Επίσκεψη στο καταφύγιο Fazoo Σάββατο 16/10, 15:00

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οπως είπαμε και στο θέμα της vrmode, κανονίστηκε αυτό το Σάββατο επίσκεψη στο καταφύγιο Fazoo, μετά τις 3μμ (πριν δε θα είναι η υπεύθυνη). Κατά τις 3:30 λέμε να είμαστε εκεί.

Το καταφύγιο είναι κοντά στο Μαρκόπουλο. Οποιος θέλει ας στείλε ΠΜ για περισσότερες λεπτομέρειες για το πως να φτάσει.

Τα σκυλιά σας είναι απολύτως ευπρόσδεκτα, αρκει να μη σας νοιάζει αν γίνουν μες στη μπίχλα (εχει λάσπες, ειδικά αν βρέχει), κι επειδή η εξωτερική περίφραξη εχει τρύπες, αν δεν τα εμπιστεύεστε off leash, θα πρεπει να τα εχετε δεμένα.

Τροφές, φάρμακα, σκυλοαξεσουάρ πάσης φύσεως είναι απολύτως ευπρόσδεκτα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να φέρετε τίποτα, εκτός απο την καλή σας διάθεση!

Α, φέρτε επίσης και κανα λουράκι παραπάνω αν έχετε απο τα δικά σας, για να βγάλουμε κανα σκύλο βόλτα (έχουν κι εκεί, αλλά για να μη μας λείψουν).

:)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.991
Athens
Εγώ μέσα εννοείται αφού πάω και για "αναγνωριστική". Άνευ σκύλων διότι θέλω να ασχοληθώ με τα εκεί υποψήφια σκυλιά. Θα βρεθούμε στο καταφύγιο κατευθείαν? Αν ναι στείλε μας το σημείο με πμ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
vrmode, που μένεις? Υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Συναντιώμαστε στις 3:30 στο βενζινάδικο που περιγράφουμε εδώ και σας πάω εγώ (απο κει είναι πέντε λεπτά).
2. Συναντιώμαστε στο Κέντρο και με παιρνετε απο πίσω.
3. Συναντιέστε με την xotikouli στη Νέα Ιωνία, και σας καθοδηγεί αυτή (αλλιώς θα περάσω να τη μαζέψω εγώ).

Διαλέγετε και παίρνετε. Αν δεν καταλάβατε ακριβώς που είναι το βενζινάδικο, με παίρνετε τηλέφωνο. :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Και εγω μεσα! Ηδη με εχει ενημερωσει η υπευθυνη οτι δε μου επιτρεπεται να λειπω! :p
Μεγαλες μου αδυναμιες Αρης, Αρτεμις και Αλεξανδρος :D

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Κι εμείς παίζει να ρθουμε αν δε δουλεύει ο φίλος μου Σάββατο καθότι εγώ δεν οδηγώ! Θέλουμε κι εμείς να κάνουμε μια έρευνα σκυλακίων σιγά σιγά, οπότε είναι ευκαιρία!Θα ενημερώσω με πμ αύριο βραδάκι που θα ξέρω!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.991
Athens
vrmode, που μένεις? Υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Συναντιώμαστε στις 3:30 στο βενζινάδικο που περιγράφουμε εδώ και σας πάω εγώ (απο κει είναι πέντε λεπτά).
2. Συναντιώμαστε στο Κέντρο και με παιρνετε απο πίσω.
3. Συναντιέστε με την xotikouli στη Νέα Ιωνία, και σας καθοδηγεί αυτή (αλλιώς θα περάσω να τη μαζέψω εγώ).

Διαλέγετε και παίρνετε. Αν δεν καταλάβατε ακριβώς που είναι το βενζινάδικο, με παίρνετε τηλέφωνο. :)
Θα πάρω την κουρτίνα 1 δηλαδή το βενζινάδικο.

Καλό θα ήταν να ξέρουμε επίσης, τι έχει περισσότερο ανάγκη το καταφύγιο - τι είναι πιο κρίσιμο και του λείπει (π.χ συγκεκριμένες απολύλες ή αντιπαρασιτκά κλπ.)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μια γενική λίστα υπάρχει εδώ.
Από όσο ξέρω αυτή την εποχή προτεραιότητα έχουν οι παλιές κουβέρτες, χαλιά, ρούχα κλπ για τον χειμώνα.
Από φάρμακα δεν είμαι σίγουρη τι λείπει περισσότερο, μπορούμε όμως να ρωτήσουμε.

Πολύ χάρηκα για την ώρα που κανονίστηκε, θα έχω προλάβει να ξυπνήσω κι εγώ με τα τρελά μου ωράρια :)
Kopritis όπως κατάλαβες κονόμησες συνοδηγό :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.991
Athens
Xotikouli αμα σε βολεύει σε παίρω κι απο Ν. Ιωνία - κοντά είμαι, Μεταμόρφωση.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ρώτησα και τι χρειάζεται περισσότερο αυτή τη στιγμή αν τυχόν μπορεί κάποιος να αγοράσει πράγματα και μου είπαν τροφή.
Για όποιον έχει τέτοια δυνατότητα βέβαια... Η επίσκεψη, οι βόλτες για τα σκυλιά και η πιθανή υιοθεσία είναι ήδη μεγάλη βοήθεια έτσι κι αλλιώς :)

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Α, ωραία γιατί δεν είχα πετσοπ κοντά μου και πήρα ήδη τροφή από το σούπερ μάρκετ!
Θα ρθούμε κι εμείς αύριο!kopritis έχεις π.μ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Eμεις πηγαμε και περασαμε ομορφα!! Βγαλαμε βολτα τα σκυλια και χαρισαμε πολλες αγκαλιες και φιλια!!! (Ξεχεριαστηκα εγω βεβαια αφου ο Αρης ειχε ορεξη για τρεξιμο:p:D)
Καναμε και μια νεα γνωιμια με την "νεοφερμενη αρκουδα" που θα εντυπωσιασει τους παντες σιγουρα!!:rolleyes: Οι λατρες των ποιμενων σιγουρα θα ξετρελαθουν:)
(Ειρηνουλα θελω τις φωτο ε?? Σιγουρα πρεπει να μπουν αρχειο αυτες:))
Ευελπιστουμε οτι πολυ συντομα θα βρουν σπιτι καποια απο τα σκυλουνια του Fazoo :D;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ετσι όπως τα λέει η Αμαλία!!! :) Ο αρκούδος είναι τέλειος.... οταν θα συνέλθει θα γίνει πολύ εντυπωσιακός!!! :)
Χάρηκα που σας είδα όλους!! Παλιούς και καινούριους! :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μαριλένα χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!
Κορίτσια χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα!
Αρκούδος I love you! :D (Άντε, μην βάλω και καμιά καρδούλα και πάθει αλλεργία η Kopritis :p)

Τώρα κοιτάζω τις φωτό, ο Γκογκόλ 30 κιλά γαιδουράκι δείχνει μινιόν μπροστά στον αρκούδο :shock:

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Κορίτσια κι εγώ χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε! Εμείς θα ξαναπάμε λογικά το επόμενο Σάββατο ή Κυριακή να δούμε κι άλλα σκυλάκια και και να μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο (μέχρι στιγμής νικάνε ο μαυρούλης και η μπεζ, αν και για τη μπεζ φοβάμαι ότι δεν είμαι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος)!!! Όποιος θέλει ακολουθεί!