Επέμβαση κρυψορχίας=άγχοοοοοοος

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
στην αρχη το ειχαμε για πλακα."που ειναι το @ρχιδακι σου?" λεγαμε κ αυτος εψαχνε σολο το σπιτι να το βρει..αλλα ατυχησαμεν!ο μικρος καταραμενος ορχις δεν βρεθηκε ποτε οσες λιχουδιες κ να δωσαμε!κ το ακομη χειροτερο..συμφωνα με υπερηχους το χαμενο @αρχιδι γουσταρει να βολταρει στην κοιλια του μικρου κ δεν βαζει κωλο κατω!αυριο λοιπον το πρωι θα γινει η επεμβαση καθοτι γιναμε 11 μηνων κ ειναι ματαιο να περιμενουμε το θαυμα οσες λαμπαδες κ αν αναψουμε!κ μιας κ θα ναι στο κρεβατι του..υπνου ειπαμε να του κοψουμε κ το αλλο το ερμο που καθεται περηφανο,σταθερο στην θεση του!!!!!δεν ξερω ποση ωρα θα διαρκεσει η επεμβαση,εκτος αν ειμαστε τυχεροι κ κανουμε μπινγκο με το πρωτο!
διαβασα τα θεματα σχετικα αλλα δεν εκανε κανεις την επεμβαση απο οσο ειδα..μα κανειειειειειειειειειεις?αγχωνομαι..:(

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Axxxx, συμπάσχουμε....!!! Κάπου εκεί κόβει βόλτες και το δικό μας...
10 μηνών εμείς, και περιμένουμε, (μάλλον άδικα) το θαύμα....
Και εμείς σε κανά δίμηνο θα ακολουθήσουμε το δρόμο που πήρες και εσύ...
Κουράγιο και καλή επιτυχία εύχομαι....
Ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις.....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Όλα καλά να πάνε στην επέμβαση. Καλό κουράγιο και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Και εμεις μια απο τα ίδια...Η μονη μας διαφορά ειναι οτι οι όρχεις μας εμας εχουν βγει απο την κοιλία αλλα δεν εχουν παει στην σωστή θέση...
την Μεγάλη Τετάρτη έχουμε κλείσει ραντεβού με την κτηνιατρο μας για την επέμβαση...
Μιας κι εγω αγχώνομαι πολύ όσο πλησιάζει ο καιρός μου είπε οτι δεν είναι τιποτα κι οτι την ίδια μέρα ή την επόμενη θα τον πάρω σπίτι πάλι... (ελπιζω την ίδια μερα να τον παρω βεβαια γιατι δεν θα κοιμηθω αλλιως)...Ειμαι αισιόδοξη ομως... Ολα θα πανε καλα...
Μην αγχωνεσαι κι εσυ... να εχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου...
Καλή επιτυχία... :)

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
ευχαριστω κοριτσια!γωγω γιατι να μεινει μια μερα εκει?εγω θα τον παρω μολις ξυπνησει απο τη ναρκωση..αφηστε που νομιζω οτι με κοιταει με παραπονο του στυλ"μα γιατιιιιιιιιιιι?ενα?ενα!το θελω αυτο το εναααααααα!μπουχουυυυυυυυ!" (καλωςηρθες παρανοια!)

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Κι οταν στειρώσαμε την θηλυκία μας πάλι την κράτησε εκει το βράδυ... Το κάνει είτε για προληπτικούς λόγους είτε γιατι κάνει της επεμβάσεις το βράδακι μετά που θα κλείσει...
Σε καταλαβαίνω... κι εγω στην ίδια κατάσταση είμαι...
Ασε που του μιλάω κι του λεω οτι ολα θα πανε καλά κι οτι επειδη δεν θα εχει δεν σημαίνει κάτι... Πάλι κούκλος θα ειναι... (Ούτε κι εγω ειμαι στα πολύ καλα μου απ'οτι φαίνεται :p )
:) :) :)

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
στην βουβωνικη χωρα κ εμας,αλλα δεν ειναι σε σταθερο σημειο.δεν κοβει βεβαια κ χιλιομετρα :D αλλα εχει αποκλισεις στους δυο υπερηχους

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
μου φυγε η μαγκια!ο κατηραμενος ορχις ειχε κρυφτει για τα καλα,η επεμβαση κρατησε δυομιση ωρες κ ο γιατρος μου ζητησε τη βοηθεια του..."μεντορα" του κ καθηγητη της κτηνιατρικης του αριστοτελειου(την δευτερα που θα ξαναπαω θα ρωτησω κ το ονομα του χριστιανου γιατι μονο ενα ευχαριστω του ψελλισα) γιατι το μπαλακι μαςς ειχε παει βολτα πισω απο το συκωτι.μου τα πε ο γιατρος αναλυτικα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα,μονο το μικρο κοιτουσα που αργουσε να ξυπνησει.τα χρειαστηκα κανονικα..απο χθες το μεσημερι ο ρουντακος ειναι ορθιος γιατι ξαπλωμενος ποναει πιο πολυ κ βογγαει.εκανα μια πατεντα με μαξιλαρια κ τωρα κοιμαται ορθιος σαν σαντουιτς!για γελια κ για κλαμματα μαζι..κατουριεται πανω του κ γκρινιαζει λες κ ντρεπεται η ψυχουλα..ασε που εχω πιαστει γιατι μολις φυγω απο διπλα του κλαιει..απο χθες στο ιδιο σημειο ειμαι,μου φαινεται θα βαλω κ κατω απο μενα μια πανα κ θα μεινω ετσι κανα δυο μερες!:paletas:

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
ευχαριστω κυβελη μου..κ εχει κ το βλεμμα του βασιλακη του καιλα παναθεμα τον..βαστα ερμη μανα!!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
ευχαριστω κυβελη μου..κ εχει κ το βλεμμα του βασιλακη του καιλα παναθεμα τον..βαστα ερμη μανα!!!!!!!
ρε συ συγνώμη αλλά έχω πεθάνει στα γέλια !!!
Όλα καλά θα πάνε, έφαγε μεγάλο χειρουργείο ο έρημος και ταλαιπωρήθηκε. Καλή ανάρρωση!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
.κ εχει κ το βλεμμα του βασιλακη του καιλα παναθεμα τον..βαστα ερμη μανα!!!!!!!
Μας λαχταράνε τα καμάρια μας και υποφέρουμε κι εμείς μαζί τους!!!
Περαστικά να είναι,και να σταθεί γρήγορα στα πόδια του και πάλι!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Περαστικα ευχομαι και γρηγορη αναρρωση για το σκυλακο σας :)

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
ευχαριστουμε πολυ!να ρωτησω κ κατι ασχετο?ο μικρος μυριζει πολυ ασχημα..αιμα κ φαρμακα..ο γιατρος μου ειπε να τον αφησω να καθαριστει μονος αλλα ρε παιδια...το σπιτι μυριζει σαν το αχεπα!σκεφτομαι να τον καθαρισω με λιγο νερακι εστω..ξερετε αν κανει?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
ευχαριστουμε πολυ!να ρωτησω κ κατι ασχετο?ο μικρος μυριζει πολυ ασχημα..αιμα κ φαρμακα..ο γιατρος μου ειπε να τον αφησω να καθαριστει μονος αλλα ρε παιδια...το σπιτι μυριζει σαν το αχεπα!σκεφτομαι να τον καθαρισω με λιγο νερακι εστω..ξερετε αν κανει?
Ξέρω σίγουρα ότι δεν κάνει να πάει νερό στην τομή του. Μπορείς να τον κάνεις με μωρομάντηλα στο υπόλοιπο σώμα του αλλά μην πλησιάσεις τα ράμματα.