Επαγγελματίες στο Dogforum

Επαγγελματίες στο Dogforum

• Είμαι κτηνίατρος

Votes: 0 0,0%
  • Είμαι εκπαιδευτής

Votes: 2 11,8%
  • Είμαι εκτροφέας

Votes: 2 11,8%
  • Είμαι έμπορος προιόντων σκύλων

Votes: 1 5,9%
  • Άλλο (δημοσιογράφος, ερεθιστής κλπ)

Votes: 12 70,6%

• Total voters
    17

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Το να είσαι δημοσιογράφος ή ερεθιστής ή εκτροφέας (ή και εκπαιδευτής) δεν σημαίνει πως είσαι απαραίτητα και επαγγελματίας!
Συμφωνω απολυτα...οπως και σε πολλα αλλα πραγματα που δηλωνουμε οτι κανουμε μπορει τελικα να μην ειμαστε επαγγελματιες (ακομη και οταν δηλωνουμε οτι ειμαστε) .
Παντως εμενα θα μου αρεσε να ξερω αν καποιος εχει καποια ιδιοτητα η οχι,ασχετα αν αποφασισω να υιοθετησω αυτα που λεει η οχι.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Το να είσαι δημοσιογράφος ή ερεθιστής ή εκτροφέας (ή και εκπαιδευτής) δεν σημαίνει πως είσαι απαραίτητα και επαγγελματίας!
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Το σκέφτηκα να το αναφέρω, αλλά πραγματικά αλλάζει κάτι? Η ουσία είναι η ίδια νομίζω :)

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
Πολυ ωραιο θεμα Allegro. Συμφωνω μαζι σου, εγω απο την αρχη συστηθηκα ως υπαλληλος εμπορικης εταιρειας. Σεβαστη και η επιθυμια καποιων να διατηρησουν την ανωνυμια τους. Ομως οπως συμβαινει παντου, καποιοι εκμεταλλευονται αυτην την ελευθερια εκφρασης. Εγω για παραδειγμα θα μπορουσα ανωνυμως να κατηγορω ανταγωνιστικες εταιρειες βγαζοντας σκαρτο το προιον τους, πανακριβο κτλ. Θεωρω οτι ειναι πιο τιμιο να παρουσιαζομαι με το πραγματικο μου προσωπο, αν και αυτο δεν επιβραβευεται συνηθως.
Το αν καποιος ειναι καλος η κακος επαγγελματιας ειναι αλλο θεμα νομιζω που ο καθενας θα κρινει για τον εαυτο του.
Πιστευω οτι το θεμα ειναι να ξερουμε αν καποιος που εκφραζει μια αποψη ή θεση κρυβει καποια συμφεροντα απο πισω και κατα ποσο εγκυρη ειναι αυτη.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Εδώ μέσα είμαστε όλοι ίδιο.
Όλοι χομπίστες κυνόφιλοι.

Ακόμη και οι επαγγελματίες εδώ, πρέπει να επικοινωνούν διαφορετικά (απ' ότι με τους πελάτες τους) γιατί στον γραπτό λόγο οι περεξηγήσεις είναι συχνές κι επικίνδυνες. Άρα, δεν υπάρχουν επαγγελματίες εδώ μέσα.

Δεν βρίσκω τίποτα το επικοδομητικό στο να αποκτήσουμε τίτλους (το αντίθετο μάλιστα).

Συμφωνώ με τον Placebo, που είπε πως καλύτερα να σεβόμαστε το καθένα από τα λεγόμενά του και τίποτα παραπάνω.
Όπως παντού στο νετ, τα περισσότερα που θα διαβάσεις θα είναι βλακίες και ψέμματα.
Ο καθένας μας πρέπει να μάθει να φιλτράρει και να κρατάει ότι του είναι χρήσημο (και να διασταυρώνει πληροφορίες ξανά και ξανα).

Στην κυνοφιλία, όπου πολλοί "μη-επαγγελαματίες" έχουν μεγάλη πείρα και γνώση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείς να τους δώσεις την ίδια προσοχή που θα δώσεις στον επαγγελματία -όταν πρόκειται καθαρά για γραπτό λόγο. Ούτε τον έναν ξέρεις στην ουσία, ούτε τον άλλον. Παράληλα, έχει δίκιο ο Prom. Είναι πολλοί οι "επαγγελματίες" που δεν είναι καθόλου επαγγελματίες.

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο! (ένας "τίτλος" να σου έδειχνε ποιόν να προσέξεις/σεβαστείς)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
Εδώ μέσα είμαστε όλοι ίδιο.
Όλοι χομπίστες κυνόφιλοι.

Ακόμη και οι επαγγελματίες εδώ, πρέπει να επικοινωνούν διαφορετικά (απ' ότι με τους πελάτες τους) γιατί στον γραπτό λόγο οι περεξηγήσεις είναι συχνές κι επικίνδυνες. Άρα, δεν υπάρχουν επαγγελματίες εδώ μέσα.

Δεν βρίσκω τίποτα το επικοδομητικό στο να αποκτήσουμε τίτλους (το αντίθετο μάλιστα).

Συμφωνώ με τον Placebo, που είπε πως καλύτερα να σεβόμαστε το καθένα από τα λεγόμενά του και τίποτα παραπάνω.
Όπως παντού στο νετ, τα περισσότερα που θα διαβάσεις θα είναι βλακίες και ψέμματα.
Ο καθένας μας πρέπει να μάθει να φιλτράρει και να κρατάει ότι του είναι χρήσημο (και να διασταυρώνει πληροφορίες ξανά και ξανα).

Στην κυνοφιλία, όπου πολλοί "μη-επαγγελαματίες" έχουν μεγάλη πείρα και γνώση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείς να τους δώσεις την ίδια προσοχή που θα δώσεις στον επαγγελματία -όταν πρόκειται καθαρά για γραπτό λόγο. Ούτε τον έναν ξέρεις στην ουσία, ούτε τον άλλον. Παράληλα, έχει δίκιο ο Prom. Είναι πολλοί οι "επαγγελματίες" που δεν είναι καθόλου επαγγελματίες.

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο! (ένας "τίτλος" να σου έδειχνε ποιόν να προσέξεις/σεβαστείς)
=D> κι όμως είναι επαγγελματική απάντηση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia