Ερώτηση - Πρόβλημα

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Καλησπέρα,έχω μια απορία,αν έχετε παρακολουθήσει τα ποστ μου θα γνωρίζετε ότι έχω 2 σκυλιά (ένα αρσενικο και ενα θηλυκό) και το θηλυκό μου είναι σε περίοδο οίστρου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι από τότε που ξεκίνησε ο οίστρος της θηλυκιάς, ο αρσενικός μου σκύλος έχει αρχίσει και κατουράει μέσα στο σπίτι!! :eek::confused: (γιατί αγόρι μου γιατίιιιι???) Ενώ έχει μάθει και πάντα τα κάνει στο μπαλκόνι στο χώρο του (διότι στη βόλτα δεν τα κάνει ΠΟΤΕ!! άλλο θεμα αυτό). Γιατί το κάνει άραγε???:(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Για να οριοθετήσει τον χώρο του και να στείλει μήνυμα στην θηλυκιά..τώρα θα μου πεις ωραίο τρόπο βρήκε να στείλει μήνυμα..Δυστυχώς είναι ένστικτο και δεν ξέρω να σου πω τρόπους να το κόψει. ελπίζω να σε βοηθήσουν άλλοι περισσότερο.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Για να οριοθετήσει τον χώρο του και να στείλει μήνυμα στην θηλυκιά..τώρα θα μου πεις ωραίο τρόπο βρήκε να στείλει μήνυμα..Δυστυχώς είναι ένστικτο και δεν ξέρω να σου πω τρόπους να το κόψει. ελπίζω να σε βοηθήσουν άλλοι περισσότερο.
Το μήνυμα του δυστυχώς το έστειλε ήδη όταν ζευγάρωσαν ουσιαστικά κάτω από τη μύτη μας....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Mε θηλυκο σε οιστρο μεσα στο χωρο του λογικο ειναι να το κανει. Ας ελπισουμε να το σταματησει μετα τον οιστρο και την στειρωση της θηλυκιας που προγραμματισες. Αν δεν το σταματησει εγω προσωπικα θα σκεφτομουν και τη δικη του σειρα μετα απο κανενα μηνα αφου τα οικονομικα σου ειναι οπως ειπες λιγο ζορισμενα.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Mε θηλυκο σε οιστρο μεσα στο χωρο του λογικο ειναι να το κανει. Ας ελπισουμε να το σταματησει μετα τον οιστρο και την στειρωση της θηλυκιας που προγραμματισες. Αν δεν το σταματησει εγω προσωπικα θα σκεφτομουν και τη δικη του σειρα μετα απο κανενα μηνα αφου τα οικονομικα σου ειναι οπως ειπες λιγο ζορισμενα.
Ας ελπίσουμε να το σταματίσει γιατί σκεφτόμουν να αναβάλλω τη στείρωσή του για λίγο καιρό εφόσον θα στειρώσω τη Lucy τώρα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Το πιο πιθανο ειναι οτι θα το σταματησει αφου στειρωθει η θυληκια σου....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Το μήνυμα του δυστυχώς το έστειλε ήδη όταν ζευγάρωσαν ουσιαστικά κάτω από τη μύτη μας....
Ωχ δίκιο έχεις, μήνυμα ελήφθει...
Παλιότερα αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα με αρσενικό που μάρκαρε..δεν θέλω να σου πω ότι δεν λύθηκε ποτέ και να σε πανικοβάλω γιατί ζούσε κι αυτός σε σπίτι με αστείρωτη θηλυκιά.Οπότε κι εγώ πιστεύω ότι όταν στειρωθεί η Lucy σας θα το σταματήσει.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Και εγώ πιστεύω ή μάλλον ελπίζω να το σταματήσει γιατί τόσο καιρό δεν το έκανε τώρα το ξεκίνησε!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παντως αν τον πετυχεις τη στιγμη που το κανει, βαλτου και καμια φωνη να θυμηθει οτι κανει ''παρατυπια''...

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Παντως αν τον πετυχεις τη στιγμη που το κανει, βαλτου και καμια φωνη να θυμηθει οτι κανει ''παρατυπια''...
Το έχω κάνει ήδη γιατί είναι ξεδιάντροπος!!Εγώ κάθομαι δίπλα του και αυτός αρχίζει να κατουράει!!Του φωνάζω τον αρπάζω και τον βγάζω στο μπαλκόνι και του λέω ΕΔΩΩΩΩΩΩ!!! :D Από χθες δεν το έχει κάνει,να δούμε σήμερα... Το θέμα είναι ότι φοβάμαι μήπως εκτός από το μαρκάρισμα το κάνει και για εκδίκηση γιατί τις τελευταίες μέρες τα έχω χώρια...(λόγω του οίστρου)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να μην του λες ΕΔΩΩΩ οταν τον πηγαινεις εξω για τσισα, αλλα ΜΠΡΑΒΟ!! οταν το κανει εκει που θελεις. ;)
Εκδικηση δεν νομιζω να ειναι, απλα εχει αποσυντονιστει και προσπαθει να ισορροπησει στην ''περιεργη'' για αυτον κατασταση που εχει διαμορφωθει τις τελευταιες μερες στον χώρο που ζει...

Last edited: