Επεσε απο μεγάλο ύψωμα

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
εχε το μυαλο σου να τη βλεπεις το βραδυ...μην τη βαλεις στο κρεβατι μην την πλακωσεις κατα λαθος...βαλτην να κοιμηθει καπου που θα τη βλεπεις...και προσπαθησε να βρεις εναν κτηνιατρο να την εξετασει...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αφού κοιμήθηκε περίπου μία ώρα,τώρα παίζει με μία γιαούρτι.γενικά το περπάτημα της είναι καλό αν κ προσέχει μου φαίνεται ..θα σας πώ αύριο αν προκύψει κάτι.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μιά χαρά όλα,δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα.θα την παρατηρώ καλά αυτές τις μέρες και ελπίζω μην έχει κάτι σοβαρό που δέν έχουμε δεί.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Παρακολούθα την από κοντά αλλά αύριο πήγαινε σε γιατρο. Μην το αμελείς.
Τα σκυλιά ώρες ώρες μπορεί να ειναι χτυπημένα κα να τα βλέπεις να παίζουν....

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Χαίρομαι που μέχρι στιγμής φαίνεται να ειναι καλα! Να την πάς στο γιατρό το συντομότερο δυνατόν!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Αύριο στο γιατρό οπωσδήποτε, μην επαναπαύεσαι! Τα σκυλάκια μας, για να μη μας στεναχωρούν καμιά φορά κρύβονται και πονάνε σιωπηλά. Εύχομαι να είναι όλα καλά. Περιμένουμε νέα!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Περαστικο στην μικρη σου. Το διαβαζα χτες βραδυ και ειχα αγχωθει και μπηκα σημερα να δω οτι ειναι οκ. Να μας ενημερωνεις για το μωρο σου. Αν και πιστευω οτι αν ηταν κατι σοβαρο οπως εσωτερικη αιμοραγια θα ειχε καποιο σημαδι.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.η υγεία της είναι καλή και μέσα στην χαρά αν κ έχω αμφιβολίες σχετικά με το πόδι της,δεν είναι πώς δεν το πατάει η κουτσαίνει αλλά κάτι κινήσεις που δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικές η όχι.να ρωτήσω κάτι εξετάσεις για δυσπλασία πότε κάνουμε και αν στην χειρότερη έχει τι κάνουμε?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.η υγεία της είναι καλή και μέσα στην χαρά αν κ έχω αμφιβολίες σχετικά με το πόδι της,δεν είναι πώς δεν το πατάει η κουτσαίνει αλλά κάτι κινήσεις που δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικές η όχι.να ρωτήσω κάτι εξετάσεις για δυσπλασία πότε κάνουμε και αν στην χειρότερη έχει τι κάνουμε?
Είχες προσέξει κάτι περίεργο στην κίνηση της πριν το πέσιμο; Αν όχι δεν μπορούμε να μιλάμε για δυσπλασία αλλά για χτύπημα. Οπωσδήποτε ακτινογραφία και εξέταση απο κτηνίατρο.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
κοίταξε κάποια άλματα δεν τα κάνει με την διάθεση όπως προηγουμένως και στην σκάλα μπορεί να σηκώσει και τα δύο πόδια καμία φορά παράδειγμα στο τελευταίο σκαλί(αν τώρα έτσι κάνουν αλλάζει).δε πονάει και όταν τα κοιτάζω πιάνοντας μήπως ακούσω κάποιον πόνο δεν βγάζει μιλιά.για την δυσπλασία μιάς που δεν ξέρω πολλά,είπα να ρωτήσω εδώ.

edit:στο τρέξιμο όρθια τα πίσω ακόμα.

Last edited: