλακτα με μια μονο επισημανση θελει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ προσοχη!!το μερος ειναι πολυ ωραιο αλλα ο ποταμος δεν ειναι μονο ελληνικος στην βουλγαρικη πλευρα του λοιπον υπαρχουν φραγματα που ανοιγουν χωρις καμια προειδοποιηση και φουσκωνει πολυ αποτομα και το νερο ερχεται ακομα πιο ορμητικα απο οτι πριν..εχουν χαθει αρκετοι ανθρωποι τα τελευταια χρονια γιαυτο πολυ προσοχη!!!κατα τα αλλα ειναι υπεροχα τα νερα παγωμενα και πολυ καλη γυμναστικη καθως ειναι αδυνατο να κολυμπισεις αντιθετα στο ρευμα..στην καλυτερη μενεις στασιμος :) καλη διασκεδαση τα λεμε σε κανα μηνα πανω!!φαναρι 2011 ;)

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
βρε μην τρομαζεις τους ανθρωπους !!!! :p χεχε ναι ισχυει αυτο αλλα δεν νομιζω πως ειναι τοοοοσο υπερβολικα .. στο συγκεκριμενο μερος στην γαλανη εχω πετυχει "φουσκωματα " του ποταμου αλλα οχι σε σημειο να ειναι επικυνδινα

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
αφου λενε οτι εχουν χαθει αρκετοι ειναι αξιο λογου :) και εγω εκει πηγαινω αν πας στην απεναντι μερια του ποταμου που ειναι λιγο βαθια και δεν πατας ειναι πολυ δυσκολο να επιστρεψεις..οπως και να εχει ειναι μεχρι να πας πρωτη φορα..μετα εθιζεσαι!!καλη διασκεδαση παιδια!!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
εμείς πάμε συχνά καλοκαίρι και για μπάνιο!!
είναι τέλειο μέρος και εύκολο να το βρείς...επίσης καλοκαίρι μαζεύει πολύ κόσμο...
πολλοί έρχονται με ψησταριές και αρκετοί έχουν και σκυλάκια που βουτούν στο ποτάμι...και ο δικός μας πιο πολύ απολαμβάνει το ποτάμι απο την θάλασσα..
σίσσυ στο ξαναλέω...τέλειος ο άλφυ και ζηλεύω!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Τέλειες οι φωτογραφίες !!! Ευχαριστούμε πολύ !!! Εκεί που σκουπίζεται στην άμμο είναι για φίλημα ... :)

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
παιδια να στε καλα! οι δυο αγαπες ενωθηκαν , γι αυτο και ξετρελαθηκατε! Μια η φωτογραφια - μια ο αλφυ!!!

Ομολογω οτι δεν εχω ακουσει οτι εχουν χαθει ανθρωποι και μαλιστα πολλοι, αντιθετα για σαμοθρακη που πηγαινουμε τακτικα το ακουω συνεχεια.
Οπως και να χει καλο ειναι να προσεχουμε! Και φυσικα δεν υπαρχει λογος να πηγαινουμε απο την αλλη πλευρα που ειναι και τοσο βαθια!!! Αν και το καλοκαιρι δυσκολα να βρεις σημειο που να μην πατας και να ειναι πολυ βαθυ. Εθισμος εννοειται!!!! Ειναι εκπληκτικο μερος!!!

Σημερα δεν καταφεραμε να παμε τελικα! Η βροχη ηρθε .. και τα συννεφα ηταν τοσο μαυρα που αρκεστηκαμε στην πολη μια βολτα!
Τωρα βγαινουμε ξανα για περπατημα.. Αλλα αυριο ελπιζω να τα καταφερουμε και να παμε ξανα!

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Πως και δε βρεθήκαμε. Είναι η πρώτη μας επιλογή.
Μια και δεν πολύ κόσμο....

Picture 250 (Medi&#1.jpgPicture 249 (Medi&#1.jpg

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
παιδια φυσικα βαλτε φωτογρφαιες! Θα ειναι αφιερωμενο στον νεστο! χεχεχεχ

Cicaci ναι δεν συναντηθηκαμε ποτε ισως αλλες ωρες πηγαινουμε! Κουκλια τα σκυλια σας!!! Φτου φτου!!!
Εχω και μια αδυναμια στα γκολντεν ... :D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
συναντηθηκαμε με την Cicaci και τον αφρο ο οποιος εινια ενας θεος!!!! επαιξαν και λιγακι με τον αλφυ!!! Φωτογραφιες σε λιγακι !
Περιμένουμε !!! :)

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
γριφε θα τολμησω να πω οτι αν την ειχαν αξιοποιησει λιγο περισοτερο την γλυκη θα ηταν πολυ καλυτερη γιατι κουβαλαει και αρκετη ιστορια πισω της!!βγαζει κατι το μαγικο και περιεργο αυτο το σημειο και ειμαι πολυ χαρουμενος που σταθηκα τυχερος και εχω παει και στα δυο αυτα μερη και μπορω να συγκρινω..

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Ναι!!!!!!!!
Και ο Αλφυ δεν μπορώ να πω, αφασία :)
Δεν τον τρομαζει τιποτα, δεν κολάει πουθενα! Κοινωνικότατος!