θα μου επιτρεπεις να λεω εγω τι εννοω, που λυσσαξες με τον εργασιακο σκυλο και το πως φτιαχνεται? ευχαριστωEννοεί πως με τόσες ώρες ενασχόλησης δεν γίνεται να φτάξεις ένα εργασιακό σκύλο.
Αλλά και για σκύλο που τον έχεις για πετ ίσως να μην είναι αρκετές.
καταλαβαινεις πιστευω οτι βγαζεις αχρηστους ολους τους γερμανικους ποιμενικους απο σωστα εκτροφειακαι οι συγκλινοντες ταρσοι που οι περισσοτεροι μορφολογικοι Γ.Π. εχουν ( σπανια να μην εχει καποιος ) και εστω και λιγο επηρεαζουν παρα πολυ την ικανοτητα του σκυλου στο τρεξιμο ειτε λογω καταπονησης της προβληματικης αρθρωσης ειτε λογω αδυναμιας λογω λαθους γωνιωσης να επιταχυνει σωστα ο σκυλος πως θα βοηθησουν εναν μορφολογικο σκυλο να ανεβαινει στα βουνα που θελει να τον ακολουθει το μελος German-shepherd ;
κανεις λαθος..αρχικα προσπαθεις να διορθωσεις την οραση με εκπαιδευση του ματιου (γυαλια, κλεισιμο)διοτι η εγχειρηση λυνει μονο το αισθητικο προβλημα το οποιο συνηθως αργα η γρηγορα επανερχεται ,εαν το ματι δεν λειτουργει σωστα.ο συγκλίνων στραβισμός θέλει εγχείριση και όχι γυαλιά
τα όφ τόπικ αν περιέχουν έστω μιά πρόταση χρήσιμη για το θέμα "περνάνε"
μηπως τοτε να αρχισεις να μιλας και για ελλαδα, διοτι ο ανθρωπος δεν μας ρωτησε για ορειβασια στο φουτζιγιαμα με γκριζο εργασιακο ?Πρωτα απο ολα
Δεν μιλησα για Ελλαδα εγω πουθενα μεχρι τωρα
οι βολτες ενος ορειβατη στο βουνο δεν ειναι φυσιολογικες βολτες
οποιο θα ηταν το προβλημα εαν ηθελα να παω για ψαρεμα στο πορτο ραφτη και μου προτεινες να παρω φουσκωτο 8μετρο απο το εξωτερικο, διοτι καμια φορα τα αγγιστρια της καθετης ,δεν κανουν για σαργο αλλα για σπαρο.ποιο ειναι το προβλημα αν παρει απο εργασιακες γραμμες ;
με κυνολογικη ορολογια και συγκεκριμενα να καταλαβαινουν ολοι γιατι π.χ. εγω δεν ξερω απο ψαρεμαοποιο θα ηταν το προβλημα εαν ηθελα να παω για ψαρεμα στο πορτο ραφτη και μου προτεινες να παρω φουσκωτο 8μετρο απο το εξωτερικο, διοτι καμια φορα τα αγγιστρια της καθετης ,δεν κανουν για σαργο αλλα για σπαρο.
ξερω γω ναουμ?
μην ανησυχεις, ειμαι σιγουρη πως ολοι καταλαβαινουν.με κυνολογικη ορολογια και συγκεκριμενα να καταλαβαινουν ολοι γιατι π.χ. εγω δεν ξερω απο ψαρεμα
προτεινεις σε εναν ανθρωπο , με 3 ωρες (το πολυ ουσιαστικα) χρονο καθημερινο,εγω δεν καταλαβαινω θα με πεις ;;;;;;
5 λεπτα τη μερα αρκουν για εναν εργασιακο σκυλο ? (ή οποιοδηποτε σκυλο) ...και 5 λεπτα την ημερα φτανουν
ναι5 λεπτα τη μερα αρκουν για εναν εργασιακο σκυλο ? (ή οποιοδηποτε σκυλο) ...
Τι να το κανεις το χτενισμα ? Οσο και να μαδησει , η μανικα τα καθαριζει ολα ...5 λεπτά για χτένισμα; ....χμ τώρα που το σκέφτομαι ναι αρκούν....![]()