Επιλογή κτηνιάτρου

11 Απριλίου 2016
13
90
43
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα "σκυλομαμά" και μόλις πήρα στα χέρια μου το βιβλιάριο της Σκάρλετ. Είναι μια κούκλα λαμπραντορινα σχεδόν 6 ετών. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε την πρώτη επίσκεψή μας στον κτηνίατρο και ήθελα τη βοήθεια σας γιατί μέχρι τώρα την παρακολουθούσε ο γιατρός του εκτροφείου από όπου την πήρα. Θέλω να βρω κάποιον έμπειρο και καλό γιατρό κοντά στην περιοχή που μένουμε οπότε αν κάποιος μένει κοντά στην περιοχή μας ας μου συστήσει κάποιον. Ενδιαφέρομαι για Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Κορυδαλλό, Νίκαια. Επίσης αν θέλετε ενημερώστε με πόσο χρεώνει την επίσκεψη για να είμαι προετοιμασμένη. Ευχαριστώ.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Νικαια στην Παναγιτσα ειναι η Μπαλτζαν,εγω οποτε ειμαι Αθηνα εκει την παω αμα χρειαστει.
Προσωπικα την εκτιμω γιατι ειναι κτηνιατρος που θα σου πει τα συκα συκα χωρις να φορτωνει το σκυλι με αχρειαστες λαλακιες (κ δινει κ τα μπισκοτακια στην μουλαρα την δικια μου για να την καλοπιασει αμα θελει να της κανει τιποτα,οτι ειναι τερμα χεσμενη καθε φορα κ δεν τα ακουμπαει καν ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...αλλα θελω να πω...δεν ειναι σαν κατι αλλους που ειτε την κοιτανε σαν ευρω ειτε σαν κατι ασχημο ή βρωμερο ακομη κ κακο - απολα μουχουν τυχει...)
Τωρα απλη επισκεψη?τι εννοεις?20-30 ευρω πες,αναλογα κιολας...

• Like
Reactions: Μαριαφε