Ερεθίσμενη η γενετική περιοχή της σκυλίτσας μου!

MaRiNa S

Member
19 Ιανουαρίου 2018
7
1
51
Καλησπέρα,ονομάζομαι Μαρίνα και έχω μια μικρή σκυλίτσα οχι καθαρόαιμη την Ζιζέλ η οποία είναι 3,5 μηνών και έχει κάνει όλα τα εμβόλια και σήμερα διαγνώστηκε με βακτηριδιακη ωτίτιδα...από τον κτηνίατρο!Επίσης παρατήρησα ότι η περιοχή των γενετικών οργάνων της είναι ερεθίσμενη και κόκκινη την έδειξα στο κτηνίατρο και μου είπε να βάζω τς σταγόνες που μου έδωσε και εκεί.. μου είπε ότι υπάρχει μόλυνση!Επίσης την έκανε ένεση με αντιβίωση η οποία καλύπτει το σκυλάκι 48 ώρες.. Να σας αναφέρω πως το σκυλάκι το έχω μέσα στο σπίτι!

MaRiNa S

Member
19 Ιανουαρίου 2018
7
1
51
Καλησπέρα και σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε..Αρχικά εγώ το σκυλάκι το έχω από τς 12 Νοεμβρίου ζήτημα αν το έχω βγάλει έξω 3 φορές! Ναι εχω μια σκυλίτσα η οποία είναι 4 χρονών είναι και αυτή μέσα στο σπίτι είναι μια χαρά στην υγεία της με όλα τα εμβόλια και χάπια! το πρωτο εμβολιο εγινε 27-11-2017 & το τελευταίο 8-1-18...!Ο κτηνίατρος μου έδωσε surolsn και μου είπε να βάζω και σε αυτά που έχει έκτος τν αυτιών!Είμαι σε απελπιστική κατάσταση διότι είδα ότι και ο πρώτος έχει ερεθιστη με αποτέλεσμα λίγο αίμα στην αφοδευση...δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικα

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καλησπέρα και σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε..Αρχικά εγώ το σκυλάκι το έχω από τς 12 Νοεμβρίου ζήτημα αν το έχω βγάλει έξω 3 φορές! Ναι εχω μια σκυλίτσα η οποία είναι 4 χρονών είναι και αυτή μέσα στο σπίτι είναι μια χαρά στην υγεία της με όλα τα εμβόλια και χάπια! το πρωτο εμβολιο εγινε 27-11-2017 & το τελευταίο 8-1-18...!Ο κτηνίατρος μου έδωσε surolsn και μου είπε να βάζω και σε αυτά που έχει έκτος τν αυτιών!Είμαι σε απελπιστική κατάσταση διότι είδα ότι και ο πρώτος έχει ερεθιστη με αποτέλεσμα λίγο αίμα στην αφοδευση...δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικα
8/1 το τελευταιο και βιάστηκες να τη βγάλεις νομίζω. Βρες έναν άλλο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη. Πιθανόν κάτι της κουβάλησε η μεγάλη απέξω και με τη γλώσσα ίσως της το μετέδωσε. Από ποια περιοχή είσαι?

MaRiNa S

Member
19 Ιανουαρίου 2018
7
1
51
8/1 το τελευταιο και βιάστηκες να τη βγάλεις νομίζω. Βρες έναν άλλο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη. Πιθανόν κάτι της κουβάλησε η μεγάλη απέξω και με τη γλώσσα ίσως της το μετέδωσε. Από ποια περιοχή είσαι?
εγώ είμαι από Σέρρες..αυτό δηλαδή εσείς τι πιστεύετε ότι είναι;Ναι Δευτεα θα πάω σε κάποιον άλλον!Η μεγάλη όμως δεν έχει τίποτα από όλα αυτά Ούτε πληγές Ούτε ωτίτιδα για αυτό μου φαίνεται παραξενο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δείχνει να ενοχλείται η μπέμπα;
Γλύφεται πχ;
Μπορεί να είναι κάποια αλλεργική αντίδραση σε κάτι. Το μόνο, ότι δεν έχω ξανακούσει, να βάζεις σταγόνες σε τέτοια προβλήματα. Συνήθως κάποια αλοιφούλα, στην χειρότερη κορτιζονούχα. Η ενέσιμη αντιβίωση θα την βοηθήσει. Εχε την απλά στον νου σου, μην το πειράζει και μην χειροτερεύσει και μίλα σήμερα και με τον γιατρό σου, αν δεν νοιώθεις ασφάλεια.

• Like
Reactions: Nizinny

MaRiNa S

Member
19 Ιανουαρίου 2018
7
1
51
Την έκανε ο κτηνίατρος ενέσιμη αντιβίωση και μου είπε ότι είναι για 48 ώρες...η αλήθεια είναι πως εγώ επανειλημμένα καθαρίζω την περιοχή της με μωρομαντηλα και ένα αλλά επίσης που κάνω επειδή έχω μέσα στο σκυλιά να σφουγγαριζω με χλωρίνη ίσως από αυτό..!Ναι γυρνάει η καημενουλα και το γλείφει πονάει κ με τα αυτάκια της...εγώ τώρα καθαρίζω την περιοχή με φυσικό όρο μπορείτε να μου πείτε κάποια αλοιφή ;;;σας ευχαριστώ πολύ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Αλοιφή θα σου πει μόνο ο γιατρός σου.
Σταμάτα τα μωρομάντηλα (αυτό το πράγμα πια με τα μωρομάντηλα...:cautious:) και την χλωρίνη.
Και προσπάθησε να μην το γλύφει. Πρέπει να το αφήσει να στεγνώσει.

MaRiNa S

Member
19 Ιανουαρίου 2018
7
1
51
Ωραία,αν και πιστεύω πως εγώ φταίω που ακούω και που λένε να καθαρίζω την περιοχή με τα μωρομαντηλα διοτι πριν τα χρησιμοποιήσω μια χαρα ηταν πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ

• Like
Reactions: mareco

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Τα μωρομάντηλα είναι ότι χειρότερο σε σκύλο. Αφήνουν υγρασία, ό,τι πρέπει μετά για να κάνουν πάρτυ οι μύκητες. Επίσης δεν απολυμαίνουν.
Καθάρισε την περιοχή καταρχήν από τα υπολείμματα του μωρομάντηλου. Και στην περιοχή εκεί μπορείς να βάλεις λίγη fusicort που έχει και αντιβιοτικό και κορτιζόνη.