Ερεθισμός ακροπόσθιας για ώρες


danaikrd

New Member
6 Δεκεμβρίου 2016
3
0
31
Παιδιά, καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ο σκύλος μας (αρσενικός, περίπου 2.5 ετών και αστείρωτος) το απόγευμα είχε έναν full ερεθισμού πέους, πρώτη φορά νομίζω τόσο έντονο. Το σκυλάκι δεν έκανε κτ, παρέμεινε ακίνητο και φαινόταν κάπως στρεσαρισμένο, αλλά όχι να πονάει. Μετά από λίγη ώρα ηρέμησε και μίκρυνε αρκετά, ωστόσο δεν έχει μπει τελείως μέσα, δηλαδή είναι εδώ και κάποιες ώρες στο στάδιο που ξεπροβάλλει λίγο από το δέρμα που το καλύπτει.
Δε ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, το σκυλάκι γλύφεται στην περιοχή και δείχνει κάπως νευρικό. Διάβασα στο ίντερνετ για κρύο νερό στην περιοχή και το δοκιμάσαμε , αλλά δεν έγινε κτ προς το παρόν.
Καμιά βοήθεια δεδομένου ότι πέσαμε και σε αργία;

Ελπίζω και να καταλάβατε περί τίνος πρόκειται από τις περιγραφές , γιατί είμαι και λίγο άσχετη σε αυτά.
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Αν είχε φουλ ερεθισμό και πρήστηκε και ο βολβός, μπορεί να ξεσπόριασε. Λογικά θα ηρεμήσει.
 


danaikrd

New Member
6 Δεκεμβρίου 2016
3
0
31
Τελικά όντως του πέρασε μετά από λίγο και όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα λιγάκι γιατί διάβαζα και διάφορα για το θέμα σε ξένα forums.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!