Επιχείρηση 16 ετών τερματίστηκε στο Κεμπέκ Καναδά


GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Με μία συνδυασμένη επιχείρηση που κράτησε 1 ολόκληρη μέρα, το μεγαλύτερο ίσως puppy mill του Καναδά τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Περισσότερα από 500 σκυλιά αφαιρέθηκαν από τις εγκαταστάσεις της συγκεκριμένης οικογενειακής επιχείρησεις "Paws 'R' Us" (λογότυπο στηριγμένο σε αυτό της μεγαλύτερης Αμερικάνικης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών "Toys 'R' Us") και μεταφέρθηκαν σε έκτακτες εγκαταστάσεις φιλοξενείας κοντύτερα στην πρωτεύουσα, όπου και παρέσχησθαν οι πρώτες βοήθειες και φροντίδες στα σκυλιά. Τα περισσότερα υποφέραν από χρόνια δερματικά και αναπνευστικά προβλήματα , κυρίως λόγω του συνεχούς εγκλεισμού και περιορισμού εντός των εγκαταστάσεων. Η κοινωνικοποίηση φυσικά των σκυλιών ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Η ζωή τους άρχιζε και τελείωνε εντός των εγκαταστάσεων.

Η ιδιοκτήτρια της οικογενειακής αυτής επιχείρησης, δήλωσε σοκαρισμένη και αδυνατούσα να καταλάβει ΓΙΑΤΙ της επαίρναν τα σκυλιά της, σκυλιά τα οποία ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΣΕ!!!! Προς υποστήριξη του γεγονότος ότι η φροντίδα των σκυλιών ήταν το νούμερο 1 μέλημα της δήλωσε ότι κτηνίατρος επισκεπτόταν το "εργοστάσιο παραγωγής κουταβιών" της, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 φορά το δεκαπενθήμερο (!!!!!! - αναγκαστικά βέβαια, για να υπογράψει όλα τα βιβλιάρια των κουταβιών!!!). Δέκα σκυλιά έχουμε και ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ δεκαπενθήμερο χωρίς να επισκεφθούμε κτηνίατρο για τον Α ή Β λόγω, όχι 500!!!! Με τόσα σκυλιά, ο κτηνίατρος έπρεπε να είναι εκεί ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ καθημερινούς & πλήρους απασχόλησης, όχι ως επισκέπτης!!!

Η ανταπόκριση.
 


Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ας ελπισουμε να ΜΗΝ της ξαναδωθει ευκαιρια να κανει κατι αναλογο... Και να την κλεισουν κ αυτην σε ενα κλουβι να υποφερει αιωνια! Επισης γιατι οχι; Να την βλεπει κ κανενας γιατρος καπου,καπου! :)
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Τα δερματικά και τα αναπνευστικά τα έπαθαν τα καημένα τα ζωάκια από την υπερβολική αγάπη αυτής της ηλίθιας και από την υπερβολική ιατρική φροντίδα που είχαν!??? Ενα κλουβί μισό επί μισό της αξίζει και ιατρική φροντίδα κάθε ΠΟΤΕ (με τόνο στο έψιλον)!!!!
 


MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Δεν μπορω να καταλαβω ειναι αρρωστοι αυτοι οι ανθρωποι? Χαζοι? Ηλιθιοι? Ανεγκεφαλοι? Θα μου πειτε σιγουρα ολα τα παραπανω και θα χετε δικιο! Μα πως ειναι δυνατον να πιστευει οτι τα αγαπαει και οτι ειναι ευτυχισμενα εκει που ζουσαν και να αναρωτιεται και γιατι της τα παιρνουν? Θεατρικη παρασταση μου μυριζει, γιατι αν δεν ειναι αυτο τοτε χρηζει ψυχιατρου σιγουρα!
Μακαρι να ακουμε πιο συχνα τετοια νεα! (Για το κλεισιμο τετοιων ''επιχειρησεων'' εννοω)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μπα, οι Καναδέζοι είναι αυστηρότατοι σε κάτι τέτοια και δεν πρόκειται να της περάσει. Όσο για τη βλακώδη δήλωση ότι υπεραγαπούσε τα σκυλιά, είναι κλασική παπαριά που λένε διάφοροι παπυμιλλάδες όταν γίνονται τσακωτοί. Ήτανε μια στο Τέξας μάλιστα που έκανε αίτηση στο κράτος να ενισχύσει την επιχείρησή της διότι δεν τα κατάφερνε να αντεπεξέλθει, λέει, με τόσα σκυλιά και έτσι τη βρήκανε οι αρχές.... Μωραίνει Κύριος, που λένε...