γιατι δεν την πας να την δει ?
D Donzouan Well-Known Member 17 Ιανουαρίου 2010 649 1 5 Μαϊου 2012 #21 γιατι δεν την πας να την δει ?
feniadimi Well-Known Member 3 Απριλίου 2012 105 1 Θεσσαλονικη 5 Μαϊου 2012 #22 Donzouan said: γιατι δεν την πας να την δει ? Click to expand... Προσπαθω να επικοινωνησω μαζι της εχει γεμισει κοκκινιλες κ ξυνεται.καποια βοηθεια επειγοντως
Donzouan said: γιατι δεν την πας να την δει ? Click to expand... Προσπαθω να επικοινωνησω μαζι της εχει γεμισει κοκκινιλες κ ξυνεται.καποια βοηθεια επειγοντως
ChilliJRT Well-Known Member 21 Αυγούστου 2011 1.970 139 Πάτρα 5 Μαϊου 2012 #23 Μήπως είναι αλλεργία στο εμβόλιο? Αν δν βρίσκεις την δική σου γιατρό, πάρε κάποιον άλλο στν περιοχή σου να σιγουρευτείς. Κ μην πανικοβάλλεσαι.
Μήπως είναι αλλεργία στο εμβόλιο? Αν δν βρίσκεις την δική σου γιατρό, πάρε κάποιον άλλο στν περιοχή σου να σιγουρευτείς. Κ μην πανικοβάλλεσαι.
feniadimi Well-Known Member 3 Απριλίου 2012 105 1 Θεσσαλονικη 7 Μαϊου 2012 #24 Κ τελικα ναι ηταν αλλεργια πηγα σε εναν κοντινο γιατρο κ μου ειπε οτι επιπεφυκιτιδα τοσο αποτομη κ στα δυο ματια αποκλειεται μας εκανε 2 ενεσουλες,ηπιαμε 3 τονους νερο αφου απορρησα που το εβαλε τοσο νερο κ σημερα ημασταν περδικια
Κ τελικα ναι ηταν αλλεργια πηγα σε εναν κοντινο γιατρο κ μου ειπε οτι επιπεφυκιτιδα τοσο αποτομη κ στα δυο ματια αποκλειεται μας εκανε 2 ενεσουλες,ηπιαμε 3 τονους νερο αφου απορρησα που το εβαλε τοσο νερο κ σημερα ημασταν περδικια
Labradorakos Well-Known Member 1 Σεπτεμβρίου 2009 46 0 18 Μαϊου 2012 #25 Και ο δικος μου εχει λιγο κοκκινο το ενα ματακι του και βγαζει συνεχεια τσιμπλες που τις καθαριζω αμεσως! Αυριο αν συνεχισει λεω να παρω φυσιολ ορο ή tobrad.. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα παντως!
Και ο δικος μου εχει λιγο κοκκινο το ενα ματακι του και βγαζει συνεχεια τσιμπλες που τις καθαριζω αμεσως! Αυριο αν συνεχισει λεω να παρω φυσιολ ορο ή tobrad.. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα παντως!