Επείγον! Ωτίτιδα με πόνο μετά απο θεραπεία

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
Αυτό με το Listerin κτηνίατρος το είπε? Από όσο ξέρω και οι οδοντίατροι δεν το χουν σε υπόληψη...
Καλό είναι να μην γράφουμε σε ιατρικά θέματα για "πατέντες" οι οποίες είναι αμφιβόλου δράσεως ή και συνεπειών και μάλιστα χωρίς "συνταγή" κτηνίατρου. Ειδικά για χημικά σκευάσματα όπως το Listerin. Εξάλλου δεν είναι και δύσκολο να βρει κανείς ένα Epiotic.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Χμ χμ...αμα διαβασεις το πρωτο μου ποστ θα ανακαλυψεις οτι στην προκειμενη εγω προσωπικα δεν ηθελα να την επιβαρυνω επιπλεον καθοτι σε μικρο χρονικο διαστημα ειχα ηδη χορηγησει διαφορα σκευασματα για αλλες "παθησεις"...εν ολιγοις σε καμια περιπτωση δεν ανεφερα οτι το ιδιο το λιστεριν δεν ειναι χημικο σκευασμα (οπως κ ολα τα αλλα)...
Επισης ουδε ποτε ανεφερα οτι δεν χορηγησα αρχικα επιοτικ χωρις ομως να δω καμια απολυτως διαφορα.
Οποτε εκεινη την μια φορα,αποφασισα να μην την χαπακωσω για ενα μηνα + οπως κανω συνηθως σαν κλασσικα υστερικη "σκυλομαμα" κ να ακολουθησω αλλη εναλλακτικη (οπως κ με την ψευδοκυηση το χα ριξει για βδομαδες σε κομπρεσες με αλουμινονερο κ διαιτα αλλα εκει παρολο που ακολουθησα εναλλακτικη δεν ειχα αποτελεσματα κ αναγκαστηκα παραυτα τελικα να δωσω γαλαστοπ)
Τωρα...μπορειτε να κοροιδευτε οσο θελετε,μπορειτε να χλευασετε κ να ειρωνευτειτε...go ahead...αλλα εντελει εγω ειδα αποτελεσματα...κ δεν ειμαι η μονη...οποτε...
Δεν ειπα ποτε σε κανεναν "κανε αυτο" λεω "υπαρχει ΚΑΙ αυτο" οποιος θελει ακολουθει,οποιος δε θελει προβλημα του,ολοι ενηλικοι ημαστε κ ο καθενας θα κρινει τι ειναι σωστο για το δικο του το σκυλι!

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Καλησπέρα!Είχαμε παρόμοιο πρόβλημα πριν λίγο καιρό!
Αν το βλέπεις και ξύνεται,σημαίνει ότι δεν πιάνει η θεραπεία ΚΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ!
Πέρα από αυτό,αν υπάρχει ξένο σώμα (εκτος αν εννοεί ξένο σώμα την θεραπεία) το σκυλί δε μπορεί πλέον να το βγάλει.Αν μπορούσε δε θα προκαλούσε και την ωτίτιδα!Όσο το αφήνεις και το ξύνει,τότε το πρόβλημα θα γίνει χειρότερο!Εγώ του έβαζα surolan και του έκανα μαλάξεις στο αυτάκι του.Στην αρχή το ακουμπούσε λίγο στο πάτωμα για 3-5 δευτερόλεπτα ,μετά σταματούσε.Τις πρώτες φορές επειδή είχε ήδη το πρόβλημα,υπήρχαν στιγμές που ήθελε να το ξύσει.Εκείνη την ωρα ,έβαζα το χέρι μου και του έκανα πάλι μαλάξεις με το ίδιο του το αυτάκι!Σε μερικές μέρες,έγινε καλά.

Και κάτι άλλο σημαντικό,ο κτηνίατρος ήταν υποχρεωμένος να πάρει δείγμα να δει τι ακριβώς προκάλεσε την ωτίτιδα.Κι αντε την πρώτη φορά έδωσε την θεραπεία για να δει πως θα πάει,λογικό κατα κάποιοο τρόπο.Την δεύτερη όμως ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάρει δείγμα από το αυτάκι του σκύλου.

Περαστικά :)