Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψη σας στο θέμα που αντιμετωπίζω με ένα θηλυκό γερμ. ποιμενικό εργασιακό (ίσως στην γενιά του να υπήρχε και Malinois σύμφωνα με τον κτηνίατρο.) Το έχω απο 2,5 μηνών μέσα στο σπίτι, έχω μεγάλη αυλή άρα δεν της λείπει ούτε το τρέξιμο και το παιχνίδι με το άλλο σκυλί μου κ.α. Επειδή τη θέλω για φύλακα δεν γνωρίζει άλλα άτομα εκτός από εμένα και τον πατέρα. Από κουταβάκι είχε έντονα το αίσθημα της φύλαξης και να με προσέχει από οτιδήποτε (τώρα είναι 8 μηνών).
Δυστυχώς τελευταία λειτουργεί ως σωματοφύλακας και επιτίθεται στον πατέρα μου. Σήμερα ιδίως καθώς μιλούσαμε και με πλησίασε να μου δείξει κάτι, ο σκύλος ίσως το πήρε ως απειλεί και τον δάγκωσε σοβαρά στο χέρι και αν δεν την τραβούσα να την βγάλω έξω από το σπίτι δεν ξέρω τι άλλο θα γινόταν.
Θα ζητήσω την συμβουλή του κτηνιάτρου φυσικά για το θέμα αυτο, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν κατά τύχη κάποιος άλλος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και πια λύση βρήκε. Ευχαριστώ.
Δυστυχώς τελευταία λειτουργεί ως σωματοφύλακας και επιτίθεται στον πατέρα μου. Σήμερα ιδίως καθώς μιλούσαμε και με πλησίασε να μου δείξει κάτι, ο σκύλος ίσως το πήρε ως απειλεί και τον δάγκωσε σοβαρά στο χέρι και αν δεν την τραβούσα να την βγάλω έξω από το σπίτι δεν ξέρω τι άλλο θα γινόταν.
Θα ζητήσω την συμβουλή του κτηνιάτρου φυσικά για το θέμα αυτο, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν κατά τύχη κάποιος άλλος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και πια λύση βρήκε. Ευχαριστώ.