Καλημέρα, ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Καλημερα
Υπάρχει ένας τοπ στο θέμα στη Θεσσαλονίκη, λέγεται Θάνος Κάσσανδρος, τηλ 6973799447
Οπωσδήποτε καντε εξετάσεις, για να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή για να μην χειροτερεψουν οι κρισεις
Τιπ :αν φοράει το σκυλί κολάρο σερεστο της Bayer για ψύλλους κτλ να το βγάλει ΑΜΕΣΩΣ είναι πολύ πιθανό να είναι απ αυτό
Καλησπέρα! Ποια αμπούλα βάλατε; Και πόσα κιλά είναι ο σκυλάκος; Υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκε από την αμπούλα. Μέχρι να δείτε γιατρό ίσως είναι καλό να το κάνετε ένα πολύ καλό μπάνιοΚαλημέρα,αν κάποιος έχει εμπειρία από σκυλάκο με επιληψία,θα ήθελα να μου προτείνει κτηνίατρο με ειδικότητα ή μεγάλη πείρα σ' αυτό τον τομέα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας..
Καλησπέρα! Ποια αμπούλα βάλατε; Και πόσα κιλά είναι ο σκυλάκος; Υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκε από την αμπούλα. Μέχρι να δείτε γιατρό ίσως είναι καλό να το κάνετε ένα πολύ καλό μπάνιο
Καλησπέρα,αν θυμάμαι καλά την επωνυμία,vectra,την προμηθεύτηκα απ' το κτηνιατρείο μια μέρα ακριβώς μετά την υιοθεσία, όπου έγιναν όλες οι εξετάσεις, εμβόλια κτλ...με ηρεμιστικό ενέσιμο, καθώς ο σκύλος φοβικός κι αρκετά μπερδεμένος με όσα του συνέβησαν.Καλησπέρα! Ποια αμπούλα βάλατε; Και πόσα κιλά είναι ο σκυλάκος; Υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκε από την αμπούλα. Μέχρι να δείτε γιατρό ίσως είναι καλό να το κάνετε ένα πολύ καλό μπάνιο
Η αλήθεια είναι ότι είναι δυνατή αμπούλα. Δεν ξέρω αν του έπεσε αρκετά δυνατή σε συνδυασμό με το ενέσιμο ηρεμιστικό. Ή αν το ίδιο το ηρεμιστικό προκάλεσε κάτι. Η πρώτη κρίση πότε έγινε σε σχέση με αμπούλα/ηρεμιστικό;Νικ
Καλησπέρα,αν θυμάμαι καλά την επωνυμία,vectra,την προμηθεύτηκα απ' το κτηνιατρείο μια μέρα ακριβώς μετά την υιοθεσία, όπου έγιναν όλες οι εξετάσεις, εμβόλια κτλ...με ηρεμιστικό ενέσιμο, καθώς ο σκύλος φοβικός κι αρκετά μπερδεμένος με όσα του συνέβησαν.
Είναι σχετικά μικρόσωμος 9 κιλά κι η αλήθεια είναι πως μετά το ηρεμιστικό για δύο μέρες είχε νωχελική διάθεση,κτ που όπως μου είπαν είναι φυσιολογικό.
Έχουν περάσει δύο μήνες περίπου από τότε και μπάνιο κάναμε 3 φορές...