Επιθεση σκυλων

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Όσο υπάρχουν μ@λ@κες που βλέπουν τα σκυλιά σαν προέκταση της λιλίκας τους κι όσο υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να τους πουλήσει/χαρίσει τέτοια σκυλιά αυτού του είδους τα σκηνικά θα συμβαίνουν. Απορία: Περίφραξη υπήρχε; Να φανταστώ όχι ή τουλάχιστον όχι της προκοπής... Οι ιδιοκτήτες πού ήταν;

• Like
Reactions: Haris Drazen

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πέρα από το τραγικό του συμβάντος, και το απαράδεκτο του πόσο ανεύθυνο είναι το συγκεκριμένο ζευγάρι, θέλω να τονίσω και πόση παραπληροφόρηση μπορεί να πέσει. Σκοπίμως ή ασκόπως (αυτό το ξέρει ο συντάκτης του ρεπορτάζ του πρώτου θέματος) στην αρχική πηγή του άρθρου, στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει ότι απεικονίζεται ο πενηντάχρονος μετά την επίθεση των 2 ροτβάιλερ, ενώ ο άνθρωπος που επενέβη από την 4η ΕΜΑΚ Κομοτηνής λέει για 3 σκυλιά, 2 εκ των οποίων καυκάσια κι ένα άλλης φυλής. Λάθος που δεν διορθώνεται ούτε στην επαναδημοσίευση του kynology. (Μα καλά δεν τα διαβάζουν πριν κάνουν copy - paste?)

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
η ιστορια αυτη εχει κυκλοφορησει εδω και καμια βδομαδα...ημουν ετοιμος να την ανεβασω κι εγω στο forum, μαλλον θα την κολλουσα σε καποιο θεμα που ειχε ανοιχθει το Πασχα με τον θανατο του αγοριου απο τα ροτβαιλερ, αλλα στην πορεια δεν το εκανα...εξαγριωθηκα;ξενερωσα; κουραστηκα να λεμε τα ιδια και τα ιδια; απογοητευτηκα οτι δεν υπαρχει σωτηρια; κατι απ' ολα αυτα...ή μαλλον ολα αυτα μαζι...ο κοσμος δε βαζει μυαλο...η βλακεια ειναι ατελειωτη και δυστυχως,αφου η στειρωση δεν θα επιβληθει ποτε στους ανθρωπους, δεν θα παψει να διαιωνιζεται και να πολλαπλασιαζεται...τελος.

• Like
Reactions: fotis1960

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
@Haris Drazen Εγω παντως εκνευριζομαι απεριγραπτα με κατι τετοια γεγονοτα,δεν νοιωθω τιποτα αλλο πραγματικα,και δεν ελπιζω ποτε σε κατι καλυτερo.Αν δεν αρχισουν να μπαινουν φυλακη ολοι αυτοι οι χωριατες ωχαδερφιστες (στην νοοτροπια,και οχι στην καταγωγη),δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα.

Εδω ο αλλος προχθες στην γειτονια μου ανοιξε την πορτα της αυλης του και αφησε το μαινομενο ροττβαιλερ του να πλησιασει 100% απειλητικα μια μεσηλικη κυρια με το μωρο εγγονι της,επειδη η κυρια τολμισε να του πει να μαζεψει το σκυλι γιατι κοντευε να ριξει τα καγκελα της εξωπορτας.Και η αντιδραση αυτου του ΚΑΡΑΤΙΤ ανθρωπου ηταν δειξει την μαγκια του αφηνοντας τα υπολοιπα στη διαθεση του σκυλου.Την πρωτη φορα δεν εγινε τιποτα,μετα απο λιγο πηγε ο πατερας του μωρου με τον θειο του να ζητησουν το λογο,ο τυπος δεν εβγαινε απο το σπιτι,και μολις πηγαν να φυγουν ανοιξε παλι την πορτα και το σκυλι τους επιτεθηκε,τον εναν τον δαγκωσε στο ποδι,για τον αλλον δεν ξερω.Εμενα κατι τετοια μου θυμιζουν π.χ. αποπειρες ανθρωποκτονιας,λεμε τωρα..Τραγικες καταστασεις απο τραγικους "ανθρωπους".

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.821
8.018
@Haris Drazen Εγω παντως εκνευριζομαι απεριγραπτα με κατι τετοια γεγονοτα,δεν νοιωθω τιποτα αλλο πραγματικα,και δεν ελπιζω ποτε σε κατι καλυτερo.Αν δεν αρχισουν να μπαινουν φυλακη ολοι αυτοι οι χωριατες ωχαδερφιστες (στην νοοτροπια,και οχι στην καταγωγη),δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα.

Εδω ο αλλος προχθες στην γειτονια μου ανοιξε την πορτα της αυλης του και αφησε το μαινομενο ροττβαιλερ του να πλησιασει 100% απειλητικα μια μεσηλικη κυρια με το μωρο εγγονι της,επειδη η κυρια τολμισε να του πει να μαζεψει το σκυλι γιατι κοντευε να ριξει τα καγκελα της εξωπορτας.Και η αντιδραση αυτου του ΚΑΡΑΤΙΤ ανθρωπου ηταν δειξει την μαγκια του αφηνοντας τα υπολοιπα στη διαθεση του σκυλου.Την πρωτη φορα δεν εγινε τιποτα,μετα απο λιγο πηγε ο πατερας του μωρου με τον θειο του να ζητησουν το λογο,ο τυπος δεν εβγαινε απο το σπιτι,και μολις πηγαν να φυγουν ανοιξε παλι την πορτα και το σκυλι τους επιτεθηκε,τον εναν τον δαγκωσε στο ποδι,για τον αλλον δεν ξερω.Εμενα κατι τετοια μου θυμιζουν π.χ. αποπειρες ανθρωποκτονιας,λεμε τωρα..Τραγικες καταστασεις απο τραγικους "ανθρωπους".

Ω ρε φίλε, γιατί δεν συμβαίνουν σε εμένα αυτά που έχω και νεύρα τελευταία;

• Like
Reactions: Estranged

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Δεν γνωριζω ακομα,μου τα μετεφεραν και εμενα.Οταν ερθω σε επαφη με γνωστες της καταστασης θα ενημερωσω.Απο τα νευρα μου εκανα και λαθη στο παραπανω μηνυμα :X3:

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Ω ρε φίλε, γιατί δεν συμβαίνουν σε εμένα αυτά που έχω και νεύρα τελευταία;
Εντελως ομως,ετσι ; Εγω πλεον νοιωθω οτι ψαχνω αφορμες για να μαλωνω,αντι να τις αποφευγω τις κυνηγαω αλλα δεν μου καθεται και πολυ γιατι οι ανθρωποι ειναι τοσο στον κοσμο τους που ουτε αντιλαμβανονται για ποιον λογο τους κραζεις και εκνευριζεσαι με τη συμπεριφορα τους.

p.s. Το μωρο επειδη εκλαιγε τοσο πολυ την ωρα που ο σκυλος ηταν κοντα τους,ανοιξε η μυτη του και ετρεχε αιμα.Θα δω αν μπορω να μαθω και αλλα :mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.821
8.018
Κοίτα οι νόμοι είναι για τις καταστάσεις που παλεύονται..αυτός θέλει ξύλο χωρίς πολλές τζιριτζάντζουλες..Κατ'αρχάς είναι υπεύθυνος για κύμα μίσους εναντίον των σκύλων, για φόλες..για νέους που φοβούνται τα ζώα κλπ κλπ..αυτός και οι όμοιοι του, και είναι πολλοί.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
απο την αλλη οταν μπενεις και σε σπιτια/αυλες με σκλια λιγο χυμα τετοια παθενεις

• Like
Reactions: Kouros

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
απο την αλλη οταν μπενεις και σε σπιτια/αυλες με σκλια λιγο χυμα τετοια παθενεις
Απ ότι κατάλαβα ήταν έξω απο το φραχτη, περαστικοί.
Δεν ειμαι βίαιος άνθρωπος αλλά ακούω τετοια κατευθείαν σκέφτομαι (ζηταω συγνώμη) τσο και λο!

• Like
Reactions: zenio

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
αα νομιζα οτι έλεγες για την ιστορία του @Beyond Wonderland

για το άλλο επειδή το σκέφτηκα λέει
Ωστόσο φαίνεται πως δεν πρόλαβε καλά-καλά να βγει από το αυτοκίνητό του και τα δύο σκυλιά του ζευγαριού έπεσαν πάνω του και κυριολεκτικά τον κατασπάραξαν.
αν και δεν το λες σοβαρό ρεπορτάζ., δεν μου φαινεται πολυ εγκυρο.

• Like
Reactions: tasos malinoua

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ναι αλλά λέει ότι ίσα που είχε βγει από το αμάξι. Ακόμα και μέσα στην αυλή να το είχε βάλει το αμάξι αυτό σημαίνει ότι τα σκυλιά ήταν χύμα σε χώρο χωρίς περίφραξη. Σύμφωνα με το άρθρο πάντα.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
η αυλη λογικα παντα .......γιατιι το αρθρο ειναι............. θα ηταν πειιφραγμενη
ειναι πολοι ανθρωποι που μπενουν γιατι δεν φοβουντε η δεν τους νοιαζει μεχρι να την παθουν.

εγω πχ εχω 8 στρεματα αυλη,περιφραγμενη.μεσα εκει το σπιτι ειναι παλι περιφραγμενο σε πιο μικρο κομματι.εχω βαλλει ταμπελες προσοχη σκυλος κλπ.φωναξτε,πατηστε κουδουνι και ολα τα σχετικα ομως προχτες ο αλλος θεωρησε οτι ηηταν ψευτικες;;;;;;και μπηκε αερα πατερα μεσα.....ε λερωσε λιγο το μοξερακι στανταρ γιατι η μιρηη δεν δαγκωνει.αν ηταν η μεγαλη ομως;

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
εαν καλεσεις τεχνικο στο σπιτι σου για επισκευη και εχεις σκυλια που επιτιθενται,φροντιζεις να τα εχεις μαντρωμενα η στην χειροτερη δεμενα καλα...

εαν δεν το κανεις και δεν ενημερωσεις ο τυπος θα βγει απο το αυτοκινητο του ακομη και να δει σκυλια διοτι θα θεωρησει οτι εαν κινδυνευε θα ειχε ενημερωθει...

αρα το μονο θεμα που τιθεται ειναι το επιπεδο διαννοητικης καθυστερησης του ιδιοκτητη...η υπαρξη της ειναι δεδομενη...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
επισης ομως στην επαρχια δεν εναι σαν την πρωτευουσα
το πιο πιθανον ειναι να γνωριζοταν ηδη πριιν καν παει να φτιαξει κατι οποτε και θα ηξερε τα του σπιτιου
αλλες λογιικες,αλλη οικιοτητα,αλλος κοσμος

αλλα και παλι το να παησεις κουδουνι,να φωναξεις,να παρεις τηλ τον αλλον να του πεις ηρθα δεν ειναι κατι δυσκολο πριν μπεις σε ξενο χωρο συν οτι θα μπορουσε να μαντρωνε τα σκλια.

συνηθως ετσι λειτουργει το πραμα.ηρθε,κλειδωνω σκλια,δουλεψε....εκτος αν υπαρχουν και ανθρωποι που βαζουν τον σκυλο στο κρεηητ και δινουν καιι κλειδι στον μαστορα που μολις πιει τον καφε του θα παει να φτιαξει την βλαβη.

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
δεν μπορω να γραφω το ιδιο πραγμα περισσοτερες απο μια φορες...οσοι το καταλαβουν...