@Haris Drazen Εγω παντως εκνευριζομαι απεριγραπτα με κατι τετοια γεγονοτα,δεν νοιωθω τιποτα αλλο πραγματικα,και δεν ελπιζω ποτε σε κατι καλυτερo.Αν δεν αρχισουν να μπαινουν φυλακη ολοι αυτοι οι χωριατες ωχαδερφιστες (στην νοοτροπια,και οχι στην καταγωγη),δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα.
Εδω ο αλλος προχθες στην γειτονια μου ανοιξε την πορτα της αυλης του και αφησε το μαινομενο ροττβαιλερ του να πλησιασει 100% απειλητικα μια μεσηλικη κυρια με το μωρο εγγονι της,επειδη η κυρια τολμισε να του πει να μαζεψει το σκυλι γιατι κοντευε να ριξει τα καγκελα της εξωπορτας.Και η αντιδραση αυτου του ΚΑΡΑΤΙΤ ανθρωπου ηταν δειξει την μαγκια του αφηνοντας τα υπολοιπα στη διαθεση του σκυλου.Την πρωτη φορα δεν εγινε τιποτα,μετα απο λιγο πηγε ο πατερας του μωρου με τον θειο του να ζητησουν το λογο,ο τυπος δεν εβγαινε απο το σπιτι,και μολις πηγαν να φυγουν ανοιξε παλι την πορτα και το σκυλι τους επιτεθηκε,τον εναν τον δαγκωσε στο ποδι,για τον αλλον δεν ξερω.Εμενα κατι τετοια μου θυμιζουν π.χ. αποπειρες ανθρωποκτονιας,λεμε τωρα..Τραγικες καταστασεις απο τραγικους "ανθρωπους".