Επιτέλους, σας βρήκαμε :)


Panos-AxKoula

Member
23 Μαϊου 2015
8
31
48
Γεια σε όλους,
από καιρό βλέπω το forum και επιτέλους επαναλειτουργεί. Από τα αλώνια στα σαλόνια η (αχ) Κούλα μας, τη βρήκαμε πριν 7 μήνες αδέσποτη, την ερωτευτήκαμε και αφού κανείς δεν την αναζητούσε ούτε είχε κάποια ταυτότητα πάνω της, την υιοθετήσαμε, την τσιπάραμε και τη στειρώσαμε.

Η ηλικία της είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί καθώς εκτός από τον (εμφανή) προγναθισμό, όλα της τα δοντάκια είναι αραιά χωρίς να τρίβονται μεταξύ τους, και σχετικά καθαρά για να πει κάποιος ότι είναι 2 ετών. Σε υπέρηχο όμως ο κτηνίατρος είδε "λάσπη" στην ουροδόχο κύστη της και απ' ότι μας είπε αυτό εμφανίζεται σε μεγαλύτερα σκυλάκια, οπότε προέκυψε και η σύγχυση για την ηλικία της.

Δυστυχώς δεν είναι όλα ρόδινα με την υγεία της (συμπίεση δίσκου), αλλά αυτά θα τα πούμε σε άλλη ενότητα καθώς λόγο του ότι ζούμε επαρχία χρειαζόμαστε καθοδήγηση από τυχών ομοιοπαθείς, ώστε να γίνει ό,τι πρέπει χωρίς "πειράματα".

 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Μπράβο σας για την υιοθεσία της!
Να ζήσετε πολλά πολλά χαρούμενα και ανέφελα χρόνια, μαζί της :)
 
  • Like
Reactions: kasi




LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Κούκλα η (αχ)Κούλα σας! :D
Να τη χαίρεστε για πολλά, και καλά, χρόνια!
 








Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Χαίρομαι πολύ να διαβάζω τέτοιες ιστορίες! :love:
Εύχομαι τα προβλήματα υγείας να απαλυνθούν (δεν ξέρω αν αυτή είναι η λέξη που ψάχνω, να μην την ταλαιπωρεί κάτι έντονα θέλω να πω) και να έχετε πολλές όμορφες εμπειρίες μαζί!! Γέλασα και με το Κούλα, πολύ μου αρέσει το όνομα που της δώσατε! :LOL:
 


Panos-AxKoula

Member
23 Μαϊου 2015
8
31
48
Από την πρώτη στιγμή που την είδα την ήθελα. Ούτε μου περνούσε απ' το μυαλό μέχρι τότε η ιδέα για σκύλο στο σπίτι. Με μια γυναίκα έγκυο τότε που επίσης δεν ήθελε σκύλο στο σπίτι και με διαμέρισμα σε οικοδομή, έμοιαζε ανέφικτο. Οπότε την έβλεπα και αναστέναζα "αχ Κούλα" (από τη γνωστή ταινία με τον καψούρη Στάθη Ψάλτη) έχοντας και την εντύπωση ότι ανήκε σε κάποιον :)
Μέχρι που την αντίκρισε και η σύζυγος και με συνοπτικές διαδικασίες αλλάξαμε ολόκληρη την κοσμοθεωρία μας :D
 








Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλώς ήρθατε, αυτές οι υιοθεσίες είναι οι καλύτερες, έτσι έρχονται τα καλύτερα εκεί που δεν το περιμένεις :)
 


D

Deleted member 14614

Guest
Καλώς ήρθατε!
Μπράβο για την υιοθεσία της Κούλας! :)
Εύχομαι τα θέματα υγείας να ξεπεραστούν γρήγορα κι εύκολα!