Επιληψία...

Romeo+

New Member
16 Αυγούστου 2022
4
0
40
Καλημέρα,αν κάποιος έχει εμπειρία από σκυλάκο με επιληψία,θα ήθελα να μου προτείνει κτηνίατρο με ειδικότητα ή μεγάλη πείρα σ' αυτό τον τομέα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας..

Elimal

New Member
17 Αυγούστου 2022
1
1
42
Καλημερα
Υπάρχει ένας τοπ στο θέμα στη Θεσσαλονίκη, λέγεται Θάνος Κάσσανδρος, τηλ 6973799447
Οπωσδήποτε καντε εξετάσεις, για να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή για να μην χειροτερεψουν οι κρισεις
Τιπ :αν φοράει το σκυλί κολάρο σερεστο της Bayer για ψύλλους κτλ να το βγάλει ΑΜΕΣΩΣ είναι πολύ πιθανό να είναι απ αυτό

• Like
Reactions: Romeo+

Romeo+

New Member
16 Αυγούστου 2022
4
0
40
Καλημερα
Υπάρχει ένας τοπ στο θέμα στη Θεσσαλονίκη, λέγεται Θάνος Κάσσανδρος, τηλ 6973799447
Οπωσδήποτε καντε εξετάσεις, για να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή για να μην χειροτερεψουν οι κρισεις
Τιπ :αν φοράει το σκυλί κολάρο σερεστο της Bayer για ψύλλους κτλ να το βγάλει ΑΜΕΣΩΣ είναι πολύ πιθανό να είναι απ αυτό
Καλημέρα, ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Δεν φοράει κολάρο, έγινε χρήση αμπούλας.
Έχει κάνει δύο κρίσεις, κατάφερα να βιντεοσκοπήσω την δεύτερη.
Βιοχημικές εξετάσεις κάναμε όταν τον υιοθετήσαμε,πριν δύο μήνες κι όπως μας είπαν ήταν καλές.
Δεν γνωρίζω περισσότερα για το ιστορικό του, καθώς ήταν στο καταφύγιο ένα τρίμηνο, αφού τον είχαν εγκαταλείψει,(σκέφτηκα ίσως και λόγω κρίσεων... άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων).
Ο κτηνίατρος εκτίμησε το βίντεο, αλλά μας είπε πως δεν είναι σίγουρος για επιληψία,γι αυτό και θέλω την άποψη ενός ειδικού στο θέμα, ώστε να προλάβουμε τυχόν επιδείνωση.
Αν κάποιος έχει εμπειρία,θα μας ήταν πολύτιμη.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καλημέρα,αν κάποιος έχει εμπειρία από σκυλάκο με επιληψία,θα ήθελα να μου προτείνει κτηνίατρο με ειδικότητα ή μεγάλη πείρα σ' αυτό τον τομέα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας..
Καλησπέρα! Ποια αμπούλα βάλατε; Και πόσα κιλά είναι ο σκυλάκος; Υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκε από την αμπούλα. Μέχρι να δείτε γιατρό ίσως είναι καλό να το κάνετε ένα πολύ καλό μπάνιο

Romeo+

New Member
16 Αυγούστου 2022
4
0
40
Νικ
Καλησπέρα! Ποια αμπούλα βάλατε; Και πόσα κιλά είναι ο σκυλάκος; Υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκε από την αμπούλα. Μέχρι να δείτε γιατρό ίσως είναι καλό να το κάνετε ένα πολύ καλό μπάνιο
Καλησπέρα,αν θυμάμαι καλά την επωνυμία,vectra,την προμηθεύτηκα απ' το κτηνιατρείο μια μέρα ακριβώς μετά την υιοθεσία, όπου έγιναν όλες οι εξετάσεις, εμβόλια κτλ...με ηρεμιστικό ενέσιμο, καθώς ο σκύλος φοβικός κι αρκετά μπερδεμένος με όσα του συνέβησαν.
Είναι σχετικά μικρόσωμος 9 κιλά κι η αλήθεια είναι πως μετά το ηρεμιστικό για δύο μέρες είχε νωχελική διάθεση,κτ που όπως μου είπαν είναι φυσιολογικό.
Έχουν περάσει δύο μήνες περίπου από τότε και μπάνιο κάναμε 3 φορές...

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Νικ

Καλησπέρα,αν θυμάμαι καλά την επωνυμία,vectra,την προμηθεύτηκα απ' το κτηνιατρείο μια μέρα ακριβώς μετά την υιοθεσία, όπου έγιναν όλες οι εξετάσεις, εμβόλια κτλ...με ηρεμιστικό ενέσιμο, καθώς ο σκύλος φοβικός κι αρκετά μπερδεμένος με όσα του συνέβησαν.
Είναι σχετικά μικρόσωμος 9 κιλά κι η αλήθεια είναι πως μετά το ηρεμιστικό για δύο μέρες είχε νωχελική διάθεση,κτ που όπως μου είπαν είναι φυσιολογικό.
Έχουν περάσει δύο μήνες περίπου από τότε και μπάνιο κάναμε 3 φορές...
Η αλήθεια είναι ότι είναι δυνατή αμπούλα. Δεν ξέρω αν του έπεσε αρκετά δυνατή σε συνδυασμό με το ενέσιμο ηρεμιστικό. Ή αν το ίδιο το ηρεμιστικό προκάλεσε κάτι. Η πρώτη κρίση πότε έγινε σε σχέση με αμπούλα/ηρεμιστικό;

Romeo+

New Member
16 Αυγούστου 2022
4
0
40
10 μέρες περίπου μετά την εφαρμογή της αμπούλας η πρώτη κρίση... Επίσης με διαβεβαίωσαν απ' το καταφύγιο πως οι ίδιοι δεν είχαν δει κάποια κρίση,ή τουλάχιστον δεν είχαν αντιληφθεί(δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στο καταφύγιο και το γνωρίζουν καλά) αυτό που έχει σημασία για μας είναι να μην του προκαλέσουμε εν αγνοία μας κάτι, ήταν ήδη επιβεβαρυμένος ψυχικά κ σωματικά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr