Επιλογή κουταβιού ή ενήλικα σκύλου?

• Κουτάβι εκτροφείου,ΒΥΒ,petshop,..

Votes: 19 61,3%
  • Κουτάβι αδέσποτο

Votes: 8 25,8%
  • Ενήλικα σκύλο εκτροφείου,BYB,petshop,..

Votes: 2 6,5%
  • Ενήλικα αδέσποτο

Votes: 10 32,3%

• Total voters
    31

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0

Αν θέλουμε να επιλέξουμε ενα σκύλο, χωρίς ακραίες περιπτώσεις, τι θα προτιμουσατε?
Κουτάβι 3-4-5-6 μηνών αδέσποτο,εκτροφείο,BYB,petshop, κλπ, ή ενηλίκα 3-4-5-6 ετών αδέσοπτο,εκτροφείο,BYB,petshop, κλπ?

Last edited:

Georgepgr

Active Member
20 Μαρτίου 2010
37
0
Αλεξ/πολη
sorry αλλά μόνο που βάζεις εκτροφείο ΒΥΒ και petshop στην ίδια τύχη δεν θα ψηφίσω , και αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε ΒΥΒ ,petshop ή αδέσποτο , 100% αδέσποτο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λείπει η επιλογή που συνδιάζει τις παραπάνω και θα κάλυπτε ίσως πολλούς από εμάς.....

Δεν υπάρχει στάνταρ....ανάλογα με την περίπτωση σκύλου διαμορφώνονται και οι επιλογές μας!

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
για να μην υπαρχουν πολλές επιλογές, μιας και υπάρχει παρόμοιο θέμα, έβαλα στον ίδιο "σάκο" το κουτάβι με τον ενηλίκα με μόνη διαφορά αν θα είναι αδέσποτο ή όχι...

foibos, πια είναι η επιλογή που λείπει?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λείπει η επιλογή που συνδιάζει τις παραπάνω και θα κάλυπτε ίσως πολλούς από εμάς.....

Δεν υπάρχει στάνταρ....ανάλογα με την περίπτωση σκύλου διαμορφώνονται και οι επιλογές μας!
Υπάρχει η δυνατότητα multiple choice.... :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ναι, αλλά έτσι είναι απλά μια επιπλεόν ψήφος στο καθένα κι όχι μια ξεχωριστή ψήφος στον συνδυασμό τους!
Για εμένα είναι διαφορετικό!
Λεπτομέρειες θα μου πεις.....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συμφωνώ δεν εξισώνονται αυτά τα δύο..
Είναι λίγο λάθος το poll..
Δεν ψηφίζω.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εμ.. ούτε εγώ ψηφίζω γιατί θα βάλω και στα 4(στα δυο με την επιλογή byb και pet shop που είναι και ο εκτροφέας μέσα θα ψήφιζα μόνο για τον εκτροφέα) οπότε δεν έχει νόημα νομίζω.
Παρ'ολα αυτά εμείς που δεν ψηφίσαμε θα μπορούσαμε να βάλουμε απλά τη γνώμη μας ή γιατί επιλέξαμε ότι επιλέξαμε τέλος πάντων .Λοιπόν...
1.Κουτάβι εκτροφείου - αν ψάχνεις για κάτι συγκεκρημένο ..
2.κουτάβι αδέσποτο- αν δεν ψάχνεις κατι συγκεκρημένο..
3.Ενήλικα σκύλο εκτροφείου.. -γιατί ίσως θες να πας σε εκθέσεις,ή δεν έχεις χρόνο για ένα κουτάβι,εκμάθηση τουαλέτας,βασικές εντολές κλπ :p
4.Ενήλικα αδέποσοτο-ισχύουν τα ίδια με το απο πάνω εξαιρουμένων των εκθέσεων

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia