Επιτροπή καλωσορίσματος


Status
Κλειδωμένο θέμα

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
'Ασχετα από την ένταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή και επειδή έλειπα καιρό για δουλειές, μου ήρθε στο μυαλό αυτό ακριβώς, ωραία η επιτροπή αλλά αν δεν είναι κανείς εκεί, δεν θα γίνεται πάλι το ίδιο, δηλαδή και πάλι οι πιο παλαιοί δεν θα βγαίνουν μπροστά ή μήπως θα περιμένετε να γυρίσει ο κόσμος από τη δουλειά; Δηλαδή είναι και λίγο πρακτικά αδύνατο.
 


mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εγω αν και ειπα ειμαι μεσα οποτε μπορω,πιστευω οτι στα ιδια θα καταληξουμε!!!!:D:D:D
δεν υπαρχει ευγενικος τροπος να πεις σε καποιον οτι αυτο που πηρε δεν ειναι αυτο που νομιζει.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν το πιστεύω ότι συζητάτε σοβαρά κάτι τέτοιο ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ :eek: :eek:

Δεν υπάρχει πιο στημένο άθλιο πανηγύρι από αυτό, και πείτε μου σε ποιόν θα άρεσε να τον "υποδεχτούν" συννενοημένα και στημένα με αυτόν τον τρόπο οπουδήποτε ?

Επίσης "οι πιο παλιοί" δεν μπορούν να "συννενοηθούν" και να είναι πιο ευγενικοί ή να μην λένε αυτό που πρέπει και αυτό που πιστεύουν ? Δεν έχουν την στοιχειώδη λογική να ξέρουν ότι με τον Χ τρόπο που ΚΑΤΑ περίπτωση εφαρμόζεται ΙΣΩΣ να αποχωρήσει ένα νέο μέλος ? Γιατί δεν το κάνουν - να προσαρμόσουν τον τρόπο τους ? Γιατί ο admin δεν κάνει σύσταση σε ένα μέλος που είναι απότομος κατ'εξακολούθηση ενώ έχειτην άνεση γιατί στην τελική τον γνωρίζει πολύ καιρό ?

Λίγη σκέψη θέλει ...
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
όλα γίνονται
εκτός απο του σπανού τα γένια

πάντως τείνει να στοιχειώσει αυτό τό φόρουμ με τους παραπονιάρηδες/γκρινιάρηδες περι αγένειας και τακτ

κι επειδή μπαίνω και σε άλλου θέματος φόρουμ κατα καιρούς δεν μπορώ να πώ ότι συμβαίνει και αλλού το ίδιο

αν και αλλού συνήθως τρώς ban για πιό λίγους λόγους


εδώ
κυνισμός υπάρχει
και σκυλοκαυγάδες επίσης
σκυλολόι ενίοτε
και καμιά φορά παίζει και σκυλάδικο εθνικής οδού

όλα νορμάλ για σκυλοφόρουμ
:p

ενώ στα ψαροφόρουμ π.χ. γράφεις και μπορεί να μην απαντήσει κανείς ποτέ,κι ας είναι 4πλάσια τα ενεργά μέλη-κι ας είναι το ερώτημα σοβαρό και επείγον
λογικο βέβαια
αφού τα ψάρια δεν μιλάνε:D
 


Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Ξέρω οτι είμαι και εγώ νέο μέλος αλλά έχω μια πρόταση που κατά την γνώμη μου πιστεύω οτι μπορεί να βοηθήσει! Η ομάδα υποδοχής είναι μια ωραία ιδέα αλλά όχι σαν ομάδα υποδοχής (το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι εκεί) αλλά σαν ομάδα ενημέρωσης σε αυτούς που είναι σε αρχικά στάδια! Έχω να προτείνω αν γίνεται η επιλογη να ξεχωρίσει από την εκτροφή και την αναπαραγωγή η επιλογή είναι ένα μεγάλο θέμα από μόνη της Εγώ νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν η εκτροφή-αναπαραγωγή είναι μια κατηγορία στις σκυλοκουβεντες και η επιλογή-αγορά ένα άλλο θέμα!!! Για τους έξης λόγους:

Α) Η εκτροφή-αναπαραγωγή είναι ένα δύσκολο θέμα που πολλές φορές μπερδεύει και προβληματίζει ακόμα και τα άτομα που έχουν πολλές γνώσεις σε αυτά τα θέματα! Επίσης πολλές φορές κάποιος αρχάριος διαβάζοντας ένα θέμα περί εκτροφής που δεν έχει την εμπειρία να ξεχωρίσει πότε η κουβέντα άφορα «ηθικό εκτροφέα» και ποτέ «κουταβεμπορο εκτροφέα» μπορεί να βγάλει αμφίβολα συμπεράσματα και να λειτουργήσει αρνητικά για αυτόν!!! Ωστόσο η επιλογή είναι ένα μεγάλο θέμα που πρέπει να διαβάσει αρκετά πράγματα ώστε να αρχίσει να ψάχνει το θέμα σε μια σωστή κατεύθυνση (να σοκαριστεί αν καταλάβει ότι όταν αγοράσει από πετ σοπ κτλ έχει δώσει κίνητρο σε κάποιον που βασανίζει ένα ζωάκι να το ξανακάνει...) και μετά ακόμα περισσότερα για να κάνεις μια σωστή επιλογή (να προβληματιστεί πως θα διαλέξει εκτροφέα, ποια φυλή κτλ...)!

Β) Αν γίνει μια άλλη κατηγορία η επιλογή-αγορά με εμπειρίες από τους υπολοίπους τεκμηριωμένες, παθούντες και μη μπορεί να είναι από μόνη της μια ωραία κατηγορία που θα έχει πολύ ενδιαφέρον! Κάθε μέρα σχεδόν στα πάρκα σε σκυλοκουβεντες ακούμε κάτι καινούργιο όσον αφορά κάποιον που πήρε ένα σκύλο με κληρονομικές παθήσεις, ασθένειες ή προβλήματα συμπεριφοράς ενώ δεν είναι λίγα τα μέλη κατά καιρούς που έχουνε την δίκια τους εμπειρία σε κάτι ανάλογο! Θα ήταν πολύ καλύτερα να υπήρχε μια ενότητα που θα μπορούσε ο κάθε ένας να γράψει εκεί ένα τέτοιο περιστατικό και να το συζητήσει με άλλους!

Παράδειγμα υπάρχει αυτό το πολύ ωραίο sticky Εμπειρίες από pet shops / bybs εγώ το θεωρώ μια φοβερή προσπάθεια από την Chloe που τα συγκέντρωσε! Αλλά από ένα φόρουμ που λειτουργεί τόσο καιρό και έχουν περάσει 1.861 μέλη και Ενεργά Μέλη έχει 486 και ένα μεγάλο ποσοστό έχει / είχε σκυλιά από πετ σοπ και byb 35 ιστορίες σε 2 σελίδες δεν προβληματίζουν όσο πρέπει (μπορεί άνετα να τα χαρακτηριστούν τυχαία περιστατικά) Σίγουρα αν κάποιος έμπαινε εκεί και έβλεπε πολλές συζητήσεις από διάφορα άτομα που θα συγκεντρώναμε καθημερινά θα ήτανε πιο εύκολο να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος!

Τα πιο ενεργά νέα μέλη έχουν περισσότερη υπομονή να κατευθύνουν από την υποδοχή κάποιους ώστε να αρχίσουν να μαθαίνουν κάποια πράγματα! Αλλά σίγουρα οι παλαιότεροι έχετε πιο πολλές εμπειρίες σε τέτοια θέματα που μπορείτε να οργανώσετε και να τις μοιραστείτε με τους υπόλοιπους ώστε να φανούν χρήσιμες! Νομίζω ότι θέλει λίγο καλύτερη οργάνωση γιατί ανά 3-4 μέρες όσο καιρό διαβάζω τουλάχιστον η ιστορία επαναλαμβάνετε!!! Είναι μια ωραία ευκαιρία να ακουστούν και να συζητηθούν προτάσεις από τα μέλη πιστεύω για να λυθεί ένα θέμα που απασχολεί συχνά το φόρουμ... αντί να ασχολούνται το τόνο τον τρόπο και την γραμματοσειρά που γράφτηκαν κάποια μηνύματα! Αξιοποιήστε την λοιπόν...!!!
 


harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
Β) Αν γίνει μια άλλη κατηγορία η επιλογή-αγορά με
Παράδειγμα υπάρχει αυτό το πολύ ωραίο sticky Εμπειρίες από pet shops / bybs εγώ το θεωρώ μια φοβερή προσπάθεια από την Chloe που τα συγκέντρωσε!
ναιαλλαδεσυγκεντρωσε εμπειριες απο εκτροφεια
κακες*demonio* η καλλες[-o< CU:maria:
 




kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν η εκτροφή-αναπαραγωγή είναι μια κατηγορία στις σκυλοκουβεντες και η επιλογή-αγορά ένα άλλο θέμα!!! Για τους έξης λόγους:
Το πρόβλημα δεν υφίσταται συνήθως όταν ο άλλος ψάχνει για σκύλο (οπότε είναι πιο δεκτικός σε προτάσεις και πληροφορίες), αλλά όταν έχει ήδη πάρει το σκύλο και του λέμε οτι είναι μούφα.Η επιτροπή καλωσορίσματος είναι χρήσιμη (κατα τη γνώμη μου) μόνο όταν ο άλλος έχει πάρει σκύλο απο πετσοπ και ΒΥΒ. Για 'ολα τα άλλα, απαντάμε κανονικά όλοι οσοι θέλουμε οπως τώρα.
 


Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
@Denis
Οπως εχω ξαναπει δεν θα κατηγορουμε κανενα , απλα , θα δινουμε στον αλλο να καταλαβει οτι με αυτο που θα κανει ή εκανε θα βοηθησει μια κατασταση που εκμεταλευεται τα ζωα μεχρι θανατου! Δεν ειναι κακο ,και μιας και τα αποθεματα υπομονης των παλαιωτερων εξατλουνται ,λεμε, πως μια νεα φουρνια θα ηταν πιο ξεκουραστη !
Οσο για το επιτροπη καλωσορισματος , βρε παιδια παντα υπηρχε!!! Ροττιε , χλοη ,Εσυ Ντενις,Φοιβος και ολοι οι παλιοι ,απλα δεν ειχατε χαρακτηριστει ετσι!!!
Εγω πιστευω παντως , πως το θεμα δεν ειναι τοσο να καταλαβει το λαθος που εκανε καποιος και αγορασε απο Πετ ή ΒΥΒ ή κακο εκτροφεα αλλο το να ενημερωσει αλλους πιθανους αγοραστες για την λαθος αγορα!

Α! Μια προταση , δεν γινονται καποια αρθρα να ειναι μονιμος στα Unread posts
εγω συνηθως αυτην την διαδικασια ακολουθω,βλεπω τις συζητησεις που "κινουνται" ,θα ηταν αποτελεσματικοτερο απο τα sticky,γνωμη μου!
 
Last edited:


Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
ναιαλλαδεσυγκεντρωσε εμπειριες απο εκτροφεια
κακες*demonio* η καλλες[-o< CU:maria:
Βασικά δεν βγάζω και πολύ νόημα τι θέλεις να πεις!!! Παντός αν θες εσύ να συγκεντρώσεις κάποια θέματα από κάλες ή κακές εμπειρίες μπορείς να το κάνεις εύκολα (είναι πολύ καλή ιδέα)! Δεν νομίζω ότι απαραίτητα είναι αρμοδιότητα της Chloe να κάνει και αυτό!!! :)
 


Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
δεν το καταλαβα αυτο με την ομαδα καλωσορισματος:maria:
δηλαδη, οι υπολοιποι, θα απαγορευεται να μιλησουν?:maria:
Οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ήδη κάνουν... θα τρώνε ποπ-κορν!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να το αλλάξουμε λίγο το menu?
Πολύ ποπ κορν τρώμε τελευταία και αμφιβάλω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην παραλία! :p:D

Απ’ την άλλη, χίλιες φορές καλύτερο το ποπ κορν από το κουτόχορτο…
 




Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Οχι απλα θα βλεπουν εμας να τα περνουμε να νευριαζουμε και αυτη θα απολαυανουν την εξελιξη της αντιπαραθεσης με το πατημα ενος κουμπιου(F5) !!
Aντε παλι...κοινωνικο θριλερ !!!:D
 


Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Να το αλλάξουμε λίγο το menu?
Πολύ ποπ κορν τρώμε τελευταία και αμφιβάλω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην παραλία! :p:D

Απ’ την άλλη, χίλιες φορές καλύτερο το ποπ κορν από το κουτόχορτο…
Εγώ έκανα μια πρόταση για να συζητηθεί (δεν ξέρω αν είναι εφικτό από εσάς η όχι) αν προσέξεις είσαι από τα άτομα που δημιουργούν το πρόβλημα υπομονής κτλ
Όσον αφορά το ποπ κορν συμφωνώ να ο κόψεις μπας και βρεις κανέναν / καμιά στην παράλια να σε ικανοποιήσει ώστε να ηρεμήσεις λίγο και να έχεις διάθεση να συζητήσεις εδώ μέσα!!!:p:D
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
μολις εφαγα ενα τοστ και μια κρεπα διαβαζοντας το θεμα,και εχω πλεον ξεπερασει το θεμα παραλια γιατι ουτως ή αλλως ειμαι σαν φαλαινα:D

η συζητηση κατα την αποψη μου δεν εχει νοημα ρε παιδια.....τοσες σελιδες για να οριστει η επιτροπη που θα ειναι ευγενικη?:confused:δεν ειναι λιγο καπως αυτο?
ο καθενας ειναι ελευθερος να μιλαει οπως θελει ,να καλωσοριζει οπως θελει,να λεει τη γνωμη του (εφοσον αυτος που μπηκε την ζηταει μεσω δημοσιας συζητησης),μεσα στα πλαισια της καλης θελησης παντα:p
απο κει και περα εαν καποιος θεωρειται οτι παρεκτρεπεται,οτι μιλαει ασχημα,αποτομα κτλ. ειναι θεμα του admin πως θα το χειριστει...νομιζω.......
 


Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
@Παλ
Νομιζω οτι η ρωτει οσο και αποτομη να ειναι ,ειναι δικαιολογημενη!
Εχει 7,122 ποστ και πολλα απο αυτα θα ειναι σε καλωσορισματα με γνωστους τροπους καταληξης!!

@Luna
Και αυτο ειναι μια αποψη....δημοκρατικοτατη:)
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ έκανα μια πρόταση για να συζητηθεί (δεν ξέρω αν είναι εφικτό από εσάς η όχι) αν προσέξεις είσαι από τα άτομα που δημιουργούν το πρόβλημα υπομονής κτλ
Όσον αφορά το ποπ κορν συμφωνώ να ο κόψεις μπας και βρεις κανέναν / καμιά στην παράλια να σε ικανοποιήσει ώστε να ηρεμήσεις λίγο και να έχεις διάθεση να συζητήσεις εδώ μέσα!!!:p:D
Βρίσκεις ότι τα παραπάνω σχόλια (με ή χωρίς τα γελάκια) βοηθάνε σε κάτι?
 


dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
Εγώ έκανα μια πρόταση για να συζητηθεί (δεν ξέρω αν είναι εφικτό από εσάς η όχι) αν προσέξεις είσαι από τα άτομα που δημιουργούν το πρόβλημα υπομονής κτλ
Όσον αφορά το ποπ κορν συμφωνώ να ο κόψεις μπας και βρεις κανέναν / καμιά στην παράλια να σε ικανοποιήσει ώστε να ηρεμήσεις λίγο και να έχεις διάθεση να συζητήσεις εδώ μέσα!!!:p:D
είσαι πολύ φάουλ-

δηλαδή εσύ μετά από αυτό τώρα τι περιμένεις να ακούσεις ?
 




Status
Κλειδωμένο θέμα