Εριξαν φωλα στο σκυλι μου.

psmarker

Member
20 Ιουλίου 2009
18
0
Πειραιάς
Την παρασκευη που μας περασε. Πηγα στο εξωχικο μου και ειδα το σκυλακι μου (10 μηνων περιπου), ξερετε πως... φωλα. Πηγαινα σχεδον ανα 2 μερες. Δεν το προλαβα, δυστηχως. :(

Τα συναισθηματα δεν περιγραφονται. :(:(

2 μερες εμεινα αγρυπνος μπας και τον πετυχω (γιατι μαλλον ξερω ποιος ειναι) αλλα δεν...

Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση; Φοβαμαι και για το αλλο που εχω εκει οτι θα εχει την ιδια μοιρα. Πρεπει να τιμωρηθει το κτηνος. Εχω τρελλλαθει.

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη. Σκεφτομαι να κανω ανωνυμη καταγγελια προς αγνωστο. Μπας και...

Ειναι το δευτερο μου ποστ (συγνωμη αν ειναι θλιβερο) αλλα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι περασα και περναω τωρα.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση; Φοβαμαι και για το αλλο που εχω εκει οτι θα εχει την ιδια μοιρα. .
να εχεις τον σκυλο να ζει μαζι σου κι οχι να τον βλεπεις καθε δυο μερες.
λυπαμαι.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Να εχεις τα σκυλια μαζι σου και να επιβλεπεις.

Λυπαμαι για το σκυλακι.:(

Φοβαμαι και για το αλλο που εχω εκει οτι θα εχει την ιδια μοιρα.
Πηγαινε και παρε το σκυλι απο εκει.
Το λες και μονος σου.Ενω μιλαμε εδω ,μπορει ηδη να του εχουν πεταξει φωλα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Φοβαμαι και για το αλλο που εχω εκει οτι θα εχει την ιδια μοιρα. Πρεπει να τιμωρηθει το κτηνος. Εχω τρελλλαθει.
Λυπάμαι πολύ..

Το μονο που μπορείς να κανεις είναι να το πάρεις μαζί σου.

Πάντα παίρνεις τέτοιο ρίσκο όταν έχεις έξω στην αυλή ένα σκυλί..
Δεν μπορείς να το προστατέψεις παρα μονο να το έχεις να κυκλοφορεί με φίμωτρο.

Το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να το έχεις μαζί σου στο σπίτι από όλες τις απόψεις αλλιώς είναι εκτεθειμένο.:)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
ειναι θλιβερο,αλλα κακοβουλοι απ(ανθρωποι)υπαρχουν παντου!
θα συμφωνησω με galazio.τα σκυλακια πρεπει να ειναι μαζι μας για να εχουμε τον ελεγχο.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kι εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Να το έχεις μαζί σου. Οχι μονο για τον κίνδυνο της φόλας, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Ποιος ο λόγος να είναι το σκυλί στο εξοχικό όταν δεν είσαι εσύ εκει?
λυπάμει για το σκυλάκι....

psmarker

Member
20 Ιουλίου 2009
18
0
Πειραιάς
Παιδια δεν εχετε αδικο σε αυτο. Τα σκυλακια αυτα τα ειχα σωσει απο εξω που γυρνουσαν χωρις φαγητο χωρις νερο χωρις τιποτα. Πηγαινα καθε 2 μερες και τα ταιζα τα φροντιζα (εμβολια) και γενικα τα προσεχα. Ησυχα πολυ χωρις να ενοχλουν κανεναν.

Ειχα βαλει αγγελια πιο παλια αλλα δεν πηρε κανεις. Αλλωστε τα αγαπω και τα 2 πολυ (το ενα εμεινε τωρα). :(

Πηγε καρφωτος για το συγκεκριμενο ο τυπος. Τι μπορω να κανω τωρα;

Το αλλο θα το παρω μαζι μου.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν νομίζω ότι μπορείς να τον πιάσεις. Δύο σκυλάκια της γιαγιάς μου φύγαν από φώλα, και πέραν απ' τη μεγάλη στεναχώρια το μόνο που μπορούσαμε να έχουμε ήταν να υποπτευόμαστε ένα άτομο. Όμως ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι γιατί δεν τον πιάσαμε επ'αυτοφώρω. :(

Εκείνο που κάνω τώρα είναι να επιβλέπω με άγρυπνο μάτι το σκυλί μου κάθε φορά που το αφήνω να τρέξει στην αυλή.

Λυπάμαι ειλικρινά, ξέρω πως είναι αυτά τα πράγματα :(

psmarker

Member
20 Ιουλίου 2009
18
0
Πειραιάς
Θα τον βρω, δεν παιζει. Εκει τριγυρναει, με ενα παπι και ριχνει φωλες στα σκυλια. Προχτες μου ειπανε οτι πεταγε πετρες στο μικρο. Δεν ημουν εκει να του...................:mad: Το οποιο φοβοταν ακομα και την σκια του.

Μυνηση θα του κανω. Να γλυτωσει δεν υπαρχει περιπτωση. Περα απο την στεναχωρια μου να εχω και την δικια μου να κλαιει συνεχεια. Και τι να της πω. Τι λενε σε κατι τετοιο;

Ευχαριστω παιδια. Ναστε καλα.

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
επειδη δεν μπορουμαι να ειμαστε παντου μπορεις να βαλεις καμερες
πχ web κεμερες

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
υπαρχουν εταιρειες που τοποθετουν web καμερες και μπορεις να εισαι on-line

psmarker

Member
20 Ιουλίου 2009
18
0
Πειραιάς
Δυστηχως εκει δεν εχει καλωδια τηλεφωνικα και δεν γινεται αυτο. Το εχω σκεφτει και θα το εκανα.

Δεν υπαρχει καλυτερο ομως απο μενα εκει, στα ξαφνικα. Αλλωστε σημερα αυριο θα γινει καταγγελια στην αστυνομια.

Υ.Γ. Αληθευει οτι τα σκυλια πεθαινουν με φρικτους πονους απο την φωλα;:(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπαρχει συστημα, που όταν ανιχνευει κινηση, ενεργοποιειται η καμερα και στελνει φωτο ή βιντεο στον υπολογιστη και αυτοματως γινεται εγγραφή.
Μπορει να στειλει και στο κινητο αν εισαι μακρυα από υπολογιστη.

Αυτο για τους πονους αληθευει. Το ιδιο υποφερουν και τα ποντικια με τα φαρμακα αλλά αυτα ειναι ποντικια να μου πεις....

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
ακομα κ καμερες να βαλει τι θα του προσφερουν?μονο θα δει ποιος ριχνει την φολα,τον σκυλο ομως δεν θα μπορεις να τον βοηθησεις!

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Δυστηχως εκει δεν εχει καλωδια τηλεφωνικα και δεν γινεται αυτο. Το εχω σκεφτει και θα το εκανα.

Δεν υπαρχει καλυτερο ομως απο μενα εκει, στα ξαφνικα. Αλλωστε σημερα αυριο θα γινει καταγγελια στην αστυνομια.

Υ.Γ. Αληθευει οτι τα σκυλια πεθαινουν με φρικτους πονους απο την φωλα;:(
εχω χασει σκυλο απο ποντικοφαρμακο...ειναι πολυ οδυνηρο!!!!!εκανε να ξεψυχισει περιπου στις 5 ωρες,με αιμοραγια απ το στομα κ τον πρωκτο.
καταστραφηκαν τα ζωτικα του οργανα...δεν μπορω να το θυμαμαι....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr