-Επιθετικοτητα-

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
*********σε αυτην την σελιδα δειτε μια πολυ ωραια εκθεση σχετικα με την επιθετικοτητα των σκυλων! του κτηνιατρου *******. ειναι πολυ καλο θα βοηθησει να κατανοησουμε μερικα πραγματα!
μολις ανοιξετε την σελιδα δεξια καθως κοιτατε- στα τελευταια νεα!

ROTTIE: Στο Dogforum δεν επιτρέπεται η επώνυμη αναφορά σε επαγγελματίες του χώρου και τα εμπορικά links.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Simeonaras, στο Dogforum δεν επιτρέπεται η επώνυμη αναφορά σε επαγγελματίες του χώρου και τα εμπορικά links. Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μας περιγράψεις το σχετικά με την εκπαίδευση άρθρο που διάβασες, για να το σχολιάσουμε?
:D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
To άρθρο, μιας και πρόλαβα να το διαβάσω, αναφέρεται στη προβληματική συμπεριφορά στα ενήλικα σκυλιά και κυρίως στην επιθετικότητα και όχι στην εκπαίδευση. Είναι πολύ μεγάλο για να πει κανείς αν συμφωνεί. Με κάποια πράγματα συμφωνώ με κάποια όχι. Εξάλου όταν μιλάμε για επιθετικότητα δε μπορούμε να γενικεύουμε. Στην αρχή δεν ξεκαθαρίζει αν μιλάει για επιθετικότητα απέναντι σε άλλα σκυλιά ή σε ανθρώπους, σε συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, σε άλλα ζωϊκά είδη κλκπ.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Xotikouli said:
Χμμμ.... :roll:
Πειράζει που δεν με πείθει? Οι υπόλοιποι τι λέτε?
Επειδη κι εγω το διαβασα και με κουρασε αφορητα,θα συμφωνησω με το xotikouli οτι δεν με επεισε ιδιαιτερα.Επισης επειδη προσωπικα δεν εχω νιωσει επιθετικοτητα τετοιου βαθμου απο σκυλο γι'αυτο και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι γραφει ο καθενας για να σου επιτεθουν το επιδιωξες :wink:
Επικεντρωνονται επιτηδες στα παιδια για να δημιουργουν εντυπωσεις....

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
παιδια εγω απλα το εβαλα διοτι απο οτι διαβασα ειναι διδακτορας κτηνιατρικης στο πανεπιστημιο της θεσσαλιας και απλα εβαλα για να δουμε ολοι το θεμα και απο εκει και περα ο σε αλλα συμφονουμε και σε αλλα οχι!

παντος απο οτι ειδα καλο θελει να κανει οχι κακο!

υ.γ. δεν ηξερα για το ονομα και το λινκ δεν το ειδα σαν διαφημηση συγνωμη αν εδωσα την εντυπωση αυτη εξαλου ουτε που εχω σχεση η ξερω καπιον απο αυτους! απλα επειδη ψαχνομαι και το βρηκα θεωρησα σωστο να το στειλω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78