Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου και για την αγαπη που του δινεις!το αξιζει οπως και ολα τα σκυλακια!!Καλημέρα σε όλους. Πέρασαν 4 μήνες από το χειρουργείο και θα ήθελα να σας ενημερώσω,ότι ο Duello είναι αρκετά καλύτερα από ότι ήταν πριν. Συνεχίζω να τον έχω σε περιορισμό και κάθε μέρα λίγα λεπτά περπάτημα. Είμαι αρκετά επιφυλακτικός...αν και κάποια στιγμή μου έφυγε από τα χέρια και έτρεχε σαν παλαβός,αλλά οκ δεν έπαθε κάτι. Τον πήγα για ακτινογραφία και όλα είναι στη θέση τους,μια κίστη δημιουργήθηκε εσωτερικά που ήταν αρκετά μεγάλη και τον ενοχλούσε,με το πέρασμα του χρόνου σχεδόν έχει φύγει. Μπάνια ξεκινάμε 12 Αυγούστου εφοδιασμένοι και με σωσίβιο παρακαλώ...δυστυχώς νωρίτερα δεν ήταν εφικτό. Θα ήθελα να ενημερώσω επίσης κάποιους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα,ότι θα πρέπει να έχουν τεράστια υπομονή,επιμονή και κατανόηση...!Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα το προσέχουν (ιδιαίτερα) εφόρου ζωής,100% δεν θα επανέλθει ποτέ. Το σημαντικότερο όμως είναι ένα,μέσα από αυτήν την κατάσταση θα το λατρέψετε,θα το αγαπήσετε τρελά,θα σας αγαπήσει τρελά ,θα μάθετε πολλά και μέσα από την καρδιά μου...πραγματικά αξίζει τον κόπο να το βοηθήσετε...!!! Εύχομαι υγεία σε εσάς και στους πιστούς μας φίλους καλό ξημέρωμα.
Οππυδήποτε ειδικά όπου καταπονούνται περισσότερο. Στην αρχη ο δικός μου έκανε σε πισίνα με υπόγειο ρεύμα για αντίσταση. Απλά στην θάλασσα που έχει άνωση και το κολύμπι είναι ευκολότερο μπορεί να κολυμπά πολύ περισσότερη ώρα από ότι στην ειδική πισίνα που ένα τέραρτο ήταν αρκετό.Σιδερένιος να ειναι από δω και στο εξής και να μην ταλαιπωρηθείτε ποτέ ξανα!!!
Απορία, επειδη ξέρω ότι τα μπάνια ειναι ευεργετικά σε τετοιες περιπτώσεις.... Οπουδήποτε? ή μόνο πισίνα που δεν εχει ρεύματα, κυματα κλπ όπως η θαλασσα που όσο να ναι καταπονει περισσότερο?
Οπότε στην ανάγκη παιρνεις και ενα σωσίβιο για το σκυλι και του δινεις ακόμα περισσότερη ωρα κολύμβησης. Το σκεφτομαι σοβαρα για πεκινουά γειτονα, 14 ετών με προβλήματα στη σπονδυλικη.... (μη ρωτήσετε για κτηνιατρο... )Οππυδήποτε ειδικά όπου καταπονούνται περισσότερο. Στην αρχη ο δικός μου έκανε σε πισίνα με υπόγειο ρεύμα για αντίσταση. Απλά στην θάλασσα που έχει άνωση και το κολύμπι είναι ευκολότερο μπορεί να κολυμπά πολύ περισσότερη ώρα από ότι στην ειδική πισίνα που ένα τέραρτο ήταν αρκετό.
Α ναι ξέχασα να σου πω ότι στην ειδική πισίνα φορούσε πάντα σωσίβιο. Ήταν μια πολύ μικρή πισίνα που ο σκύλος ήταν δεμένος με λουριά και κουνούσε τα ποδάρια του και πάλι του άρεσε του ζαβού.Οπότε στην ανάγκη παιρνεις και ενα σωσίβιο για το σκυλι και του δινεις ακόμα περισσότερη ωρα κολύμβησης. Το σκεφτομαι σοβαρα για πεκινουά γειτονα, 14 ετών με προβλήματα στη σπονδυλικη.... (μη ρωτήσετε για κτηνιατρο... )
Μην τον λες ζαβο, τον καημένο!Α ναι ξέχασα να σου πω ότι στην ειδική πισίνα φορούσε πάντα σωσίβιο. Ήταν μια πολύ μικρή πισίνα που ο σκύλος ήταν δεμένος με λουριά και κουνούσε τα ποδάρια του και πάλι του άρεσε του ζαβού.
Αλλά το ίδιο καλό προσφέρει και το κολύμπι στην θάλασσα που χόρτασε μετά.