πρίν απο λίγο είμασταν έτοιμοι να φύγουμε και η μπέλα έκανε τα ακροβατικά της,ενώ την κοιτούσα μήπως πάθει κάτι λίγο μου έφυγε απο τα μάτια και μπλέχτηκε στα λουλούδια και όπως έκανε πίσω αυτή πέφτει με τα πλευρά νομίζω γιατί δεν την είδα παρά το ντούπ που ακούστηκε και με την άκρη του ματιού να φεύγει κάτω απο ύψωμα(3,5 μέτρων).σίγουρα φταίω που δεν την πήρα απο εκεί με το που πήγε αλλά δεν είναι αυτό που μας νοιάζει τώρα...λοιπόν,με το που έπεσε κλαψούρισε και πήγαμε να την βοηθήσουμε εκείνη περπάτησε και πήδηξε στο αμάξι λίγο μετά μέσα για να φύγουμε,στην πορεία όμως ενώ έπιανε θέση για να ξαπλώσει έβγαζε μικρούς πόνους κ σπάραγε κ η καρδιά μ μέσα σε όλα αυτά γιατί εγώ φταίω(τελικά γυρίσαμε πίσω).τώρα είμαστε σπίτι κ περπατάει κανονικά αλλά στεναχωρημένο φαίνεται,κοίταξα με το χέρι μου να της πιάσω όλα τα σημεία του σώματος και δεν αντέδρασε.φοβάμαι μήπως έσπασε κάτι αλλά δεν θα περπάταγε πιστεύω.κάτι που πρέπει να κάνω,μιά συμβουλή γιατί καί σε νησί βρισκόμαστε αλλά και αύριο είναι όλα κλειστά?
Last edited: