Επικυνδινος κτηνίατρος

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σίγουρα τα κερατιάτικα κτηνιατρικά που θα τελειώσουν το Φεβρουάριο, ό,τι θεραπείες, τα φαγιά και φάρμακα που ΔΕΝ του δώσανε και τη δικηγόρο μου. Λογικό και δίκαιο δεν είναι?

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Ayτο ναι ακουγεται λογικο...αλλα αυτο οχι...

να προβούν σε κατάσχεση της περιουσίας τους εντός βδομάδας από την απόφαση αν δε ρίξουν τα λεφτά αμέσως
ουτε τον ματλοκ να ειχες δικηγορο.

τελος παντων τι να πω...καλη επιτυχια..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθεί το δικαστήριο, όχι εγώ. Δεν έχω δικαίωμα να το κάνω η ίδια. Όταν κάνεις αγωγή σε κάποιον για ζημιές και ζητάς να σου επιστραφούν λεφτά, ο δικαστικός κλητήρας κοιτάζει τα περιουσιακά στοιχεία του αντίδικου για να είναι σίγουρο ότι ό,τι κερδίσει κανείς θα το πάρει. Εννοείται ότι δε ζητάω όσο κάνει ένα κτήμα, άλλωστε η συγκεκριμένη υπόθεση είναι αυτό που λένε "μικρής απαίτησης" όπου το ποσό που μπορεί να σου επιδικαστεί είναι σχετικά μικρό. Αυτό που γίνεται είναι ότι έτσι και χάσει ο αντιδικος του λένε να πληρώσει ώστε να μην έρθει το δικαστήριο και αρχίσει να πουλάει ό,τι υπάρχει ώστε να πληρωθεί ο αντίδικος. Είναι θέμα διαδικασίας, όχι δικής μου επιλογής.

patrycja

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
48
0
37
Athens
Εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έκανες ερωτήσεις στον γιατρό σχετικά με την επέμβαση μιας κ δεν τον γνώριζες καλά κ δεν ήταν επέμβαση ρουτίνας

γιατί δεν ζήτησες εσυ εξετάσεις ή δεν τις έκανες πριν πάτε στον γιατρό - κάθε πότε του έκανες εξετάσεις γενικές ;

γιατί δεν πήγατε πάλι στον κτηνίατρο μετά την εγχείρηση για να δει αν είναι καλά το μικρό ;

έχω χάσει κ γω σκύλο απο επέμβαση καταλαβαίνω πως νιώθεις , στη θέση σου θα έκανα νεκροψία κ θα μάζευα στοιχεία για την διαδικασία που έγινε η εγχείρηση , για τον γιατρό κ για οτιδήποτε άλλο που θα ήταν χρήσιμο ώστε να μάθω τα αίτια θανάτου κ ύστερα θα έκανα τα απαραίτητα αν έφταιγε ο γιατρός θα το πήγαινα δικαστηκά το θέμα

πάντως ούτε κ συ ήσουν αρκετά σωστή - δεν είχες ενημερωθεί καλά για το πρόβλημα που είχε το σκυλάκι σου ..

το καλό είναι πως τώρα θα προσέχεις περισσότερο , φυσικα κ μεις το ίδιο ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48